Šta je više gej

1. Мушко депилирање је убер геј.

2. Плус један на Буксну, једино што је више геј од мушког депилирања је мушко чупање обрва. ГЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЈ!

3. Тако је. Зато ја фурам једну обрву откад знам за себе.

4. Подржавам то, боље него да личиш на Жељка Јоксимовића у ПМС-у.

5. Букснетина™
    Тако је. Зато ја фурам једну обрву откад знам за себе.

kobedil.

6. Duga kosa kod muskaraca je gej...

već počela da ti opada? mukica...

duga kosa nije gej. upravo suprotno, skraćivanje dlaka, bilo gdje da su je gej.

7. duga kosa nije gej. upravo suprotno, skraćivanje dlaka, bilo gdje da su je gej.

?

Па онда нико у животу не би требао да се шиша? :)
    Дуга коса није геј, него је ПРЕГЕЈ.

8. skraćivanje dlaka, bilo gdje da su je gej.

STOP BRIJANJU MEĐUNOŽJA!!!!

9. rasplitanje kose i pravljenje perčina je sve samo ne gej.

10. Jebanje cure u čmar je gej!

11. Duga kosa kod muskaraca je gej...

Nikako, nikako.

Ne znam zašto, ali po nekom mom mišljenju Kurt Kobejn je uber gej.

12. meni je pregej kad vidim lika s počupanim ili tanko izvajanim obrvama a uraso u bradu minimum 2 nedelje. Čoveče, dal imaš mozak malo a?

13. štae to? možda sam i ja nekad jeo, ne znam?

14. ovsene pahuljice? ja ih inače ne jedem, jede ih moja žena :)

15. И те и било какве пахуљице и она говна што их Власуљар зове "цереалије", а код нас су познате као житарице које се утапају у јогурт, млеко и сличне курчеве.

16. Četkica za zube na baterije, ne znam zašto ali mi je to gej.

17. uniseks dezodoransi, toaletne vode i ostalo.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.