Prijava

Naravno. Zato smo i tako složna redakcija :)

Небојша Човић, тренутни Драган Ђилас Београда вади Србију из кризе. Република Србија ће због дугова прогласити банкрот и бити замрзнута до даљег, а Независна држава Косово ће променити име у Република Србија и Косово. Главни град новоформиране државе ће бити Скопје. Такође, већ наредне године се очекује улазак РСК у ЕУ и то сједињавањем исте са НДХ.

Како незванично сазнајемо ММФ је одушевљен оваквим решењем, а Међународни центар за теоријску физику је потврдио да је ово велики корак у стварању перпетуум мобиле-а, и самим тим ће предложити Небојшу за Ноблицину награду у области физике.

Opet kamen oko guše Srbiji

NOVA TUŽBA PROTIV SRBIJE

Kako nezvanično saznajemo, naš sused Hrvatska u duhu dobrosusedskih odnosa i u skladu sa svojom politikom povlačenja tužbi, diže novu tužbu protiv Srbije koja bi mogla da uspori naše evrointegracije.
Povod je, kako se u hrvatskim medijima navodi, izjava vođe eldepedera (članova LDP-a, prim. aut.) Čedice Čadu Jovanovića, da su potezi srpskih vlasti krivi što na ulicama ove zime nema snega.

On, naime, krivi nekakav grom zbog toga, a i ne čudi jer u medijima važi za velikog ljubitelja sportova na belom.
Po dobijanju ove vesti, Aca Vučić je, kako saznajemo, razvalio vrata frižidera i najavio detaljne istrage i hapšenja povodom ovog slučaja.

Ipak, premijer Srbije je bio umereniji u izjavama i napomenuo je da je po sredi, verovatno, lingvistički nesporazum i zahtevao je od svih strana da se uzdrže i da se sve reši diplomatski i bez tenzija. On sam će se time pozabaviti posle praznika. Takođe je apelovao pozivajući se na najradosniji hrišćanski praznik i izrazio razumevanje zbog, kako je rekao, "pretprazničkog posta i nervoze njime izazvane".

Preselo im reklamiranje

REAKCIJE FEMINISTIČKIH ORGANIZACIJA NA REKLAME SREDSTAVA ZA POTENCIJU

Kako nam ekskluzivno još jednom javlja naš izvor iz suda, feminističke organizacije planiraju da podnesu tužbu za lažno reklamiranja, a najavljuju i da će podršku tražiti i od Udruženja za zaštitu potrošača.
Naime, kako one navode, "u reklami se pominje na milione zadovoljnih korisnika, a niko ni da pomene žene koje su indirektni korisnici/ce ovih sredstava, što je nedopustivo! A na stranu što ni jednog od miliona ne videsmo da same procenimo"!
U većini firmi koje se distribucijom ovih preparata bave nisu bili raspoloženi za izjave, izuzev "da će i dalje nastaviti čvrstu kampanju svojih proizvoda".

Takođe, one navode da nema preciznih i proverenih podataka o efikasnosti i trajanju, a smatraju da je njihovo mišljenje pri testiranju nezaobilazno.
U udruženju za zaštitu potrošača su kratko prokomentarisali da još nisu došli do konačnog stava jer "mi se bavimo sredstvima za potrošnju, a one traže testiranje nečega što se, kako naš narod kaže, ne troši poput sapuna".
Pratićemo dalji razvoj događaja.

EKONOMIJA

ČOVIĆ I MALI POGREŠNO RAZUMELI VUČIĆA

Beograd - Nebojša Čović i Siniša Mali sinoć su zabranili prodaju hrane u svim restoranima, prodavnicama i na svim pijacama u Beogradu.

Naime, kako KNIN saznaje do zabrane je došlo kada im je stigao mejl od prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića, kojim ih obaveštava da od danas započinje projekat "Beograd na vodi".

"Kada je stigao mejl od Vučića, mislio sam da je došao u posed starih dokumenata iz vremena Slobodana Miloševića, u kojim se nalazi ozbiljna studija o tome koliko bi Beograđani uspeli da prežive pijući samo vodu, pa sam pomalo iznenađen krenuo da sprovodim taj projekat, misleći da je najzad došao trenutak kada većina Beograđanai i nema para da kupi hranu zbog skupih režija i prevoza, te sam odmah krenuo da sprovodim tu odluku. Nisam znao da postoji drugi projekat sa istim imenom."- pravdao se Čović novinaru KNIN-a.

"Kada mi je Nebojša rekao za naređenje i objasnio mi šta znači, pomislio sam kako je to divna ideja, međutim sada sam pomalo razočaran, jer pored naučne vrednosti koje bi to istraživanje imalo, nama bi mnogo olakšalo posao kada bi Beograđani samo pili vodu, tako da im ne bi ni trebao novac, pošto bi im vodu u tom slučaju davali besplatno. Na žalost prvi potpredsednik Vlade je mislio na nešto drugo. Informisaćemo se tačno na šta je mislio, a uredbu povlačimo." - izjavio je vidno razočaran Mali.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/11/Glass-of-water.jpg/525px-Glass-of-water.jpg

EKONOMIJA

AMERIKANCI DUPLIRALI KINESKU PONUDU OD DESET HILJADA MILIJARDI, RUSI NUDE TRODUPLO

Nakon izjave ministra Baćevića da će Kina uložiti deset hiljada milijardi evra u infrastrukturu Srbije, oglasio se i Barak Obama, predsednik Amerike.

