Prijava

Cepaj tekstove, kada god ti nešto padne na pamet. Srbija. Ima tema koliko hoćeš.

Mene libo tuki, ja sam se uvalio u prosvetu k'o kamen u bubreg i živim kraljevski. Svaki mesec 300 evra u padže, subotom kupim kilo ćevapa za celu porodicu i uživam.

Nema boljeg rada od prosvetarskog. Na mladima svet ostaje, a treba oblikovati te umove željne znanja :)

Само ћу ти рећи да сам скоро дупло бољи од тебе, ако ме разумеш :)

Ne dao ti Bog da te ja razumem, to je obično nerazumno :)

Везано за месец и "паџе", количински :Д

Dobro je, onda jesam kako treba skontao :)

Kod mene neko smanjenje plate drastično bilo, tako da sam oko 300 glave takođe, ali već ovog meseca bi trebalo da se vrati na nekih 450 makar, pa na normalu.

HRVATI U ŠOKU

SPC ŽELI DA PREMESTI MOŠTI SVETOG DUJE U HRAM SVETOG SAVE

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e8/Saintduje.jpg
I dok trzavice između Srbije i Hrvatske ne prestaju odbijanje da se povuku međusobne tužbe postoji realna opasnost da i crkve dođu u opasan konflikt.Kako KNIN ekskluzivno saznaje SPC je došlo na ideju da premesti mošti poznatog sveca Rimokatoličke crkve u velelepni hram Svetog Save."Potpuno je logično da čovek koji je poznat po tome što ga je Sveti Sava jebo u bulju da bude u ovom svetom mestu" rekao je za naš list patrijarh Irinej.Razumljivo da može doći do komplikacija prilikom transporta i da naše komšije možda neće tako blagonaklono gledati na to pa je izvesno da će gospodin Nebojša Čović i Zorana Mihajlović pomoći da se ova ideja realizuje.

valjalo bi da se doda i poneki antrfile, isečak iz izjave, tipa:

SVETI DUJE - ZAKAJ PA NE
U eksluzivnoj izjavi za KNIN Sveti Duje kaže: "Niko me nije kontaktiral, ali kad malo bolje razmislim, zakaj pa ne. Pa Sava i ja smo stari drugari, boga ti, za nas su Dvornik i onaj vaš Životinja početnici frendovi. Legal bi, evo razmišljam, legal bi kod vas. Uz razumnu ponudu, razumije se. Kao što je svakom fudbaleru gušt igrat na najvećem stadionu u regionu, tak je i svakome svecu poseban izazov spustit mošti u onaj vaš monumentalni hram. Realno guba je, svaki svetac koji drukčije zbori krivo zbori. Tak da, sve u svemu, prenesite u Beograd da čekam draft ponude. Nego, gospon, kažite mi, su Beograđanke još onakav poziv na grijeh, kao u moje i Savino vrijeme?

PROROČANSTVA

TARABIĆI PREDVIDELI STVARANJE VELIKE SRBIJE 2025 GODINE

http://i1103.photobucket.com/albums/g471/dusdan47/1346842156svet-Evropa-istocna.jpg
I dok se ceo svet plaši sve izvesnijeg Trećeg svetskog rata naša redakcija je vredno proučavala drevna proročanstva Tarabića i našla neverovatan scenario.Sada već izvestan rat između Evrope i Amerike na jednoj strani i Rusije na drugoj počeće početkom 2015 godina a prethodiće mu nekoliko sukoba u Ukrajini.Rat će trajati dugih 10 godina a odlučiće ga verovali ili ne Srbin!
Prve tri godine rata neće biti toliko napete.Na stranu EU i USA staće Bih,Crna Gora, Makedonija i Albanija.Rat će se voditi iz vazduha i ni jedna strana neće pretrpeti značajnije posledice.Srbija će tokom celog rata biti neutralna.
Od 2019 do 2023 borbe će se voditi u Poljskoj i Americi.Ruske trupe napreduju sa Aljaske i osvajaju jednu po jednu državu Amerike.Barak Obama nema kud i mora da kapitulira 2023 godine čime je Rusija napravila veliki korak ka konačnoj pobedi
Devete godine stvari se komplikuju.EU na čelu sa Nemačkom ulaze u Rusiju i munjevito napreduju do Moskve.Putin je u panici planira da se povuče ali tada prst sudbine spašava braću Ruse.Naime dok su u Rusiji trupe EU spremne za konačan obračun Angelu Merkel će pregaziti Golf 2 srpskog gasterbajtera iz Bosne koji će sasvim slučajno preći na crveno dok bude jeo sirnicu.
Nemačke trupe su u panici i Putin koristi trenutak,odbija napad,i napreduje sve do Nemačke.Nemačka kapitulira 2025 godine i time se rat završava.
Putin rešava da nagradi Srbina koji je odlučio rat i ispunjava mu želju za Velikom Srbijom koja će osim zemalja bivše Jugoslavije sadržati i Mađarsku,Albaniju,Bugarsku i pola Rumunije.
Tužna vest je da će zemlja trajati samo pet godina pošto će 2030 nastati građanski rat koji će početi inicijativom Angelinog ubice da se u srpskom rečniku burek sa sirom preimenuje u sirnica.

