Kurajberovo Nezavisno Istraživačko Novinarstvo (KNIN)

  1. ŠOKANTNO

    SVRŠIO NA PAŠIĆA!

    M.Đ. (32) iz Leštana uhapšen je danas nakon što je policiji prijavljeno da je masturbirao kod fontane ispred spomenika Nikole Pašića.
    Naš fotoreporter je čak uspeo da zabeleži njegov vrhunac.

  2. Чек' бре, Курајбер или Курир истражује?

  3. Чек' бре, Курајбер или Курир истражује?

    Nekada Kurir, sada Kurajber. :D

  4. KURAJBER IZVEŠTAVA

    VRUĆA VEST

    IZBIO POŽAR U STANU VATROGASCA!!!

    http://img534.imageshack.us/img534/3744/vatrabysarmamaster.jpg

    Kako Kurajber exlusivno saznaje, na Karaburmi je stan vatrogasca M.T. (29), ugljenisan usled požara, javljaju zblanute komšije. "Neko mu je bacio crnu magiju! Kako baš njemu i kako da baš u tom trenutku vatrogasci nisu mogli da dođu, i kako baš da mu je u tom trenutku nestalo vode u stanu, to je velika misterija! Naš komšija je žrtva okultizma i treba da se zaštiti!", iznosi komšinica vatrogasca koja je želela da ostane anonimna. Kako saznajemo, M.T. je prošao bez težih povreda, jer je uspeo da se spusti niz požarne stepenice!

    http://img84.imageshack.us/img84/6697/slikesvet5carkirogorimu.jpg

    Ova vrlo šizofrena situacija, privukla je veliki broj turista i posmatrača, koji su svojim mobilnim telefonima slikali požar i slike postavljali na facebook. "Ovo je znak viših sila", dodaje jedan od radoznalih turista.

  5. KURAJBER SAZNAJE: Ko se krije iza pseudonima 'električar'?!

    Na nedavnoj utakmici vodećeg evropskog i regionalnog sportskog takmičenja 'VOS', vaš reporter je imao prilike po prvi put da razgovara sa renomiranim umetnikom pisane reči, poznatijeg pod aliasom 'električar'. Pored visprene pronicljivosti kojom prosto plijeni ovaj dojajen 'Vukajlije', najveći utisak na ekipu lista 'Kurajber' ostavila je činjenica da je ovaj štovani autor u stvari PINGVIN po imenu Pablo Gunđalo. U inspirativnom razgovoru koji u celosti možete pročitati na strani broj 9 dotakli smo se mnogih gorućih tema kao što su položaj i uloga modernog pingvina u savremenom društvu, kao i kako mu koji moj uspeva perajima da rukuje implementima za pisanje i rad računarom. Još je nepoznato koliki uticaj će ovo revolucionarno saznanje ostvariti na popularnost krilatice pomenutog autora "Boli me kurac, ja sam pingvin", jer, složićete se, više ne deluje ni izbliza toliko genijalno.

    http://www.dodaj.rs/f/Q/im/29XuMjrF/wngcv.jpg
    Popularni Elek sa pulenima večitih rivala FK "Gubitnik" i "Lasta"

    U sledećem broju: Valsinarb - sociopata ili neshvaćeni genije?

  6. Grujane, ovaj Grobar je ipak iz Laste. :)

  7. KURAJBER SAZNAJE
    Nov način motivisanja mladih da uče
    http://i1103.photobucket.com/albums/g471/dusdan47/index.png
    Kako kurajber saznaje nova vlada planira da u užem centru beograda sagradi hotel "Pusiket dols" u kojem bi kao prodavačice ljubavi zaposlili članice poznatog benda Pussycat Dolls galantna gospoda bi bili isključivo odlikaši iz srednjih škola.Ministar prosvete Žarko Obradović oduševljen je ovom idejom nove vlade i uveren da je ovo veliki motiv za sve srednjoškolce da uče.Velja Ilić i Milutin Mrkonjić obećavaju da će zajedničkim snagama sagraditi hotel isto ko što će zajedničkim snagama sagraditi koridore."Uveren sam da ćemo hotel za buduće intelektualce sagraditi pre roka zajedničkim snagama ko koridor 10 i 11" izjavio je Mrkonjić
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/c6/Pussycat_Dolls%2C_2008.JPG/800px-Pussycat_Dolls%2C_2008.JPG

  8. Dušane, ovo nimalo nije loša ideja, sad ozbiljno. :) Garantujem ti da bi broj odlikaša skočio za 60%. Mada bi tu i mito radilo.

