Kurajberovo Nezavisno Istraživačko Novinarstvo (KNIN)

  1. <><><><><><><> KURAJBER RAZOTKRIVA!!! <><><><><><>

    ZAVERA!!!

    AMERIKA VOZDIŽE ANTISRPSKE INSTITUCIJE!!!

    http://img20.imageshack.us/img20/3241/wtcusaflagamericabeprou.jpg

    http://img404.imageshack.us/img404/6899/grbhrebeljanovica.gif

    Kako jedan od naših najboljih dopisnika Ćomi Dojava ističe, Američke judeomasonske strukture glorifikuju i vozdižu antisrpske intitucije u koje spadaju: istambulska džamija, koka-kola, jerusalemski liberali, nevladina organizacija u Kragujevcu, ovlašćena kancelarija muzičke kuće BMG, žene u crnom, Putinova opozicija i Google Chrome - PRO!!! Ako mislite da ne znamo ko to sve stoji iza tih kompanija, tačnije u njihovoj samoj vrhuški i kakvi su im planovi i ambicije, grdno ste se prevarili. Oni šifrovanim, apstraktnim jezikom pred našim očima prave dogovore o neustavnom podrivanju srpskih stubova identiteta i srpskih interesa, pa ako ste i pomislili da nećemo reagovati, VARATE SE!!! Ne dajte se prevariti, to što oni sve to predstavljaju kao bezazlen vid bivstvovanja ili čega već, ZAPAMTITE: Sve je suprotno od onoga što izgleda da jeste i obrnuto, kako kaže jedan pametni čovek! Nemamo više ništa da dodamo sem, da je Amerima propao plan tajne okupacije zemlje i da su raskrinkani i saterani u ćorsokak.

    VIŠE O OVOME U PISANOM IZDANJU KURAJBERA!!!

  2. Aj dobro je da nije neko umro. Da se pomerimo s mesta... lolololo

  3. Bosanske piramide razrešile međunarodni sukob:burek sa sirom je sirnica
    http://img63.imageshack.us/img63/3661/bosanskapiramidasunca01.jpg
    Bosanske piramide razrešile su pitanje da li je burek sa sirom burek.Naime u bosanskim piramidama nađeni su hijeroglifi koji nedvosmisleno dokazuju da su drevni bosanci burekom zvali samo burek sa mesom dok je burek sa sirom sirnica.U Srbiji prihvataju poraz i burekdzinice masovno menjaju imena na svojim lokalima sada Beograd krase natpisi "Burek i sirnice".Bosanci u euforiji slave svoju pobedu
    Ekskluzivno samo u kurajberu bosanski hijeroglif koji je rešio ovaj sukob
    http://bearpaw-paperworks.com/images/blackbearbutton.gif

  4. Hehehehehe Međeđa lololololololo

  5. EKSLKLUZIVNO

    LEO MESI HRVAT

    Kako Kurajber saznaje iz izvora bliskih argentinskom fudbaleru, Leo Mesi nije Argentinac nego je Hrvat i zove se Leo Mesić. Naime njegov deda je Stipe Mesić koji je svog unuka i njegovu majku Janicu Mesić poslao u Argentinu zbog nestabilnog perioda zajedničke države i zabrinusti za njegov život.
    Inače prve sumnje su se pojavile baš posle Kurajberove fotografije u kojoj Leo Mesić proslavlja gol formirajući rukama slovo U što je simbol ustaškog pokreta.
    http://www.telegraf.rs/wp-content/uploads/2012/01/Leo-Mesi.jpg

    Na ovu vest Leo Mesić je samo kratko prokomentarisao na tečnom hrvatskom: "Guba je što najzad mogu slobodno reć da sam Kroat i što ne moram kriti više tu tajnu. Samo mi je žao zbog mojih frendova što ne mogu igrat za repku, ali dobra je to momčad i snaće se i bez mene.

  6. Hahahahahahahahahahahaha :D

  7. EKSKLUZIVNO

    BAKA IZ INTENZIV AKNE REKLAME ODLUČILA DA POMOGNE I ŽELJKU JOKSIMOVIĆU

    Kako Kurajber saznaje Željko Joksimović zbog bubuljica ne može da nađe ženu koja će da se uda za njega pa je zamolio Stojanku Pavličić, baku koja je prvo spasila svog unuka, a zatim ga i oženila, da mu pomogne u uklanjanju pošasti koje su napale njegovo lepo i negovano lice.
    http://media.tumblr.com/tumblr_le8qanENLJ1qewxii.jpg

    Kako saznajemo baka je odmah krenula da mu pomaže i obećava isti ishod i kod popularnog Laneta, koji jedva čeka da počne da nosi majice na V izraz i da izlazi iz kuće bez kapuljače, koju je nosio jer ga je bio blam zbog bubuljica.
    http://www.svetestrade.com/inline/svetestrade/sr/7683f6a83b8014f695fda999ea01d69c.jpg

  8. =============KURAJBER DOJAVA ============

    SRBI IZMISLILI RITAM MAŠINU, POKRETNO STEPENIŠTE I PING-PONG LOPTICU!!!

