Ко последњи побједник 127

1. gog to prvi put čujem... mislim da neko uživa u vrućini :)

đe si fmn, kakva si?

2. Jao,buri, ja samo siknem kad me pitaju kako podnosim vrućinu- "Pitajte me kako mi je kad bude minus trista!Onda se brinite za mene!" :)P
    Volim brate,toplo,pa to ti je :)

3. blago tebi gogo ovih dana onda :)

4. Da znaš, samo cupkam od sreće! Moja mati se krsti, neveruE, a zna me samo ceo moj život :))
    Idem sad, budite pozdravljeni, sutra ko ustane-pričaće :))

5. Evo, Buri, guram nekako, ti?:) Izvini još jednom što se nismo videli... Dobila sam danas 10 na ispitu :)

6. Да частиш форгетко! :))

7. Hvala, momci :)) Cokuliću, ja bih, ali ne znam kako ovako virtuelno :))

8. de bolan, nemaš se šta izvinjavati, biće prilike... nego saćeš dobiti pvt i da mi iskreno odgovoriš ščula :)))

9. BI ĆE VI ŠE GR AD NO VI GLA VNI GRAD!

10. Није по слоговима него нако безвезе :Д

11. BE ZVE ZE SI SVA KA KO!

12. ВИ ШЕ ГР АД ЋЕ БИ ТИ ГЛА ВНИ ГР АД

13. ТО, ПА ДА ПИЈЕМО!

14. Popijte šta god, samo nemojte pijani da skačete s tog mosta.

15. Ja ne znam plivati, niš' od skakanja!

16. E, Cipeliću, odbijam da vidim o čemu se radi! Ja sam se izmozgala ovih dana na kojekakve mozgalice ko nesvet, i više mi ne pada napamet! E! :)

Šalabe, mo'š onda sa mnom u neki plićak, ja isto ne plivam neg' plivuckam, tako da ne zalazim u dublje od ove svoje visine, ako nemam neku ivicu pored! Samo povremeno proverim nogom jel mi patos još na mestu! :))

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.