Kurajberovo Nezavisno Istraživačko Novinarstvo (KNIN)

  1. Ama nije to...još niko nije ukapirao...a kad ukapira, biće naslova samo tako... :-))

    Ček malo nisam ni ja ukapirao....jutro je :)

  2. EKSKLUZIVNO

    Kako Kurajber nezvanično saznaje došlo je velikog razmodovanja na Vukajliji.
    http://www.javniprevozstupar.rs.ba/image/vukajlija.jpg

    Kako za sada saznajemo samo nekoliko moderatora je preživelo seču, a razlog je još uvek nepoznat.
    Pokušali smo da dobijemo komentar od ostalih moderatora, međutim za sada su nemi na naša pitanja i samo odgovaraju "Bez Komentara", dok se Administrator Kaizen ne javlja na mobilni, a od izvora bliskih njemu, saznali smo samo da je na letovanju i da neće odgovarati na pitanja do daljnjeg.

    Javljaćemo vam se sa svežim vestima u vezi ovog slučaja na kom će cela redakcija tokom dana raditi. Nadamo se i izjavi nekog od "preživelih modova"

    9:53 nastavak vesti:

    Razmodovani modovi su Stefan Kostić, Džimi, Če-vu, Marijana i Vojtek.
    Novinari Kurajber pokušavaju da dobiju nekog od modova koji su preživeli na telefon, ali telefoni su isključeni. nastavićemo sa pričom kako se bude razvijala.

  3. KURAJBER RAZOTKRIVA

    MENSTRUOZNO!!!

    TEČNOST KOJU UPIJAJU ULOŠCI IPAK NIJE PLAVE BOJE

    Na osnovu ankete koju su sproveli anketari na ulicama naših najvećih gradova došli smo šokantnih otkrića - MENSTRUALNA KRV nije plave boje!!! Na uzorku od 36451 ispitanika otkrili smo da čak 81% ispitanih tvrdi da menstrualna tečnost nije plave boje, ali da ne mogu sa sigurnošću potvrditi o kojoj se boji radi. Ostatak od 19% tvrdi da još ne zna šta je menstrualna krv, i da nisu upoznati sa pojmom. Međutim najveća kolebanja je izazvala najnovija izjava princeze Jelisavete Karađorđević: " Moja menstrualna krv jeste plava."

  4. KURAJBER ISPOVJEST: NIKAD NISAM UČINIO NIŠTA LOŠE

    Nakon višečasovnog telefoniranja uspjeli smo da dođemo do jedne od žrtava akcije "Sječa moderatora" Stefana Kostića. Vidno uznemiren, uspio je da odgovori na nekoliko pitanja.
    N: Dobar dan, gosodine Kostiću.
    SK: Dobar dan!
    N: Kako komentarišete vašu smjenu sa mjesta moderatora.
    SK: Nisam učinio ništa loše.
    N: Da li ste očekivali smjenu?
    SK: Imam jednu krunu, jednu medalju i jedan orden.
    N: Da li ćete nastaviti da istim žarom učestvujete u radu Vukajlije?
    SK: Nemam komantara!
    N: Hvala gospodine Kostiću.
    SK: tu:tu:tu:......

    Iz pouzdanih izvora saznajemo da iza akcije "Sječa moderatora" stoji neimenovni član nove državne vlasti te da postoji mogućnost da "posječeni" moderatori nisu prihvatili novi kodeks brisanja definicija, reakcija i postera koji na bilo koji način omalovažavaju rad nove vlasti.