  9. KURAJBER RAZABIRE!!!

    REVOLUCIONARNO OTKRIĆE!!!

    DRŽAVA OTKRILA KAKO DA SMANJI STOPU ORGANIZOVANOG KRIMINALA!!!

    http://img444.imageshack.us/img444/9914/2085041274176.jpg

    Država Srbija je upravo otkrila kako da se izbori sa organitovanim kriminalom! Svaki potencijalni i stvarni kriminalac moraće posle izvršenog krivičnog dela, da na jedan dan živi u kući koja je simbolično nazvana "Kuća strave i užasa", sa Milutinom Mrkonjićem, Markom Vidojkovićem, Gordanom Pop - Lazić, Mirom Adanjom Polak, Milanom st. Protićem i Ruškom Jakić... I da učestvuje u njihovim...hm... pa zanimljivim igricama i fantazijama. Odmah nakon objavljivanja ove vesti, stopa organizovanog kriminala se smanjila za 86.7%, a dinar ojaćao za dvadeset para. Ukoliko nakon kazne krivično delo bude počinjeno ponovo, izvršilac će morati da sve ovo ponovi uz muzičku pratnju Karleušine pesme "Sodoma i Gomora", i uz nadahnuti politički govor Aleksandra Vučića. Pa vi razmislite isplati li se krasti.

  10. Mislim da smo u dobroj meri objasnili Brankici kako se treba baviti istraživačkim novinarstvom.

  11. KURAJBER RAZAZNAJE!!!

    ====HAVARIJA!!! ====

    GRANDOVI PEVAČI ULETELI U BEOGRADSKU FILHARMONIJU I DEMOLIRALI SVE ŠTO SU STIGLI!!!
    NAPAD PREDVODILI "SINOVI MANJAČE"!

    http://img694.imageshack.us/img694/8688/huligani.jpg

    http://img838.imageshack.us/img838/1640/bgfm.jpg

    Kako Kurajber saznaje noćas oko 20:23 desio se incident. Pevači "Grandove" produkcije sa "Sinovima Manjače" na čelu, upali su u Beogradsku filharmoniju i kompletno demolirali njenu unutrašnjost i eksterijer. Vođe napada navode da je napad "kulturološki motivisan" i da "ne mogu da dopuste da se takav šund i kič kakav se proizvodi u Beogradskoj filharmoniji, širi glavnim gradom i Srbijom". Naš izveštač je uslikao jednog grandovog ekstemistu (kojem ne bismo da otkrivamo ime) kako "svršava" po violinama i harfama, pritom uzvikujući parole koje glorifikuju harmoniku i "ritam mašinu". Da li će se desiti kontra revolucija i da li će Beogradska filharmonija uzvratiti napad, ostaje da se vidi. U sledećem broju opširnije, uz slike divljanja "Grandovaca"!

    U SLEDEĆEM BROJU SAZNAJTE:

    ZAPENILA!!!

    BRANKICA STANKOVIĆ (ZA KOJU SE PRIČA DA JE PROSTITUTKA), TUŽI KURAJBER ZBOG NJEGOVIH TEKSTOVA O NJOJ!!!

  12. -KURAJBER NOVOSTI!!!!!-

    PENI SE K’O BESNA!!!

    http://img407.imageshack.us/img407/2839/69171565049c3892b22a9a0.jpg

    Kako smo u prošlom broju najavili tekst o tužbi koju Brankica Stanković planira da pokrene protiv Kurajbera, prenosimo komentare podrške koje su mladi ostavili na našem sajtu!

    ćomi98
    Branka sisaj čvabalo! kurajberu nastavi da oreš po njoj!