"Srbija se nalazi na veoma važnom geopolitičkom području i ne smemo dozvoliti Kinezima da je preuzmu. Kako sam obavešten deset hiljada milijardi je već stiglo u Srbiju i nalazi se u Bloku 70, ali mi smo spremni da dupliramo ulaganja i nudimo dvadeset hiljada milijardi evra. Naš budžet jeste samo tri zarez sedam hiljada milijardi, ali uspeli smo da uštekujemo neke pare za slučaj da se pojavi neka pametna investicija i sada kada se pojavila, naša ponuda je na stolu mog prijatelja Nikolića."

"Ako Amerika nudi dvadeset hiljada milijardi, mi nudimo trideset hiljada miliajrdi." - započeo je izjavu za medije predesednik Rusije Vladimir Putin. - "Opšte je poznato da mi imamo para od gasa koje ionako nemamo gde da uložimo, pa nam Srbija deluje kao zemlja gde bi se takvo ulaganje isplatilo. Pozvao sam telefonom mog velikog prijatelja Dačića i ponuda je na njegovom stolu."

Licitiranje ulaganjima se nastavlja, a i dalje se čekaju ponude Vučićevih prijatelja iz Emirata, kao i zajedničkih prijatelja iz Severne Koreje.

http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02127/cash-isa_2127115b.jpg

NOVI PROJEKTI

UŽICE BEZ VODE

Nakon projekta "Beograd na vodi" Vlada Srbije je odlučila da započne projekat "Užice bez vode".

Svrha ovog projekta da Užičanima obezbedi konstantan priliv lekovitog blata koje će im biti na dohvat ruke, tačnije, snabdevaće se njime putem svojih slavina u bilo koje doba dana i noći.

Gradonačelnik Užica, gospodin Saša Milošević, izjavio je za KNIN da je prezadovoljan početnim rezultatima i da nije verovao da će projekat tako glatko ići.

"Ovo je veliki uspeh, prvo naše Vlade, pa onda i lokalno, nas u upravi grada. Užičani sada mogu do mile da koriste lekovito blato i time značajno poboljšaju svoje zdravlje." - sa osmehom je započeo izjavu gospodin Milošević.

Na pitanje novinara KNIN-a, kako će se sada građani Užica snabdevati vodom, pošto iz česama samo curi blato, Milošević je izjavio:

"Taj deo plana još nismo razradili. Postoji nekoliko rešenja i u narednih nekoliko nedelja ćemo rešiti i taj problem. Do tada, cisterne iz drugih gradova su tu, a pašće i sneg pa kad se otopi, biće vode."

http://images2.kurir-info.rs/slika-900x608/uzice-voda-foto-zoran-saponjic-1388147026-418639.jpg

DRUŠTVO

TOMISLAV NIKOLIĆ DOBIJA PLAKETU ZBOG VEZIVANJA

Beograd - Predsedniku Srbije, Tomislavu Nikoliću, danas će biti uručena plaketa za posebne zasluge, povodom njegovog učešća u kampanji za vezivanje pojasa.

Naime, predstavnici sado-mazo udruženja "Neka Boli", odlučili su da nagrade Nikolića jer promovisanjem vezivanja, iako ne baš tog vezivanja kojim se oni bave, doprineo je popularizaciji svih vidova vezivanja, pa tako i njima bliskog, takozvanog "bondidža".

"Prodaja lisica, kanapa i raznih drugih pomagala za vezivanje skočila je 100% nakon tog spota, jer ipak, kada vem predsednik poručuje da se vežete nema bolje reklame. Pored toga, u anketi časopisa Bičevanje, gospodin Nikolić je, nakon što su ga čitaoci ugledali u reklamnom spotu, proglašen za najseksipilnijeg vezanog muškarca za 2013. u kategoriji Matorci/Gotika. Verovatno zbog blage grobljanske aure kojom zrači" - obrazložio je nagradu Adil Maksutović, predsednik ovog udruženja.

