U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Pa, laku noć, šta drugo?! :) Kao i svako veče, temu prepuštam neumornoj. :)
Haha :)) Laku noć, lepo spavaj ;)
POBEDAAAAAA
JA DO POBEDE!!!!!!!!!!!!11
ЈА ЗАДЊИ!
Jaaaa!
ЈА!
JA ŠAMPION!!!
НЕ НЕГО ЈА!
JA! ILI NEKO IZ KOALICIJE!!!
Ja na primer!
MORE I TA VARIJANTA :D đes fmn, kako na ovoj vrućinštini?
Evo, nije loše, u stanu sam kod tetke, nije mnogo vruće... Kako si ti, žena, deca? :D
u bg? ma ja onako, vrućinština :D žena krupna, djeca sitna, pa me to još i dokrajči :))) oš biti tamo za beerfest? oće bii neko vuajlijaško ispijanje piva?
Nisam u Bgd-u, u Lo sam...
Jao, nije tebi s njima lako :D
E, ne verujem, dolazim tek posle 15. u Bgd, a za to okupljanje nemam pojma... Hoćeš ti doći?
pa planirao sam... to i jeste od 14-19... ja sam do 18., pa reko da pijemo pivo napokon :D
Aha, ja sam mislila da je ranije :) E, onda se možda i vidimo ;)
aj, more, valjda će ovi nešto organizovati, a ako ne, ja se onda javim da okupim drage ljude ako budu imali vremena...
Važi, ja imam neki ispit 20., tako da ću doći koji dan ranije u Bgd... Čućemo se još do tad, ima vremena ;)
ok... odok ja sad probati odspavati malo :D