    Lemi99
    Brankica jede malu decu! Kurajberu svrši joj u facu

    Đana 01
    Kurajbere ploditelju, rastavi je na proste činioce!!123

    ratko99
    kurajberu zaroni u nju

    миша
    бранкица ради за ватикан, треба је трсити да је прође стрес

    Kako sami vidite, dnevni list Kurajber ima potpunu podršku omladine, stoga Brankici ostaje samo da izjavi sledeće:

  13. M.Đ. (32) iz Leštana

    Brate, jesi ovo iz Leštana slučajno naveo ili si iz tih krajeva? :D Inače, slika je vrhunska. :)

  14. Vidim da ste dobro radili novine dok nisam bio u redakciji ova dva dana. Nastavljamo po starom i raskrinkavamo pljačke veka, ubistva i koja pevačica ne nosi gaće lolololo

  15. E, nekako imam osećaj da će danas ovde da bude hrpa naslova sa Vukajlijom kao glavnom temom... :-)

  16. E, nekako imam osećaj da će danas ovde da bude hrpa naslova sa Vukajlijom kao glavnom temom... :-)

    Pa pazi istražujemo popularne stvari i događaje, a Vukajlija je podosta popularna :)))

  17. Ama nije to...još niko nije ukapirao...a kad ukapira, biće naslova samo tako... :-))

  18. "ORTODOKSNI INKVAJERER" SAZNAJE:

    Engleska kraljica Elizabeta II zatražila od Novaka Đokovića I-og da izgubi svoj polufinalni meč na teniskom olimpijskom turniru protiv Britanca Endija Marija, uz obećanje titule sera i letnjikovac na Loh Nesu!

    http://images.supersport.com/Novak-Djokovic-Sad-100913G300.jpg

    Očaj ili samo dobra gluma?

    Kako naš list saznaje od bliskih i verodostojnih izvora pobliže Londona, poraz Novaka Đokovića u polufinalu protiv Britanca Endija Marija, nije ni najmanje bila stvar sportskog neuspeha već visoke politike britanskog kraljevskog dvora u nastojanju da posle 76 godine pauze jedan Englez osvoji travu Vimbldona. Naime, jedan dan pre pomenutog meča, Novak je primio anonimno pismo koje ga je, kako kažu svedoci, vidno uzrujalo. Šta je u njemu stajalo - verovatno nikada nećemo saznati, ali simptomatično je to da je dan kasnije, dosadašnji srpski nacionalni heroj izgubio meč protiv Škota na način koji njegovi navijači nikada neće shvatiti - u oba seta ispustivši svoj servis baš kada je to protivniku najviše i odgovaralo! Bilo kako bilo, u narednim mesecima će se razotkriti šta je istina a naša javnost već uveliko špekuliše o tome koji će dizajner osmisliti enterijer u Novakovoj novoj kući.

    http://www.ekapija.com/dokumenti/karim_rasid_180108.gif

    Karim Rašid, dizajner enterijera: - "Novače, ja sam najjeftiniji!" -

  19. MONSTRUOZNO

    Kako Kurajber saznaje, bivši Premijer, Mirko Cvetković napao čoveka čekićem.
    http://www.blic.rs/data/images/2010-08-20/67007_mirko-cvetkovic-cekic01-fonet-fonetnenad-orevi_f.jpg?ver=1282308750

    Očevidci kažu da se Cvetković nakon napada na, za sada neidentifikovanu osobu, histerično smejao i govorio nešto sebi u bradu.
    http://www.vesti-online.com/data/images/2010-03-31/48828_tanjug275467_f.jpg?ver=1333732062

    Po dolasku policije bivši Premijer je pokušavao da objasni o čemu se radi i zbog čega je napao čoveka, a istraživački novinar Kurajbera je uspeo da načuje samo da se radi o "penisu" i da je neko nekom rekao da je taj penis "mali" što je uspeo i da uslika.
    http://images9.kurir-info.rs/slika-900x608/kosovo-mirko-cvetkovic-ivica-dacic-vlada-srbije-1328585176-37158.jpg

    Nakon saslušanja policija je uradila Cvetkoviću alko-test, posle kog ga je pustila kući.
    http://i46.tinypic.com/23r4ehg.jpg

    Kasnije popodne uz posredstvo Borisa Tadića bivšeg predsednika Srbije, rešeno je da Ministar Dačić obustavi prijavu za napad uz obećanje Cvetkovića da će otići na kurs kontrole besa u Crnoj Reci.
    http://www.pobjeda.me/wp-content/uploads/2012/05/srbija-Dacic-Tadic-Cvetkovic.jpg

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.