Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ja mislim da se onakav hitac,kao sto je Andrija imao u zadnjoj seriji,desava jednom u 100 metaka,mozda i vise.
Popustila mu koncentracija ali sta da se radi sad.
Ipak nam je doneo jednu medalju
Kolko platili Britanci Federeru da pukne kao oblanda?
E jebiga,izgubi Djovak :(
Ipak,Svaka cast Noleee
Hohohohoho udri Pederera, plodi!!! Šteta što neće sa nulom!
Брејк лопте га сјебале, исто као и са Маријом. Све је имао боље у статистици сем тог сегмента.
Pa da
Jedino sto mu fali od prosle godine je ritern.Da to popravi,bice kao prosle godine
Јеботе финале се на три добијена игра. Како сам се зајебао.
I ja tek sad skontao, da je na tri... Nema šanse da gledam ceo set :D
3 dobijena, al tesko da ce federer obrnuti iako bih voleo..
Hahahahah,i ja isto
Taman gledam sto se ne raduje
То, то реко да ли је толко прсо :Д
Jebi ga, realno je zaslužio Del Potro bronzu. I juče je bio bliži finalu nego Novak. Ali kakvo je ovo prcanje u finalu, obožavam što ovaj kurčeviti majmun neće da osvoji zlato, i neće ga nikad osvojiti. Sa stavom: "Ja sam the Chosen One, vi ste ostali gamad" i drago mi je što taj rekord nije oborio.
Štata za Djokaru. Kad je preguro sve one u prethodnim rundama, Od Hjuita, preko Rodika pa Conge i da dodješ do polufinala i ispušiš medalju je baš ono popišana situacija.
Iako ne pratim tenis i ne volim ga nešto ko sport, pratio sam ga na ovoj olimpijadi Djokoviću se ne može ništa zameriti. Aj valjda će u Brazilu nešto d'uradi, neće biti ove trave šugave.
Како је искулирао овог новинара, само је отишао.
Pa dobro,bar je neku rec reko
Treba imati snage i za to posle ovakvog meca
Aj valjda će u Brazilu nešto d'uradi, neće biti ove trave šugave.
У Бразилу ће да играју на плажи. Тек ту нема шансе.
Елем, слушам овог Мијаљевића што преноси Ђоковића. Пошто сам често смањивао тон, из његовог преноса сам могао да запамтим само неколико ствари. Почела је киша што је прекинуло Ђоковића баш кад је требало да направи брејк. Онда да ту има много прашине на терену што Ђоковићу много смета. Терен је одједном пред крај првог сета постао истрошен. А врхунац свега је да је нека беба почела да плаче због чега је Ђоковић изгубио сет. Јеботе, да ли су они нормални кога све шаљу на те игре да преноси спорт?
Интересантно је да се све то уствари десило, само је Мијаљевић брат то прокоментарисао у стилу Калимера.
Нит сам гледао нит слушао, не могу да их сварим баш из тог разлога што имбецилно серу.
Да ли верује у то што прича? Или се само убутава? Ртс ко да се труди да запосли најгоре спортске коментаторе ...
Šta rade ovi atletičari! Moj batooo!
RTS ima specijalnu školu za retardirane komentatore, baš kao i BBC. Realno, Novaku trava ne prija (kako ovo zvuči, jebote), ali to nije opravdanje - opravdanje je činjenica da je Marej bolje igrao, da je Del Potro imao veću želju za pobedu i da je dao sve od sebe. Pa šta ako je izgubio, ni prvi ni zadnji put.
http://www.youtube.com/watch?v=0aud4PFUBJ4