Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
AJMO IVANA!
Al puca ova Pejčićka, jebo joj ja pas mater tuđmansku....
EVO JE STOTAAAAAAAAAA!
IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
STOTA ZA SRBIJUUUUUUUUUUUUUUUU
BRAVO IVANAAAAAAAAAAAA
Идемоооооооооооооооооооооооо!!! Пуни!
OPAAAAAAAAAA! BRAVO MAČKOUUUUU!
ИВАНА КОБЈАСНИЛА СА САМО 22 ГОДИНЕ!!!!!!
Ала се Страјнић узбудио био после треће, ил' четврте рунде....
Ала ћемо да јебемо све редом у Риу у стрељаштву.... И Зорана ће исто да објашњава тада....
И кој' вам је курац људи, немо'те ме нервирати, рекох да имамо још шанси за 5 или више медаља (баш за Ивану сам рекао да може до медаље у троставу), не своде нам се сви олимпијци на ватерполисте, Чавића и Ђовака. Они су главни кандидати за злато. Тј. Чавић и Ђовак су били....
СВАКА ЧАСТ ИВАНА !
ЈЕБО БИХ ТЕ ЈАКО !
upravo smo skočili iznad hrvata po broju medalja :D
svaka čast!
Slazem se sa The Big Dipper, i ja sam pricao da imamo jos sansi za medalju,pogotovo u streljastvu,pa onda u tekvondou,kajaku itd :D
Лепа, не мош рећи.
pitam se dal' je ova devojka svesna da bi sad mogla da nađe jedno 500 'iljada potencijalnih mladoženja :D
Ова Американка има очи к'о Месут Озил....
ИДЕМО!!!!!!
Hahahhahahaa,to sam i ja primetio.
A da je nasa najlepsa,to jeste :D
Да л' је боља риба могла да освоји 100. медаљу? Пу јебем ти лебац, све су силе против мене, а тако сам се јако трудио да не будем националиста, патриота и тако десничарски орјентисан. Ал виђ бре лепоту јебем ти сунце.
http://www.rts.rs/page/sport/ci/London-2012/story/1988/%D0%9E%D0%BA%D0%BE+%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%88%D1%82%D0%B0/1151266/%D0%9D%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%BD%D0%B8+%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%BC+%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D0%B3+%D1%81%D1%80%D0%B5%D0%B1%D1%80%D0%B0.html
http://i.qkme.me/35gpjz.jpg
Svaka cast. ove boli kurac, oni ne moraju da brinu za medalje.
Серена узела тозла. Треба да је пребаце у мушку конкуренцију, а у пичку материну.