ИЗЗЕМЉЕ

СРПСКА СВЕМИРСКА АГЕНЦИЈА РАСПИСАЛА ТЕНДЕР ЗА РОЗУ БОЈУ

Цена фарбе потребне да се офарба прва свемирска станица далеко превазилази количину новца која се води под дневне набавке. Због тога је уз дозволу владе расписан тендер за боју потребну да се офарба свемирска станица "ЕРА".
План свемирске агенције је да лансира први модул до краја године, а последњи до 1935 за када је одложен почетак изградње космонаутских станица. Да подсетимо, засебне станице на месецу планирају Кина, Јапан, Немачка и Кина, док је НАСА одустала од даљег насељавања месеца.
Ако би све ишло по плану свемирска станица би била у стању да опслужи посаде шатла истовремено, како због приступних станица, тако и због количине залеђених клинки које се могу складиштити у станици.
Клинке за станицу се набављају свеже, на Земљи. Најбогатије налазиште фалшираних музичара и станичних клинки је околина свалтираног колозоа правца коридор десет, познатији као Магистрале дуж реке Ибар. Одабиром клинки за свемирски програм се бави руководиоц пројекта "Космоклинка" генерал Ојданић. Генерал се одабиром клинки за тактичке потребе бави већ двадесет пет година. Он тврди да су свеже клинке далеко боље од залеђених, али да би логистика добављање свеже клинке за свемирску станицу готово немогућа. Такође тврди да су далеко боље килнке поточарке, које се проналазе у природи, од гајених канадских клинки. Нисмо сигурни да ли је Ојданић причао о пастрмци или клинкама.
У случају одустајања од пројекта свемирске станице, влада Србије каже да се количина боје може употребити за фарбање ограде Ибарског ауто пута. У случају одустајања од коридора десет, фарба се може искористити за фарбање цеви гасовода "Јужни ток". У том случају део крака гасовода Јужни ток који пролази кроз Србију, био би најзиљавији објекат изграђен на Земљи, који је голим оком видљив из свемира.

KURAJBER SAZNAJE

MIROLJUB LABUS NOVI VOĐA G17 PARDON URSA

http://images.kurir-info.rs/slika-900x608/1328585176-7440.jpg
Kako je naš renomirani list ekskluzivno saznao Mlađan Dinkić će definitivno napustiti politiku i URS a na njegovo mesto nastupa Miroljub Labus.Miroljub je naš poznati političar koji je učestvovao u demokratskim promenama 2000-te godine.Dinkić je za naš list izjavio da je umoran od politike i da je vreme da odmori a veoma je zadovoljan svojim naslednikom.

ahahah Mlaaaadjo
!

Malko sam prepravio ovo za Labusa i pustio u etar :)

DRUŠTVO

JAVNO PRIZNAO DA JE GLASAO ZA SNS

Danijel Šešlija, student treće godine ETF-a, juče je odlučio da porodici, prijateljima i kolegama sa fakulteta javno prizna da je na proteklim izborima glasao za SNS. Štaviše, priznao je da je za tu stranku glasao i na prethodnim izborima 2012. godine.
U izjavi za KNIN Danijel je rekao: "Bio je veoma težak i dug proces da priznam da sam simpatizer SNS. Sebi sam tek na prethodnim izborima, i to na samom biračkom mestu, priznao činjenicu da preferiram tu političku opciju", rekao je Danijel. „Nikada me nije bilo sramota da budem ono što jesam, ali nije lako sedeti, na primer, u slušaonici sa 20 kolega koji zbijaju šale o naprednjacima. Ipak, prihvatao sam to kao šalu, naravno, ono što ne vređa mnogo", naveo je on.

