Ко последњи побједник 127

1. шта курац нек иде пешке кад нема кола

2. Fidel jebe Meklauda a i Rosoa ne štedi.

3. ко је меклауд који курац

4. Evo me, jesam vam nedostajala? :P

5. наравно
    а ја?
    шмрц

6. Kako da ne, Roso, ja se pitam što te nema... :) Ajd' Taras je redovan, on ne nedostaje :P

7. banovali me dusmani
    3 puta u mesec dana

8. spemujem i vredjam kao
    koji kurac

9. Pa ne znam šta da ti kažem, nisam upućena... Ovde bar možeš da pišeš šta hoćeš :)

10. ma izbaguje se cet i onda se mojih 7 postova pretvori u 11 i eto 7 dana

11. E, jbg... Al' nisi puno propustio za tih 7 dana, veruj mi...

12. verujem
    VRATITE CARU PA DA IZGINEMO

13. Ja sam bio ovde. I nisam gladan, legla je pita, slaninica i jedno 5-6 paradajizova za lagani doručak. Ja miline sad :))

14. JOK MOREEEEEEEEEEEEE!!!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.