U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Pa, laku noć, šta drugo?! :) Kao i svako veče, temu prepuštam neumornoj. :)
Haha :)) Laku noć, lepo spavaj ;)
POBEDAAAAAA
JA DO POBEDE!!!!!!!!!!!!11
ЈА ЗАДЊИ!
Jaaaa!
ЈА!
JA ŠAMPION!!!
НЕ НЕГО ЈА!
JA! ILI NEKO IZ KOALICIJE!!!
Ja na primer!
MORE I TA VARIJANTA :D đes fmn, kako na ovoj vrućinštini?
Evo, nije loše, u stanu sam kod tetke, nije mnogo vruće... Kako si ti, žena, deca? :D
u bg? ma ja onako, vrućinština :D žena krupna, djeca sitna, pa me to još i dokrajči :))) oš biti tamo za beerfest? oće bii neko vuajlijaško ispijanje piva?
Nisam u Bgd-u, u Lo sam...
Jao, nije tebi s njima lako :D
E, ne verujem, dolazim tek posle 15. u Bgd, a za to okupljanje nemam pojma... Hoćeš ti doći?
pa planirao sam... to i jeste od 14-19... ja sam do 18., pa reko da pijemo pivo napokon :D
Aha, ja sam mislila da je ranije :) E, onda se možda i vidimo ;)
aj, more, valjda će ovi nešto organizovati, a ako ne, ja se onda javim da okupim drage ljude ako budu imali vremena...
Važi, ja imam neki ispit 20., tako da ću doći koji dan ranije u Bgd... Čućemo se još do tad, ima vremena ;)
ok... odok ja sad probati odspavati malo :D