Ко последњи побједник 127

1. Ahahahahha ma sad će kosmo to da sredi, vi'š da se zdala već dva dana :)))
    Šta ima, ljudi?
    Di pobeže Taras?

2. Vidim ja da se ona trudi :)) Ja ću sad da večeram, a gledam i ovo otvaranje olimpijade i tako :) Ti?
    Ko zna gde je on, zabušava :)

3. Ja malo gledala neke Hitlerove drugare, a sad došla opet ovamo... Vrtim se u krug :)
    Nema pritiska, treba da perem kosu pa čekam vodu... Gadno!

4. Joj, pranje kose... Ne znam da l' mi nešto teže pada :))

5. Imam neki utisak da imaš manje kose od mene! :))
    Još treba za koji dan da se farbam... to će biti apokalipsa po običaju! Posle mi i plafon ko dalmatinac! Sve na tufne! :)))

6. pozdravljam prisutne, kako je?

7. Prisutni otpozdravljaju! Na terenu sve redovno!
    :))

8. to je dobro... a na tribinama? zabavlja li se raja?

9. Pesma solidna, malo se potukli, al nema još mrtvih. Sve u svemu, odlično!

10. Zabavlja se :)) Ne pobedismo, Buri... Ali ne odustajemo! :)
    Pa mislim da imam kraću kosu, al' je ima podosta :) Ja se farbala pre 2 nedelje, neću još...

11. samo nek se zabalja narod :D

tako je FMN, samo žestoko..., KOALICIJA DO POBJEDE!!!!!!!!!!1

12. Ja moram, i to duplu ovaj put, da osvežim isprano...
    Jel imate neki savet kako da obuzdam rastući zub, sve me svrbi?! Tačno da poludim!

13. Evo mene ponovo! Viš' ja nemam planove da se farbam u skorije vreme. :) Što mi radite prisutni koposlednjopobednici?

14. Ne znam, Jacka, meni novi zubi ne rastu... :)

15. Ja sam rešila da živim 115 godina, da vidim dal mogu da mi izrastu i treći!
    Jel da da sam se super setila? :)))

16. To ti je odlična ideja, Jacka, ja te podržavam! :D

17. E kul skroz!
    Možeš i da mi se pridružiš, taman da imam nekog od svojih vršnjaka za drugara... To je uvek lepo!

18. Ja sam i planirala da pređem stotku, ne mogu stići sve što sam planirala u životu, treba mi vremena :))

19. Ja sam rešila da živim 115 godina

Ja nameravam da nadživim Panteliju Topalovića pa ću imati nove šestice u 153 godine.

20. Eto, već nas je troje!

Taras, Pantelija od muke nije mogao da umre, pošto živeo s ludacima! Forgeta i ja se objasnile... Šta je tvoj izgovor?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.