Kako KNIN ekskluzivno saznaje od izvora iz predsedničkog kabineta, Nikolić je presrećan zbog ove plakete i pripremio je specijalan lejteks autfit za ceremoniju dodele.

http://www.nadlanu.com/upload/thumbs/images/articles/2013/06/17/Nikolic%20pojas_1371471691_670x0.jpg

u kategoriji Matorci/Gotika

HAHAHA do jaja

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO

JOVAN DERETIĆ PIŠE GOSPODARE PRSTENOVA 4

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/50/Dr_deretic.jpg
Kako je Kurajber eksluzivno saznao naš poznati istoričar i poznavalac neiskvarene istorije srbije se upustio u zaista veliki projekat.U pitanju je nastavak čuvene trilogije "Gospodar prstenova".Tolkinovi gospodari se naime završavaju Frodovim odlaskom preko okeana a nastavak je smešten nekoliko godina kasnije i obuhvataće period od čak 60 godina.Naime kako smo saznali zaplet počinje tako što u Hobiton dolazi izvesni patuljak Toto bravar koji će vremenom steći veliki ugled u hobitonu i čak i apsolutnu vlast.Vremenom će ujediniti hobite,ljude,patuljke i vilenjake.Ali Toto nema dobre namere jer je on ustvari daleki rođak goluma i geni mu potiču iz mordora pa će u Hobiton naseliti mnoge orke.Deset godina nakon Totove smrti nastaje novi veliki rat u srednjoj zemlji.Patuljci i vilenjci se ujedinjuju protiv poštenih hobita a orci koji su se kotili ko štuke sada čine većinsko stanovništvo u Briu.Hobiti gube rat međutim i posle rata orci hoće da prisvoje Bri.Hobiton je očajan i oblepljen plakatima "Vratiće se Frodo" i "Bri je srce Okruga" ali tu tek počinje pravi zaplet više ćete pročitati u knjigi koju mi a verujemo i vi željno isčekujete.

Do jaja. Ovo ide sutra na fejsa.

Sto ne reklamira neko Dzonijevu stranicu...raznorazna sranja od stranica imaju 10000 lajkova...a KNIN je sasvim dobra stranica..

haahhaahhaha dusane

Хахахахха

Ko je ovde iz Knina, al' stvarno?

Me'ščini niko :)

Ja ću za vikend da je izreklamiram

I piskarajte malo. Ovo je tema na kojoj moze da se oproba u pisanju vesti ko god pozeli.

TOLE U PROSVETI

TOLE NAMESTIO PITANJA NA ISPITU

http://www.tarzanija.com/wp-content/uploads/2012/05/tole5.jpg
Ispitni rok je u punom jeku a jedna vrlo zanimljiva priča nam stiže sa pravnog fakulteta u Beogradu.Naime Zoran Pavlović inače vatreni navijač Partizana se dosetio kako da položi ispit koji je padao čak osam puta.Zamolio je Tomislava Karadzića preko mejla da mu namesti pitanja što je Tole rado prihvatio."Prosveta je veoma bitna za našu zemlju i što više budemo imali visokoobrazovanog kadra veća je šansa da ćemo svi živeti bolje.Zato mi je bila čast da pomognem da Zoran položi ispit.Takođe mi stižu mnogi mejlovi studenata otkako se ovo pročulo pokušaću da pomognem svima koliko je to moguće dok je pauza u JSL" izjavio je za naš list popularni Tole.
Studenti širom Srbije su oduševljeni ovim gestom Toleta i poručuju da bi više fudbalskih radnika trebalo da sledi njegov primer.

KNIN FELJTON

BIOGRAFIJE POZNATIH

Dragan Đurić

Čuveni modni guru za područie Rumunije, Bugarske i Albanije, frizer kućnih ljubimaca poznatih, krojač i simultani prevodilac sa marsovskog jezika poreklom iz Osinje. Uz Snežanu Dakić, spada među najbitnije trendsetere na teritoriji Srbije.

Nakon što je uspešno završio akademiju Mikija Panjkovića i spoznao sve tajne dobre frizure otisnuo se u svet mode i razvio poseban stil šišanja kućnih ljubimaca, koji je reklamirao tako što je nosio jedan od najuspešnijih modela na svojoj glavi.

Ubrzo je shvatio da može mnogo da pruži i na drugim poljima pa je počeo da šije garderobu, sam smišljajući krojeve, a ulogu manekena za istu nije želeo nikome da prepusti, pa je kao kod frizure za ljubimce, sam nosio svoje kreacije, od kojih je sivo odelo na crne kockice proglašeno za hit godine u Moldaviji.

Već tada je zaključio da ima šlifa i za biznis, pa je pokupovao nekoliko veoma uspešnih firmi i tada je započeo takmičenje sa nekoliko moćnih ljudi u Srbiji, ko će pre da uništi vrhunsko preduzeće. Odneo je ubedljivu pobedu.

Posle tog vrtoglavog uspona, rešio je malo da se odmori od biznisa koji je prepustio Miši Tumbasu, a on se usredsredio na svoje hobije, kao što su izučavanje drevnog marsovskog jezika koji je na kraju počeo da koristi kao maternji i pranje novca kroz FK Partizan gde je stekao veliku popularnost među navijačima tog kluba, donirajući često nekolicini njih izdašne sume kao nagradu za podršku.

Ipak, uspeh ne dolazi bez neprijatelja, pa je početkom 2014. godine uhapšen zbog optužbi za nelegalnu privatizaciju više preduzeća kao i za još neka krivična dela vezana za privredni kriminal, a sam Đurić tvrdi da je nevin i da, ako je i bilo nešto nelegalno, sve je to delo Miše Tumbasa kome su bili prepušteni detalji oko kupovine i vođenja preduzeća.

http://sportklub.rs/vesti/45897/djura.jpg