  5. meša..jeste crnogorski napravljeno, slika i pet reči, al je dobro! :-)

  6. Mešo ovo je odličan Kurajbersko-istraživački rad. Ne smem ni da zamislim kroz šta si sve prošao da bi nabavio ovu sliku lololo

  7. ====KURAJBER RAZAZNAJE====

    "MODELSICE" ZABRINUTE ZA BUDUĆNOST SIRIJE!!!

    http://img840.imageshack.us/img840/7671/kakosumodelsiceunovcile.jpg

    http://img825.imageshack.us/img825/6246/sirijakarta.gif

    Kako Kurajber nezvanično saznaje "Modelsice" su zabrinute za budućnost Sirije i pozivaju Bašara al-Asada da ode sa vlasti! Kako ističu podržavaju NATO intervenciju samo ako je ona "u kognitivnom interesu građana Damaska" i najavljuju naučni rad na ovu temu! Jedna od njih je već spremila politički angažman na ovu temu i piše novi ustav Sirije!!!

    =====================================================

    GRADI SE CRKVA "SVETOG VIRTUELNOG JUNAKA" NA FACEBOOKU!!!

    http://img94.imageshack.us/img94/8682/crkvasvkliment.jpg

    Kako Kurajber razaznaje , na Facebooku se gradi "crkva virtuelnog junaka" u kojoj će se krstiti novorođenčad! Izgled crkve će biti fuzija "hrama svetog Vasilija" u Moskvi i katoličke porte u Novom Sadu! Grupa pravoslavnih i katoličkih sveštenika već je pozvana da okadi Facebook i "pripremi teren", a kako nam dojavljuje naš dopisnik, uskoro počinje i sa gradnjom kapele u kojoj će se ispraćati oni koji gase naloge. Roditelji oduševljeni ovim potezom, ne mogu da sakriju suze, ističući kako će njihova deca "konačno imati gde da se krste i mole"!

  8. Au, sunce ti jebem, kak'a je ovo paizuri crkva.

  9. ŠOKANTNO!!!

    LEOTAR JE VULKAN!

    Kako Kurajber saznaje, planina Leotar iznad Trebinja je, ni manje ni više, nego vulkan. Konačno je riješena misterija koja se vezivala za porijeklo rakijske flaše pronađene ispod trebinjskog trga, na dubini od 30 metara ispod zemlje, a za koju se do sada mislilo da su je bacili pijani radnici, tokom bušenja nafte. Naime, analizirajući lavu koju je vulkan izbacio prethodnog dana, naučnici univerziteta u Nevesinju došli su do zaključka da se ta materija poklapa sa sastavom stijena na kojima leži Trebinje. To znači da je Trebinje u dalekoj istoriji doživjelo sudbinu Pompeje, te je u potpunosti zatrpano vulkanskom lavom i pepelom, koji su pokuljali iz stoljećima mirnog Leotara. To objašnjava gorepomenutu flašu na isto tako pomenutoj dubini.

    http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/314764_267380246700912_1362653031_n.jpg Erupcija Leotara, uslikana od strane naše mlade i seksepilne reporterke

    Da li će Trebinje ponovo zadesiti ista sudbina, ili će sve proći mirno i bez incidenata, pročitajte u sledećem broju Kurajbera.

  10. EKSKLUZIVNO

    VOJVODA POKUŠAO BEKSTVO

    Vojislav Šešelj jutros pokušao bekstvo iz tamnice u Ševeningenu. Bekstvo zamalo uspelo pošto je savladan tek na ulicama Haga.
    Bekstvo se ne bi ni znalo javno, da nije procurela slika iz kamere bankomata Societe Generale na kojoj se vidi jasno naoružani Vojvoda kako šeta po ulici.
    http://i46.tinypic.com/mr8q69.jpg

    Na kraju je Vojvoda ipak vraćen nazad u sudnicu, pošto je prethodno presvučen i istuširan, a dok su ga vodili ka sudnici moglo se čuti kako govori stražaru da citiramo: "I on i onaj drugi stražar, sudija i svi Holanđani mogu samo da mu puše k____"
    http://i47.tinypic.com/2mdf4ih.jpg

