Ко последњи побједник 127

1. ne da mi se traziti, videcemo se valjda nekad

2. Pa verovatno, družim se ja sa ovima sa sajta povremeno, ne znam odakle si ti... Ako si iz Bgd-a ili okoline, svrati nekad na fudbal...

3. јесам из београда
    ал нема теорије да дођем тамо, оперисан сам од фудбала
    ако се некад буде пило присуствујем

4. Pa uvek se pije posle fudbala :)) I ja sam operisana, ali gledam malo, daju mi kameru da snimam, ćaskam sa nekim i tako :) Posle blejimo malo i svako svojoj kući...

5. нека, више сам за неку стриктно неспортску варијанту

6. Ok, kad bude taj famozni roštilj, ti dođi ;)

7. ЗАДЊИИИИИИИИИИ

8. Dobro jutro! Cokulić poranio, ako, ako, koalicija ne sme da spava :))

9. Треб'о да уводим воду у кућу на селу али не може пумпа да добаци до куће, слаб притисак :)

10. Појма немам :)
    Сутра окрећемо јагње да прославимо што нисмо успели, па ћемо онда размислити шта даље :)

11. Tako je, važno da okrećete jagnje ;)

12. Јесмо Срби бемуматер :))))

13. Haha, valjda smo :) Samo mene to jagnje ne bi mnogo usrećilo, nisam neki ljubitelj... :)

14. E, ko ti je to na avataru? :)

15. ВИДИ ГА ПОСАНСКИ МЕЂЕД СА ЊЕГОВО Ј!
    ЛОЛОЛОЛОЛО КАЦИ БОСАНАЦ

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.