Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Јес па да узме и тамо прво место, јака је ко во ошамарала би Надала и Ђовака док кажеш кекс! Женствена у три пичке материне :Д
Ал ова наша што је слатка јбт, преслатка бре! Још ми драже што је она узела стоту медаљу!
Sevastokratore, Marej? hahahahahahaha
Jel stvarno mislis da ce jebene veverica da osvoji bronzu? Pa on je navatao kompleks od svakog moguceg igraca iz top 10....jebote
23. jul 2012
Džanki, kladioničar nad kladioničarima.
Neprevazidjen
Jeb'o sve, dobro se drže Litvanci sa Amerima.
Литванци су одлични били, ал' ако се још једном буду срели, Амери ће их развалити 30 разлике.... Онолико промашаја им се неће више дешавати.
Шпанци су очајни на играма, једва су Британце победили, од Руса заслужено изгубили, а питање шта ће урадити против Бразила. Кад их води смејурија од тренера.... Исти проблем имају и Французи.
Руси су ме одушевили и заслужено се враћају где им је место.
А преслатка је Максимовићка. Не бих ју јебо, њу бих шетао по Змај Јовиној и Кнез Михајловој и ја бих њој кувао ручак....
Ja bi' nju ženio na keca.
A i Serenu bi' ženio na keca. Serena je baš seksi.
PIŠAJ PO AMERIMA
E, ovo je sport, ovaj vaterpolo, 4 puta po 7 minuta i kraj, a ne sto godina kao tenis...
Ivana Maksimovic je vrh picka... A Litvanci su mogli lagano da biju Amere, da sudije nisu bile na strani ''drim tima''...
Pa vidiš da je bio dečko u pravu, nema šanse da će osvojiti bronzu. :D A on je sigurno mislio baš na to. :)
+1242375454358743875475894758913565
'Ajmo klinci sad, jebi Brazice.
Staridže, ugini. Pirse, ugini. Ubaci Gigsa u 85. minutu, jebem ga uboga sa mozgom.
Svaka čast odbojkašima! Nema veze što su izgubili,bitna je igra. Dobili smo bod zbog dva osvojena seta. Na kraju su se opustili i izgubili koncepciju jer je mlad sastav, ali ako budu mogli da održe dobru igru do kraja sledećih mečeva, ne gine im medalja, videćete.
Atanasijević je pravi naslednik Miljkovića,inteligentno smečuje i servira kao lud.
Podraščanin se već standardno odlično snalazi na mreži.
Rosić dobro pokriva, konačno smo pokrivali polje dobro (bilo je nekih glupih opuštanja sa te strane, ali nije im zameriti),
Mali Uroš je veoma dobar, 93. je godište, trenirao sam godinu dana sa njim u Ribnici, tad me je nervirao jer je bio sivonja kao brat mu, ali je napredovao samo tako.
Nikola mora da smanji broj i grešaka i u smeču i u servisu, inače može dosta teških lopti da upuca.
Loše stvari su što teško pimamo, malo idealnih lopti ostaje Petkoviću i onda automatski gubi dve-tri opcije za dizanje. Dosta smo imali i servis greški, mada je takva taktika bila.Takođe mora već jednom da ostane igrač na osmom metru da hvata odbijene lopte.
Ma to se da raširit, neće tu biti problema..
Moglo bi jedno zlato danas u streljaštvu da padne, a i ako bude srebro ili bronza nema veze.
Valjda će Nole uzeti tu medalju, nema veze što je bronzana.
Златић се пласирао у финале, добар резултат, бориће се за бронзу највероватније. Микецу измакло распуцавање за један круг. Даклем, нема га у финалу.
ЕДИТ: Богами, има шансу и за сребро Златић. Као трећи пуца у финалу.
Dobri su odbojkaši bili, blok nas je ubio, svaka lopta koju izblokiraju išla duboko u polje, nije imao ko da je vadi. Mali Atanasijević ubija, samo ga koncentracija jebe, pa ne može da veže 3-4 dobra servisa. Mada je imao finu seriju u 3. setu, ali opet. Samo malo da ojača psihički, inače servis i smeč su mu fantastični. Libero me oduševio, šta je vadio čovjek. Podraščanin iskusan, standardno dobar. Ali ipak se osjeti nedostatak Miljkovića, kako izađe Atanasijević, odmah gubimo desnog korektora, onaj što ga mijenja je daleko slabiji, mora lopta na drugu stranu da ide, tu su nas čitali, postave mu trojni blok, pa se ti jebi. Sve u svemu, zadovoljan sam.
au Zlatić tebra pucao zadnji hitac ko da nema oko
Ma onog Kineza usrala zadnja serija, pucao je 10.6 tako da ovaj nije imao skoro šanse za bronzu. Ali mislim da nije bilo one serije kad je Zlatić pucao 7.7 sad bi se radovali Bronzi. No nema veze, čovek nam je već doneo bronzu i to je nešto.