Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Odbrana ovo kolo fantastična,svi klin šit imaju + bonusi
Lenon i Felaini uboli, ukupno 72 poena,nije loše
Ипак ти не увалише Џонсона.... поново пакује млади Стивен предност, мора се то сасећ у корену.
Прошло коло заборавио капитена да изменим и остадоше ми Суарез као капитен и Мичу као вицекапитен, а Ливерпул и Свонси ни не играше.... ОЋУ ТРЕЋЕГ КАПЕТАНА ПРЕМИЈЕР ЛИГО ДЕЦХКО....
Ал' ово коло сам задовољан - 74 бода.... Фино....
И шта сад једу говна са 12 тимова само за једно коло? Опет они купови?
Е кацам слепац ко ме јебе, заборавио да убацим два, три играча и сад ћу играти са 6 ....
Ufff pa dobro sam prošao ... Pun pogodak kad sam ubacio Luke Moore i Loic Remy (čini mi se )
Kolika vam je vrednost tima, meni 105.8.
Meni je vrednost 98.7.
Još razmišljam šta da menjam, ali ima još vremena do naredne nedelje da razmislim.
Meni 100,6 .
Smanjio prednost Stivena i malog Basare, odaljio se od Lakija, za sada sve kul, napredujemo ka prvom mestu sporo ali sigurno.
Пфффф, немам идеју шта да мењам, терам овако па шта буде, наде за одбрану титуле су све мање, али ту је х2х у коме и даље имам реалне шансе.
Е, кад већ оволико дуго водим, има да објединим клупску и репрезентативну титулу, не звао се ја Стеван (а и не зовем се тако).
Е јебем те срећо проклета, играм против Бвдгле у х2х он није улазио ко зна колко на игру, има 3 повређена играча у стартој, и добије ме. Мада и Чарапан изгубио, што ставља Манчестера на можда прво или друго место, свеједно преко мене :/
Aukurac pisalo da neće Bejl da igra i ja izbacim Bejla jebo me konj.
Након ово кола у мени се пробудила нада можда ипак могу, неким чудом, додбрани титулу и стигнем заостатак од 49 бодова Стевана Ђезбе Ђезбе. У х2х исто борба, па ко кога на крају.
4 кола су остала, it can be only one!1
Jebo me konj da me jebo, da je ostao Bejl... Koliko će da odsustvuje Suarez, da ga izbacujemo a?
A ja na transfere do sada izgubio 52 boda jebo me otac ludi.
Ја сам чуо нешто, 10 мечева, али изгледа да дискутују још.
Evo i pedesšestog lol.
Sledeće kolo mi je biti ili ne biti.
Нисам сигуран како сам подесио, али мислим да су задња три кола на испадање, плеј оф, четврт, полу и финале. Дакле, првих 8 у х2х ће се борити за трофеи.