Ко последњи побједник 127

1. Da, daj nam dobar izgovor!

2. Imam ja više razloga da preguram stotu: da mi ponovo izrastu sve šestice, da obidjem svet, da do tada imam krunu za defke, da vidim Zvezdu kako sa Džajinim čukun unukom ponovo osvaja Ligu šampiona...

3. Hm... za tu krunu morao bi da pišeš, ne znam jel ti to jasno. :)

da vidim Zvezdu kako sa Džajinim čukun unukom ponovo osvaja Ligu šampiona...

Eto ti sad... :/ Ajd javi mi za te šestice kad budeš slavio otprilike 168. rođendan. Ne moram ja da dočekam te treće zube... Nije greda!

4. Eto, sad smo se dogovorili :)

5. Hm... za tu krunu morao bi da pišeš, ne znam jel ti to jasno. :)

Ma još pet definicija da napišem i odabraće i ih oni vremenom. :) Po mojim proračunima to će kaizenov unuk da me časti za moj 120-ti rodjendan. Kad se nas troje uhvatimo za ruke i pičimo po Novom groblju i takmičimo se u tome ko je poznavao najviše tih rahmetli ljudi. Kako će da pudu ljubomorni na mene kada kžu: ''Vidi ti njega, 157 godina ima a šeta dve ribe'' :))

6. Haha, zamislila sam prizor, ti si lud :D

7. po Novom groblju

Eeee, jeste, sad ja pod stare dane da se lomatam u taj vaš BG, da upoznajem ljude dok još nisu rahmetli... Pih...
    Al' dobro, ako je zarad takvog komentara onda šta ću...

8. Jacka, dođi, vidiš da je sve osmislio :))

9. A moram sad da ispoštujem čoveka, šta ću! :)))

EDIT: Opet bag... Nekom se ne sviđa naš dugoroči plan... Uopšte nisu morbi... moderni, hoću reći!

10. Obrisan post:

Taras
    Pošto ćemo da nadživimo tolike vukajlijaše, možemo da se takmičimo u nalaženju njihovih večnih kuća prvo po BG turu da organizujemo pa u NS, ima vremena!

jer je poslat u istom trenutku kao ovaj iznad, pa je tema zabagovala. Nastavite.

11. Hvala, Stefane, baš si ažuran :)

12. Ja odradih kad videh. Nisam ja kriv što su ostali neaktivni. ;)

13. Але але але ооооооооооооооооооооо пакуј ствари управооооооооооооо

14. Не заборави мееееееееееееееееееееееееееееее

15. Але але але ооооооооооо, пакуј ствари управоооооооо, але але але о о о о пакуј ствари управо але але але ооооооооооо.
    На на на на на нааааааа, на на на на на наааааааа, на на на на на, на на на на на на на на наааааааааааааааааа.

16. Niko ne pita za mene... :(

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.