Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ubica iz bioskopa se na internetu predstavljao kao perverznjak s malim penisom
Pa lud je, šta on zna šta je velik kurac?! Možda je svoj poredio s konjskim, ko zna...
http://sumadijapress.co.rs/UserFiles/Image/Svet2/anders%20bering%20brejvik.jpg
http://www.hollywoodreporter.com/sites/default/files/2012/07/james_holmes_headshot_a_p.jpg
Brothers in arms.
Ova priča je već ispričana odavno. Sa skoro svim masovnim ubicama je tako. Problemi iz prošlosti, problemi sa samopouzdanjem i onda želja za pažnjom.
Не упоређуј легенду са аматером.
Ajd da si otvorio neku temu da se razvedrimo a ti si otvorio temu o nečemu što se u poslednje vreme često dešava u poremećenoj Americi. Ništa čudno.
Realno, briga me za poremećene ubice.
To tvoje "ne seri", sam čula kao da je mušica prozujala pored mog uva. ;)
A ne, ne. Ne možeš ih nikako porediti.
Prvo i osnovno, Brejvik je imao cilj, plan i viziju.
Holms je sušta suprotnost toga. Bez ikakvog i protiv svakog plana. Bez ikakve organizacije ili ideje iza sebe. Samo je upao i počeo da puca. Tek tako.
Holms je sušta suprotnost toga. Bez ikakvog i protiv svakog plana. Bez ikakve organizacije ili ideje iza sebe. Samo je upao i počeo da puca. Tek tako.
+1
Ista osnova, samo je našao ciljnu grupu. Razlika je samo u izvršenju zločina.
Onda se makni sa ove teme i nemoj je komentarisati, da ne bi večeras srela jednog.
http://www.alo.rs/vesti/30474/Serijski_ubica_je_medu_nama
Zašto onda pišeš na temi?
Ajde, ne spamuj za džabe. Nateraćeš me da te banujem, a znaš i sama koliko to ne volim. :gej smajli:
Не знам што хејтујете Вучицу без потребе, када су јој коментари скроз на месту. Да ли би амери дискутовали на некој тамо њиховој вукајлији да се нешто слично догодило у Србији ? Болео би их курац. Што се мене тиче сад да им баце бомбу и сви да изгину, само бих се почешао за мудо и наставио да играм кантер.
Kako si iritantan ponekad, Stefane.
Svim tim ubicama treba metak u glavu pa na goli otok. :)
Ni ja tebe. :)
Kako je on nabavio sve one materijale za sofisticirane bombe i ilegalno oružije onako poremećen (kažu da su se osećali nelagodno pored njega, čak je i najbliža porodica bez poricanja, odmah bila ubeđena da je kriv), mene to više brine. A on ludak, kao ludak, emocionalno nestabilna osoba, verovatno u dugovima zbog doktorata koji nije završio, sam... Tipična pozadina masovnog ubice.
Teško je reći...
Nego, James Holmes. Kralj.
Maskiran u Džokera, pod gas maskom, pancirom, štitnicima za ruke i noge i rukavicama, upao je sa automatskom puškom, sačmom, 2 gloka i nožem na premijeru Betmena.
Sačekao je scenu pucnjave, a onda počeo da puca na sve redom.
Kao što Kostić reče, bez ikakvog pozadinskog cilja, bez ikakve organizacije iza sebe, bez ikakvog PLANA.
Stotine i hiljade ljudi ginu svakog dana. Ratovi, nesreće, ubistva... Ali to je sve deo života, deo "plana". Ovim delom, on je skrenuo sa puta tog plana. Recimo da je u toku jučerašnjeg dana poginulo 100 ljudi. Heck, u zadnja 2 meseca je samo u NS-u bilo 52 smrtna slučaja, ne računajući penzionere i umrle od bolesti.
On je ubio 12 ljudi. 12 od 100 i ceo svet se digao. Pokazao je Džokera pravom svetu, u pravom svetlu.
Eto moot i ti si potencijalni Džejms Holms.
Zbog čega svi mislite da je poremećen? Zašto neko mora da bude poremećen za ovakav akt?
I ovaj link što je Dušan postavio, nema veze s vezom. Ja volim životinje. Obožavam ih. Dok sa druge strane vrlo lako mogu da vidim sebe u nastupu sličnom Džejmsu. Ljudi su stoka, veća od stoke.
Eto moot i ti si potencijalni Džejms Holms.
Mislim da u svima nama cuci jedan Dzejms Holms i ceka strpljivo svoju priliku.