Ne pratim fudbal nikako, ali sam se jedno vreme otkidao od smeha na golf turnirima kad je Đuričko prenosio sa nekim amerikancem srpskog porekla - zbog njih dvojice sam naučio pravila golfa i pratio ga pola godine :)
Šarenac i Memedović su prenosili iz Atlante jedan skraćeni pregled onih sportova što niko i ne zna da su na olimpijadi (jedrenje, bacanje komentatora s ramena i druga sranja). Plakao sam pola sata od smeha...
Ne mogu da nađem na tubetu, ali je taj prenos bio apsolutni slom od humora - Memedovića posle nije bilo dve godine nigde pa je otišao u Sibir da peca :)
Ma pričao mi brat bila neka egzibiciona utakmica sa najboljim igračima sveta i valjda oborili Faulera u šesnaest, i oni rekli ako Fauler ne šutira mi ćutimo 5 min, on nije šutirao a oni su odćutali bar 3 minuta.
Sestre 8. u finalu,odlicne
Dragana izgubila od Britanke,ceka dal ce u repasaz
Damir pobedio 5. nosioca,za sat vremena igra u cetvrtfinalu
Soldan dan za sad :)
E sto mi krivo za Dudasa,borio se kao lav,ali protiv povrede se ne moze :/
Ta dvojica, kad bi oni bili komentatori pristao bi i Grand paradu da gledam :)
Meni su jača ona dvojica sa Evrosporta što navijaju za Liverpul. :D A imaju opasne izvale. :)
Pleonazam, kad gledaš preko RTS-a.
Zbog cega nismo dosli na ovu Olimpijadu?
Pleonazam, kad gledaš preko RTS-a.
Hahahahahahahaaa,moze se tako reci,mada ima izuzetaka :D
Ne pratim fudbal nikako, ali sam se jedno vreme otkidao od smeha na golf turnirima kad je Đuričko prenosio sa nekim amerikancem srpskog porekla - zbog njih dvojice sam naučio pravila golfa i pratio ga pola godine :)
Pa realno, meni je jedini izuzetak Šarenac. :)
Možda bi i pogledao. :)
Da li su njih dvojica ćutali pet minuta na nekoj utakmici kad Fauler nije šutirao penal?
Šarenac i Memedović su prenosili iz Atlante jedan skraćeni pregled onih sportova što niko i ne zna da su na olimpijadi (jedrenje, bacanje komentatora s ramena i druga sranja). Plakao sam pola sata od smeha...
Meni bas cale pricao jutros kako su izgledali ti pregledi,komedija :D
A ne znam nekako mi ne ide uz Memedovića da priča o bilo čemu osim o prirodi. To nisam gledao imao sam samo tri godine ali sam ovo oplakao.
http://www.youtube.com/watch?v=lbXZWdI4gyc
Ne mogu da nađem na tubetu, ali je taj prenos bio apsolutni slom od humora - Memedovića posle nije bilo dve godine nigde pa je otišao u Sibir da peca :)
hahahahahhahaa,ovo nisam video do sad
Mada,Memedovic lepo prenosi onaj boks,bar je za to dobar :D
Ne znam brate, gde si to čuo? :D
Ma pričao mi brat bila neka egzibiciona utakmica sa najboljim igračima sveta i valjda oborili Faulera u šesnaest, i oni rekli ako Fauler ne šutira mi ćutimo 5 min, on nije šutirao a oni su odćutali bar 3 minuta.
Ma kažem ti ja, likovi su LEĐENDE! :D
Kada je finale na 200m?
Sutra u deset do deset bar mislim.
Sestre 8. u finalu,odlicne
Dragana izgubila od Britanke,ceka dal ce u repasaz
Damir pobedio 5. nosioca,za sat vremena igra u cetvrtfinalu
Soldan dan za sad :)
Šteta za onog našeg tekvondistu Fejzića dobro se borio do 3 runde.