Šta je više gej

1. grobari delije i navijacke grupe uopste

2. RTS je gej i Tijanic i RTS digital je gej.

3. Vučica21
    Pivo je gej. :)

ar ju sirijus čica?
    :nervnoslomira:

4. da je to neko drugi napisao smislio bi neku samo meni smesnu zajebanciju
    al necu dobra je vucica

5. Dokazano je, she is a troll.

6. Ово што каже Видра.

7. :) Provaljena sam. :)
    Ali kad pogledate malo bolje, vidite da pivo uglavnom spaja muškarce. :)

8. Па и шминка спаја жене, какав ти је то аргумент?

9. Žene su takmičarski, kritički i hejterski nastrojene jedna prema drugoj ma šta bilo u pitanju, dok se muškarci druže i ljube i grle čim se napiju. :)

10. Muškarci nisu đubrad drugim rečima.

11. Па онда то важи за сваки алкохол, што баш пиво? Мислиш да се више грле од њега?

12. Nemoj da se lažemo, mogu i oni da budu to isto, samo prema ženama. :)
    A to što se žene međusobno bockaju, to je dečija igra. :)

13. Žene su takmičarski, kritički i hejterski nastrojene jedna prema drugoj ma šta bilo u pitanju, dok se muškarci druže i ljube i grle čim se napiju. :)

Вучице, и ми смо углавном такмичарски и критички настројени једни према другима кад се дохватимо флаше (Ааааа, попио сам више од тебе! Пичко једна, од гајбе пива си пао под астал...), а колико сам приметио, и ви се грлите и љубите, само што ми тако исказујемо наклоност, поштовање, па ако хоћеш и љубав, али другарску, док је вама то грљење и љубакање уствари припрема за нож у леђа! Опааа! :Д

14. Мушке ружичасте мајице и педеруше.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.