Međutim, u poslednje vreme, unutrašnji konflikt je rastao da bi kulminirao nakon poslednjih izbora, kada je shvatio da ne može da podnese da vodi dvostruki život i rešio da "izađe iz plakara".

"Prvo sam se poverio roditeljima. To mi je ujedno bilo i najteže jer mi je otac dugogodišnji član DS-a a majka, iako načelno apolitična, uvek se gnušala radikala i kasnije naprednjaka. Ipak, u dubini duše sam znao da ću od njih dobiti podršku i tako je, na kraju bilo. Iako teška srca, oni su stali iza moje odluke i rekli mi da im je moja lična sreća najvažnija. Posle toga, sve je bilo lako."
Danijel takođe kaže da je ostale njegove rođake, prijatelje i kolege njegovo priznanje u prvom momentu šokiralo, te da su neki od njemu bliskih ljudi reagovali prilično negativno, ali da je većina to prihvatila sa razumevanjem i pružila mu podršku da bude ono što jeste. Nada se da će i oni koji su ga u prvom trenutku odbacili, pre ili kasnije prihvatiti njegov izbor, a ako ipak tako ne bude, ne žali jer će na taj način makar utvrditi ko mu je pravi prijatelj a ko nije.

"Neki kažu da su oni najglasniji protivnici SNS zapravo latentni naprednjaci a možda čak i tajni glasači SNS, ali ja o tome nemam stav. Svako ima pravo da bira ono što jeste, ja sam svoj izbor načinio i ponosim se njime."

Na ovu vest, reagovalo je i predsedništvo LDP-a koje je u svom saopštenju pohvalilo hrabar čin mladog Šešlije i istovremeno osudilo one snage u našem društvu koje ne prihvataju različitost, ukazujući da oni kao jedan od osnovnih ciljeva svog političkog delovanja promovišu upravo omogućavanje ravnopravnog statusa pa i pozitivne diskriminacije glasača SNS u društvu i slobodnog ispoljavanja ove političke orijentacije, najavljujući i akciju podrške pod nazivom "I ja sam naprednjak".

Sa druge strane, sagovornik KNIN-a iz vrha pokreta Dveri je istakao da je javno paradiranje sopstvenim naprednjaštvom ili nazadnjaštvom odraz ukupnog bolesnog stanja u društvu, jer čega se pametan stidi, budala se ponosi, uz reči da “oni naprednjacima ne brane da glasaju za koga hoće, dokle god to rade iza paravana na biračkom mestu”.

Al' si isabijao ovde Advokado

POLITIKA

SRBIJA IMA JASAN STAV

Beograd - Nakon spekulacija koje se pojavljuju svuda po svetskim medijima oko nejasnog stava Srbije u vezi situacije na Krimu, oglasilo se i ministarstvo inostranih poslova (MIP), kako bi se razne insinuacije prekinule.

"Naš stav je od početka jasan i ne mogu da razumem zle jezike koji podmeću priče kako smo neodlučni. Stav jeste možda bio malo konfuzan u startu, dok smo mislili da se radi o Kritu, a ne Krimu i dok smo guglali po vestima da saznamo šta se to kog đavola dešava u Grčkoj, ali od kada smo saznali da je Ukrajina u pitanju, vrlo brzo smo došli do konsenzusa o stavu koji ćemo zauzeti. Srbija smatra da je rusko zauzimanje Krima potpuno protiv svih konvencija i da je ruska intervencija na Krimu legalna. Što se nas tiče podržavamo sankcije koje se Rusiji uvode, ali mi ih nećemo uvesti. Od svih strana u ovom konfliktu, zauzimamom tri strane, stranu Moskve, stranu Brisela i stranu Vašingtona. Čestitamo narodu Krima pripajanje ruskoj federaciji i smatramo da je to potpuno nelegalno kao i da ima veze sa Kosovom, a u isto vreme nema." - jasno je svima stavio do znanja Ivan Mrkić ministar spoljnih poslova Srbije.

https://scontent-a.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/t1.0-9/10014588_223379567851547_533163417_n.jpg