Dynamo

1. Мада видим да си скептичан па оно, небитно

Grešiš, a možda se nisam dobro ni izrazio. Nisam skeptičan, ja NE ŽELIM da znam kako on to radi, samo želim da uživam u iluzijama :)

2. Mama za sudenim kompom. :) Pazi, postoji dosta talentovanih ljudi, visoko inteligentnih (što da ne), koji nisu u NASI ili negde, rade obične poslove, nije to presudni faktor. Sve je stvar izbora.

Престани да се палиш брее, ти ниси једна од њих :)

3. постоје људи који могу то.

ali kako jebo ga caca ludi?!

4. ти ниси једна од њих

Хихи

NE ŽELIM da znam kako on to radi

Ваљда не можем да разумем то, пошто се ја убих :Д Мада си можда и у праву, неке ствари су најбоље кад су мистерија...

5. ali kako jebo ga caca ludi?!

Ја на то више гледам ко на поремећај, него као нешто спектакуларно. Ко најава булимије :)

6. Престани да се палиш брее, ти ниси једна од њих :)

Ne sećam se da sam rekla da jesam? Samo sam rekla da čovek može da bude šta hoće i da traći svoje vreme i pamet kako hoće.

Grešiš, a možda se nisam dobro ni izrazio. Nisam skeptičan, ja NE ŽELIM da znam kako on to radi, samo želim da uživam u iluzijama :)

Ti taman možeš da listaš ove videe što smo okačili i svi srećni. :)

7. Meni je daleko interesantnije što čovek ima neizlečivu Kronovu bolest. Jeste li primetili koliko ima zanimljivih i uspešnih ljudi po svetu koji boluju od ove ili one onesposobljavajuće bolesti i uspešno se nose s tim? To me fascinira...

8. Bruce
    Meni je daleko interesantnije što čovek ima neizlečivu Kronovu bolest.

Е да, добро запажање. Као да свако мора да има неку фалинку.

9. Сидро, кад би сазнао како он то ради, пожелео би да се покењаш њему на главу, себи у уста што си хтео да знаш, и целој продуцентској екипи која је тако смрдљиву и глупу фору упаковала у лаж за којом си ти балавио.

10. Може бити Буксно, мада сам и овако спреман да кроз пар месеци откријем постојање невидљивих сајли и да он цео падне на дно јебено. Нека. :)

11. Jeste li primetili koliko ima zanimljivih i uspešnih ljudi po svetu koji boluju od ove ili one onesposobljavajuće bolesti i uspešno se nose s tim?

Која је твоја? ХАХАХАХАХАХА

12. Ја се надам да ћеш научити како то ради, а онда сам ја први коме ћеш открити.
    Јебига, ипак се продуцентске везе не бацају у воду лололол

13. Opa, hvala Muri što me smatraš zanimljivim i uspešnim, nisam se od tebe nadao da me toliko visoko ceniš.

14. Може бити Буксно, мада сам и овако спреман да кроз пар месеци откријем постојање невидљивих сајли и да он цео падне на дно јебено. Нека. :)

Da, to zavisi i od ugla gledanja, sve ima svoje. :) Za neke veće trikove moraš imati i unajmljene ljude, recimo meni je trik zanimljiv i kada znam kako se radi, trebalo je to smisliti, posebno ako je neki komplikovaniji.
    http://www.youtube.com/watch?v=_Y0GTUtdam8

15. Мурињо тресе јаслице хумор.

16. ovaj blejn sto ga pomenu somi kida isto. cuo sam ranije za njega

http://www.youtube.com/watch?v=x1ykPY7Y3LY&feature=related

presao igricu lolo

17. Блејн је бољи, али ме мало нервира што је пајдоман.
    Треба му пола чуке да каже просто проширену.

18. koja je ovo namještaljka sede, pogotovo kad je rekao "Treba mi duži zub". Lololo

19. А ово је исто као за новчић. Риба је део његове екипе, тај зуб што јој је шатро извадио се савија уназад (посебно направљен зуб, као што има и новчић). Док је савијен, нико га не види, и као да је извађен. Након што дуне, она уради нешто у устима и зуб се из лежећег врати у прави положај.

20. a mozda je riba kiborg pa ima pokretne ocnjake i uvuce ih unutra, m?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.