Aurora masakr

1. хммм.. болесник?
    оно, кога боли курац шта су њему рекли гласови у глави?
    осим, наравно, што су ти гласови довели до тога да су људи изгубили животе.
    дакле, под љекиће и у доживотну изолацију. и игнорисање било каквог његовог "значаја".

тако да ово:

Nego, James Holmes. Kralj.

Kralj.

тотално али тотално није на мјесту. ми на вукајлији не глорификујемо насиље. ни у којем облику. ни са каквим умишљеним вишим циљевима, лафо наизглед обичном човјеку невидљивима.
    опомена.

2. Pa ono, lik je kreten i odmah na stolicu na prženje. Nema tu mnogo pametovanja. Inače ja sam za to da svako ko počini ubistvo s predumišljajem, teško ubistvo, višestruko, svirepo i tako te vrste ubistva odmah bude streljan.
    A da ponovim, lik je retardirani kreten i odmah uza zid.

+1

3. Prvo i osnovno, Brejvik je imao cilj, plan i viziju.

Holms je sušta suprotnost toga. Bez ikakvog i protiv svakog plana. Bez ikakve organizacije ili ideje iza sebe. Samo je upao i počeo da puca. Tek tako.

Pa da frajer je krenuo u šetnju i slučajno je ponio pušku, dva pištolja, nož, pancirku, gas masku i suzavac sa sobom.Onakvo nešto se ne može jednostavno uraditi tek tako.Mora se isplanirati.A tokom tog planiranja morao je preispitati sebe.Niko ne ubije 12 ljudi tek tako.

4. Što se mene tiče, neka radedu štogod oćedu al samo u okviru njiovih granica.
    Ako oće, mogu i kašikom da vade oči jedni drugima. Meni isti kurac jel pobijo šezdes amera il celog jednog.

5. Streljati ga je previše humano. Jes da ne podstičem nasilje, ali rezao bih ga komad po komad, za svaku žrtvu po jedno parče, i tako godinu dok sve ne poodsijecam. Na kraju bih ga ubio humano u nekoj kiselini.

6. ако тако размишљате (и замишљате), исти сте ко те поремећене убице. ако не и гори.

каква црна смртна казна. крамп у руке и копај, сине. принудни рад јебе.

7. Ma šta će da mu fali u zatvoru. Gleda filmove, čita, vežba ima džaba klopu i odeću, imaju sada po nekim zemljama i kompove u zatvorima....bolje mu nego ovom u grobu, a svaki dan košta poreske obveznike, to jest obične ljude. Jesi ubica, evo ti metak i ćao. I meni kao Neš Bridžisu puca baš za Amere. Ubijali su nas nedavno, pa mi nije nešto preterano stalo do njih ali najkonkretnije što mogu da urade je da ne prave zvezdu medijsku od njega i da ga prikažu kada ga streljaju kako leži upišan i usran od straha.

8. e ja bih iskoristio ovu temu da porodicama nastradalih uputim najiskrenije saucesce.

POCIVAJTE U MIRU!

9. javio
    e ja bih iskoristio ovu temu da porodicama nastradalih uputim najiskrenije saucesce.

хахахахахаха.
    Ако ниси и на фејсбук наша неку групу или тако нешто и честита' тј учествова у жалост, ништа :)

10. sad ce napravim....

11. каква црна смртна казна. крамп у руке и копај, сине. принудни рад јебе.

Svaki zatvorenik košta državu. Košta poreske obveznike. Nema ništa poremećeno u smrtnoj kazni. Još plus uživa, gleda filmove, čita knjige, ne razmišlja o klopi, vežba, ima i komp, pa i rad koji je ok stvar. Metak odmah.

12. Lulo razmišljam ekonomski. Ako je tako kao što tvrdiš trebalo bi ga ostaviti samog, jer ko garantuje da sutra neće krampom da zvizne nekog zatvorenika koji je npr državu zajebo za porez. Onda to izlazi preskupo. Veći efekat za eventualne ponavljače bi bio da se jednom nedeljno na aukciji pojavi npr Uvo ubice iz Aurore, a on još uvijek živ.

13. brzo bi ste mu presudili?
    ne, odveo bih ga u sumu, sekao bih ga komad po komad...

14. Dećko prso ckroz. Najveća je ironija što je lik valjda diplomirao na fazon neurologiji.

каква црна смртна казна. крамп у руке и копај, сине. принудни рад јебе.

Što si ti neka blagonaklona osoba. :) Ne znam, ja bih mu smislio nešto baš sadistički pa neka me smatraju i poremećenim ubicom, ali ne bih mog'o da mu dam lopatu u ruke a da znam da je on učinio takav masakr. Taj koliko je lud, progut'o bi tu lopatu, pa šta bismo onda?!

15. Pa da frajer je krenuo u šetnju i slučajno je ponio pušku, dva pištolja, nož, pancirku, gas masku i suzavac sa sobom.Onakvo nešto se ne može jednostavno uraditi tek tako.Mora se isplanirati.A tokom tog planiranja morao je preispitati sebe.Niko ne ubije 12 ljudi tek tako.

Nema veze što je on planirao taj masakr, poenta je da je on to uradio da bi skrenuo ljude sa generalnog, globalnog plana.

16. Svaki zatvorenik košta državu.

јебо то данас. може и да не кошта. да цркне радећи неки посао од којег би остали имали користи. нпр. да окреће педале и производи јебену струју. ил прави пругу на некој болесној надморској висини, с њему сличнима. па и није штета ако се међусобно побију.

нико нема право на убиство, јебемлига. и не мислим притом на неке божанске законе и те муње. него једноставно: ако је он убијао - шта си, побогу, ти ако ти то исто радиш?

али, то није тема ове (какве год) теме.
    тако да плиз суздржите се од набрајања тога шта бисте му ви, нормални, радили, да не бих ја, ненормално, закључала ову тему. :)

17. Prvo i osnovno, Brejvik je imao cilj, plan i viziju.

Holms je sušta suprotnost toga. Bez ikakvog i protiv svakog plana.

Nema veze što je on planirao taj masakr, poenta je da je on to uradio da bi skrenuo ljude sa generalnog, globalnog plana.

http://www.youtube.com/watch?v=zleJCDJ1KZ4

18. Jebiga, i inhibiracija plana se mora sprovesti planom.

19. Dobro neću više Luli, a samo da kažem da nisam mislio na neka sadistička ubistva, nego na onu običnu smrtnu kaznu koja postoji u mnogim zemljama. Ne na neko sečenje i ta sranja.

20. Alo Džoni, i mi mesari dušu imamo

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.