Olimpijske igre

1. Izgubi Fejzic :/
    Kako sude za domacine,ovo je strasnoo

2. :) Па шта суде кад је све компјутеризовано?

3. Сестре Молдован су објасниле већ уласком у финале.... Још једне дебитанткиње на играма су у питању, тако да је и осмо место одлично.... Мада би са јучерашњим временом у полуфиналу извеслале бронзу данас, ал' нема везе, биле су и понесене сигурно са уласком у финале, а и трема их је сигурно мало ухватила. Можемо бити поносни на њих. Поготово имајући у виду услове у којима тренирају. Још ми је финале кајака било слађе што су Немице завршиле испред Наташе Јанић....
    Још чекамо Николину саму и Новаковића у спринту сутра у квалификацијама и полуфиналу и, ако Бог да, прекосутра у финалу....

Фејзић ме одушевио.... Штета што се није бранио у задњој рунди као и против Перуанца, ал' нема везе, момак је у четвртфиналу, а сад навијамо за Британца да победи Турчина да Дамир има прилику да се бори за бронзу....
    Гладовићка је могла мало бољи резултат да оствари јер је олако допуштала ударце, ал' нема везе, наишла је на првог фаворита и њу ћемо готово сигурно гледати у репесажу....

4. Човек није хтео да обори рекорд, опет успорио :Д луд је ко струја :Д

5. Bolt opet piša po sirotinji.

6. Što je usporio degenerik??

7. Брут ни на 200 метара није вадио сечиво лололололо па овај Кораћ је луд бре!!!

8. Како ме надркао што је успорио. Испод 19 може сваки дан.

9. Možda hoće da ga obori na drugom mestu, ko zna šta mu je u glavi.

10. Na mitinzima dobija ogromne pare ako obori svetski rekord, a na OI dobije ogromnu kurčinu ako obori rekord. Pametno je postupio.

11. Na mitinzima dobija ogromne pare ako obori svetski rekord, a na OI dobije ogromnu kurčinu ako obori rekord. Pametno je postupio.

+1

Bolt legenda!

12. реме, види се да појма немаш. за сваки светски рекорд даје се награда атлетске федерације. Зато је Ишинбајева оно време обарала све за по сантиметар једно 50 пута. мислим да је цифра око 5 иљада долара или 10 нисам сигуран, мада ми звучи мало, ал као да сам на ту информацију налетео некада давно. А ово за митинге златне и дијамантске лиге је истина да је већа кинта ал ово за велика такмичења ниси у праву. Ето толко :)

13. Evo nas u finalu.

Свака, али свака част дјевојкама!

14. и да, честитке Црногоркама, нисам ни имо појма да играју рукомет лоло :) ал свака част

15. Dobre su nam rukometašice, sjutra igraju vaterpolisti, možda i tu bude medalja.

16. 5 иљада долара
    или 10 нисам сигуран, мада ми звучи мало, ал као да
    сам на ту информацију налетео некада давно. А ово за митинге златне и дијамантске лиге је истина да је већа
    кинта ал ово за велика такмичења ниси у праву. Ето
    толко :)

Upravo si odgovorio sam sebi. 5000 dolara? Pa desetostruko više dobije na mitingu, jer tu ne dobija samo od atletske federacije i sličnog. Svejedno, ne isplati mu se da obori rekord na OI.

17. е да, иначе ја мислим да болта заболе курац за паре и то, јер он да је хтео да обара рекорде на митинзима он би то радио. Ал он је оборио рекорде све до сад баш на великим такмичењома, светским првенствима и олимпијади, тако да ја мислим да је његов циљ слава а не кинта. Не верујем да је намерно искулирао светски рекорд, него је просто створио рефлекс да кад води много успори и забавља публику. Ето

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.