Nikad ja nisam uspeo da uradim fatalit na ovim starijim Mortalima jer to zahteva dosta bolje motoricke sposobnosti od mojih. U ovim novim delovima koje sam slabo igrao sam uspevao da kidam glave i tako to jer su novi delovi pravljeni za daunovce.
MK četvorka, sa sony keca je moj kvlt. Igrao bih sa Sub Zero-om dok posle neke dvadesete tuče ne izgubim ili se ne smorim, pa bih onda uzeo Rejdena. A ako mi neko slučajno dobije rejdena, onda uzmem Škorpiona i tu ljudi prekidaju da igraju sa mnom.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ne znam ko se seća Sege MK3:
Killer codes mode: C ☞ A ☜ A ☝ C ☞ A ☜ A ☝
Cheat mode: A C ☝ B ☝ B A ☟
Secret menu: B A ☟ ☜ A ☟ C ☞ ☝ ☟
Ja sam igrao na Segi prvi svoj MK, cini mi se da je cetvorka bila, ali bas sam mali bio te se ne secam nicega ovako.
http://www.youtube.com/watch?v=eReqBN770Bs
Mi smo '96 ili '97 pržili turnir svake nedelje na letnjem raspustu.
Mislim da bih sa Kabalom i sada žario i palio...
Nikad ja nisam uspeo da uradim fatalit na ovim starijim Mortalima jer to zahteva dosta bolje motoricke sposobnosti od mojih. U ovim novim delovima koje sam slabo igrao sam uspevao da kidam glave i tako to jer su novi delovi pravljeni za daunovce.
Subzero, Sector...sasvim je svejedno sa kojim od njih ću vam JEBATI MATER!! AHAHAHAHAHHA!!!
Profe, ko zna... Možda jednom se i organizuje neki turnir vukajlijaša :))
Segu i MK3 imam negde...
Al tesko bismo mogli da se organizujemo. Doduse, fudbal je lepo uspeo.
Što se mene tiče, ja mogu iz Banjaluke doći bilo gde. Navučen sam na poene u gostima :)
Реално Саб Зиро је најзајебанији, мада сам ја мислио да се ође говори о бенду.
Iskreno, mene nerviraju ljudi koji igraju tako što uzmu Sab Zira i samo zaleđuju i aperkat i to je sve što znaju.
Kakav crni bend, čudi me da nisu popili od Midway-a tužbu.
MK četvorka, sa sony keca je moj kvlt. Igrao bih sa Sub Zero-om dok posle neke dvadesete tuče ne izgubim ili se ne smorim, pa bih onda uzeo Rejdena. A ako mi neko slučajno dobije rejdena, onda uzmem Škorpiona i tu ljudi prekidaju da igraju sa mnom.
Mene se ne svidjaju oni nakon cetvorke kad su igru dosta "tekkenizovali".
Ali igro sam i MK vs DC na Playstation 3. Kobjasnjava na vise nivoeva.
Rejden u četvorci je gej, na kampanji dobija goroa bez skinutog helta, samo na drkanje garegedagedan-a,
Rejden u četvorci je gej, na kampanji dobija goroa bez skinutog helta, samo na drkanje garegedagedan-a,
Nije Rejden gej zbog toga, već ljudi koji igraju tako.
I to što kaeš. Al' jeste prebudžen, zato ga nikad nisam gotivio.
EDIT: Rejdena usrali u Mortal Kombat legacy-ju, jedini čija mi se epizoda baš ne sviđa
Što dirate Rejdena? Ima dobre moći koje se lako aktiviraju.
Jel i vama u trojci preteška Jade? Jako se teško pobeđuje, bokte, gora od ovih glavnih!
Igrao neko devetku ovde lololo.
Imal to za PC?
Игра која је током времена постала најодвратнији кич.