  11. Bravo Ninčilo, dobra reportaža.

  12. =======KURAJBER RAZABIRE!!!=======

    HIBRID

    MILE KITIĆ SNIMA DEATH METAL ALBUM!!!

    http://img31.imageshack.us/img31/3489/milekitic.jpg

    Kako Kurajber razabire, Mile Kitić snima death metal album, nakon čega će snimiti i post metal kompoticiju od 22 minuta! Miletu je ovo predložio Daron Malakian gitarista popularnog benda "System of a down", koji se oduševio Miletovim vokalom i ekstravagantnim načinom oblačenja. Mile ističe da će "da pomete" sve lažne i soft kor metalce i da će da objasni kako treba da izgledaju growl i prženje! Mile je već nabavio el. gitaru "Ibanez Joe Satriani", kojom će pokoriti planetu i zabati smrtonosni udarac turbo-folku!!

    Kako saznajemo, Miletova prva pesma koja je "tek zagrevanje" će zvučati u stilu pesme "Love" od francuskog benda Gojira.
    http://www.youtube.com/watch?v=JF4XwUu0r18

  13. Džoni promeni ime teme u "Kurajberovo istraživačko novinarstvo", ako mere. :D

  14. PUCAO NA VUKA DRAŠKOVIĆA JER NIJE HTEO DA PLATI PLAŽNI MOBILIJAR

    Ž. Nj. radnik na plaži, je pucao na Vuka Draškovića jer nije hteo da plati čak 75 evra za plažni mobilijar na Kraljevoj plaži u Miločeru.
    http://images10.kurir-info.rs/slika-620x333/vuk-draskovic-danica-draskovic-kraljeva-plaza-milocer-1343592324-191509.jpg
    Očevici kažu da je Ž. Nj prišao Draškoviću i zahtevao da plati, na to mu je on odgoviorio da nema tolko para ali mu je umesto toga dao potpisani primerak njegove knjige "Noć Đenerala". Nakon toga je zaposleni izvadio utoku marke "utoka" i pucao na Draškovića.
    Na svu sreću je Drašković dobio samo manje povrede pa je odmah posle toga bio u stanju da da izjavu za Kurajber

    http://www.rts.rs/upload/storyBoxImageData/2009/02/16/190329/vuk-draskovic.jpg
    Mi književnici živimo vrlo skromno i ne vidim odakle nama 75 evra za ležaljke. Država mora nešto da uradi i vrati plaže narodu.

  15. Bravo Ninčilo, dobra reportaža.

    Zahvaljujem. :)

    Nakon toga je zaposleni izvadio utoku marke "utoka"

    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHA

  16. Džoni promeni ime teme u "Kurajberovo istraživačko novinarstvo", ako mere. :D

    To mogu modovi jedino d'izvedu.

  17. EKSKLUZIVNO

    UBIJEN DAČIĆ!!!!

    Premijer Srbije, ministar za sve i najbolji Slobin đak, Ivica Dačić, slikan je ubijen od alkohola u bivšem kabinetu Zorana Đinđića. Zaposleni u kabinetu kažu da je non-stop izlazio iz kancelarije i pričao im o malom ljubičastom krugu koji vidi ispred sebe. Sumnja se i da je koristio narkotike iz nedavne racije jedne laboratorije za ekstazi. Više o ovome na strani 21.
    http://static.rtv.rs/slike/2011/03/16/tanjug-ivica-dacic_500x300.jpg
    http://static.trojka.rs/thumbnail/article_medium/slike/politicari/4/ivica_dacic_krupno_207995921.jpg

  18. E ovo je prava Kurir/Kurajber vijest hahahahahahahha

  19. EKSKLUZIVNO

    UBIJEN DAČIĆ!!!!

    Premijer Srbije, ministar za sve i najbolji Slobin đak, Ivica Dačić, slikan je ubijen od alkohola u bivšem kabinetu Zorana Đinđića.

    Хахахаха, да да да, то је то! Прави курирски чланак. х)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.