Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ja ću biti srećan da pređem 40. A zajebao me Rafa, ubacio Matu i sad mi neće ući Enrike sa klupe, a igraju dvije utakmice. Ukurac!! Valjda će Suki da uvalja 2 hettrika.
pre 6 dana
Ode mi 16 bodova za Enrikea u budale. Rafa, jebem ti majku da ti jebem!!! Suarez kapitenski :D
Ovako će biti "samo" 67 bodova.
71 bod i izgubljenih 18 na Enrikea. Ukurac.
Такмичење се компликује, у класику првих 10 имају шансу за титулу, х2х је, јелте све могуће лоло. Јуримо дуплу круну!
Нисам се сетио да наместим тим, осташе ми Суарез, Мичу и Џонсон на клупи... А таман сам се вратио на прво место.
Значи Суарез и Мичу по хет-трик, овај први све на Џонсонове асистенције.
AUKURAC KAKO NE ZNAM KAPITENA DA ODABEREM!
NE VERUJEM DA SAM SKINUO SUAREZA SA KAPITENA!
Al' te oće!
Ja nisam zadovoljan,a mislim da i sutra neću dobro proći.
Суарез капитен, 64 поена, а остали ми још Досон, Мертезакер, Волкот и Шчешни, без бонуса сви, а добијам гарант за Суареза, Бу, Фелаинија. Прилика да први пут одем преко стотке у колу!
Ја 55 без бонуса и Суарезових поена који ће ући уместо Рафаела (фала ти Фергусоне) и чекам још Бејла и Дијаманта.
59, чека се Дијамант, Настасић и О' Брајан да уђе са клупе са 6. Е сад, у последње време су нешто петљали са изменама па ти можда уместо Рафаела шукне Џонсона лололок
Па ваљда служе нечему они редни бројеви код измена, јебем ли им мајку. Мислим да би ми убацили Џонсона у случају да сам ставио само 3 одбрамбена и да један од њих није играо. Онда би он упао, пошто не могу само 2 у одбрани. Видећемо.
Najviše mrzim ona sranja, igraće neće igrati, to me skroz sjebe.
Смешно је што би ми тим убацивањем Џонсона увалили Џонсона.
Зашто неће да линкује, кад сам искористио онај мањи линк?
Ma ubaciće ti Suareza 100%, imaš 4 u odbrani, a minimum je 3.
Do kurca.
Mene samo može da izvuče da sutra Benteke napravi crveni karton ahahhahaha
Pihh nerešeno ... izvuko sam se Benteke zaradio žuti katon :)
U narednom kolo se igra samo 6 mečeva i biće renoviranje kluba.
Da je ostao kapiten na Suarezu prebacio bih 100 poena jebo me otac ludi.