Поравнање текста у дефиницијама

1. vucicin prijedor je bolji, ovo nikom ne treba.

2. Па добро, нису се сви родили са смислом за естетику, шта да ти радим :)

3. Енивеј, да је десно (или лево, хехе) поравнање пријатније за читање од обостраног, вероватно би се и књиге тако штампале :)

4. ja sam i pismene pisao bez poravnanja, pa ko se snadje svaka mu dala :)

5. Потребно кол'ко је и непотребно брате дОбјасним. Боље дас' врати дефиниција дана ако ће се већ нешто враћати са беле Вукајлије....

6. Ма добро де, само предлог... :)

7. e а може да се стави опција оћемо ли лево поравнање обострано или десно

и тако блеје три дугмета изнад дефке док је пишеш. ко на ворду. ВАУ. и онда кликнемо на оно болд италик и нормал или још боља варијанта слова у боји. а могло би чак и оно ундерлајн да стоји. ма хаос би био мајке ми

8. Не, то би било срање.

9. Objasnjavacu, zajebo si se sto si otvarao ovo. Ne secam se kad je bilo koji predlog sa foruma uvazen. Samo onо oko odlikovanja.

10. Па пази, није да ћу да се обесим ако се не уважи, мада спремио сам бич да се самобичујем...

11. Ja sam to predložio kad je izašla ona nova vukajlija, Kaizen podesio, izgledalo je fino, ali je posle par dana vraćena stara verzija sajta, pa je ta promena poništena.

12. Ова "стара" верзија сајта је до јаја, али могу неке ситне поправке тог типа да се одраде како би била још дојајнија.

13. ja sam isto za. i ne svidja mi se ova stara verzija, nego ona jos starija. a ona nova mi se svidja vise od ove, koja mi se i ne svidja nesto. u svakom slucaju svidjalo bi mi se ovo poboljsanje.

14. Pozdravljam predlog. Estetski će bolje izgledati a i mi autori nećemo morati da brinemo o slogu.

15. You have my Sword.

16. Dovoljno je i da ostane ovakvo kakvo je.
    formatiranje teksta i slova u boji NI SLUČAJNO!

17. подржавам предлог.

18. formatiranje teksta i slova u boji NI SLUČAJNO!

Боје никако, слажем се :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.