    http://img84.imageshack.us/img84/8715/slika529420100112636661.jpg
    http://img9.imageshack.us/img9/8008/elkontinzenjeringpokret.jpg
    http://img692.imageshack.us/img692/8026/pingpongball.jpg

    Uprkos viševekovnoj torturi i tiraniji, Kurajber vam sa ponosom saopštava da su SRBI izmislili pomenute stvari. Uprkos kolonizaciji od strane nečastivih zapadnih sila, propaganda NIJE uspela, nego smo MI uspeli da dokažemo tvrdnje! Npr., ping-pong loptica je nastala kao sprdnja na to kako su Turci prolazili kada bi nagazili na minsko polje ( koje su izmislili Srbi, pogledati neki od predhodnih brojeva). Kako su ostale dve stvari nastale, saznaćete u nekom od narednih brojeva.

    U SLEDEĆEM BROJU SAZNAJTE:

    MINISTAR ZDRAVLJA,ZORAN STANKOVIĆ (KOJI OD PACIJENATA KRADE TABLETE, PA JEDE KAŠIKOM), TUŽI KURAJBER, ZBOG NJEGOVIH TEKSTOVA O NJEMU!!!

  9. SPORT CITAT
    CITAT MIROSLAV MIŠKOVIĆ ŠAMPION SRBIJE U BRZOM PRESECANJU VRPCE

    Miroslav Mišković, uspešni biznismen i vlasnik 51% Srbije pobednik je na turniru u brzom presecanju vrpce. Ostali takmičari nisu bili ni blizu popularnom Mišku, koji je pobedio za čitav sekund drugoplasiranog takmičara.

    Sa osmehom na licu Miško je prokomentarisao svoj uspeh: "Pa dobro, presecanjem traka se bavim preko dvadeset godina i jednostavno ne postoji niko ko me trenutno u tome može pobediti. Planiram da se još jedno dvadeset godina aktivno bavim ovim sportom jer smatram da u meni još ima snage za to."

    http://www.tempo.bg/public/files/news/6/image.jpg

  10. U SLEDEĆEM BROJU SAZNAJTE:

    MINISTAR ZDRAVLJA,ZORAN STANKOVIĆ (KOJI OD PACIJENATA KRADE TABLETE, PA JEDE KAŠIKOM), TUŽI KURAJBER, ZBOG NJEGOVIH TEKSTOVA O NJEMU!!!

    BORIĆEMO SE!!!"1313!!!#"!

  11. Ako neko ume ona fotošop i tako ta neka sranja zamolio bih da nam napravi "Kurajber" onako isto kao "Kurir"....isti font i to. Ovao nešto
    http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/556963_472172412794037_213369954_n.jpg

  12. BORIĆEMO SE!!!"1313!!!#"!

    NEGO ŠTA!!!11 UNIŠTIĆEMO MU REPUTACIJU!!!2*

  13. Ma ja već napravio :) ali kao što sam rekao glupo je to ... bolje da sami nešto napravimo,a ne da kopiramo ili da bude slično ...

  14. Pa ako neko ima neke umetničke pretenzije neka baci neki logo i tako nešto pa da izglasamo :)

  15. Pa izbacio sam jedan bezveze onako ali imam još dosta toga ali me mrzi sad da postavljam.Sutra ću postaviti

  16. KURAJBER RAZGLAŠAVA

    ZORAN STANKOVIĆ TUŽI KURAJBER!!!

    http://img802.imageshack.us/img802/2940/stankovic.jpg

    Zbog našeg teksta "Ministar zdravlja bolestan u glavu!", Zoran Stanković (koji od pacijenata krade tablete, pa jede kašikom), želi da podigne tužbu protiv našeg lista. Ne znamo zašto se ministar rešio na taj korak, kad vrlo dobro zna da mu sada kada mu karijera cveta, ne treba sukob sa najuticajnijim i najpouzdanijim časopisom u Srbiji! Mi smo rešili da mu nagovestimo da to ne treba da radi, tako što ćemo objaviti komentare podrške koji su pristigli na naš sajt.

    Magistrala '02
    Ministar zdravlja treba da se leči. kurajberu preori ga

    šanaLudača '03
    Ministar je pobenavio, treba ga umiriti.

    bilde '99
    ministar je normalan koliko i moja sobna lampa

    косово је србија '98
    МИНИСТРЕ МЕСТО ШТО ЈЕДЕШ ТАБЛЕТЕ, ОПАЛИ НЕШТО ДА СЕ СМИРИШ ХАХАХХАХАХАХХАХ

    ŠONE BURGIJA '98
    OKADITE MU KUĆU, A I KANCELARIJU

  17. Ej dobro veče, ovo nije loše uopšte. Što se mene tiče može da ide na fejs stranu i na prvu stranu.

  18. Dobroveče bacio sam tvoj logo na prvoj strani fejs stranice. Nadam se da se ostali slažu jer svi zajedno kreiramo ovo čudo od lista.

  19. Dobroveče bacio sam tvoj logo na prvoj strani fejs stranice. Nadam se da se ostali slažu jer svi zajedno kreiramo ovo čudo od lista.

    Ja se slažem u potpunosti, odličan je logo. :D

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.