Kurajberovo Nezavisno Istraživačko Novinarstvo (KNIN)

  1. Meni se sviđa. Neka stoji.

  2. Е то брате, одлично! Свака част.

  3. Hah, nasmejao sam se. Mislim ne na glas nego sam vazduh ispustio.

  4. ><><><KURAJBER RAZAZNAJE ><><><

    ====== POBENAVILA!!! =====

    NAČELNICA ZA VISOKOGRADNJU SKOČILA U BUNAR!!!

    http://img692.imageshack.us/img692/4046/images1imcugp.jpg

    Kako Kurajber zvanično razaznaje, pre oko 20 minuta načelnica za visokogradnju je skočila u bunar! Kažu da je skočila jer "ne može da podnese strah od visine"!!! Ovaj i više nego logičan kraj, komšije su podelile sa svetom slikajući je dok se pripremala da skoči, postavljaljući fotografije na facebook, dok im je ona pozirala pre skoka. Kažu da je za ovu specijalnu priliku nabavila haljinu u butiku Verice Rakočević, i da se šminkala 2 sata pre skoka.

  5. EKSLKLUZIVNO

    LEO MESI HRVAT

    http://i47.servimg.com/u/f47/11/87/95/44/leo_ma10.jpg

    ЛЕО МАРТИН ДЕМАНТУЈЕ

    Славни певач изјављује за наш лист: "Колико се ја сећам, у то време сам пампрчио младе Хрватице. Баш у то неко време кад се мали Лео родио, расплодио сам кћи пекара Месића. Тај дивни господин је пустио своју кћи са мном у кино, и нагласио да то вече ни случајно не месим јер ће ми се најебати Београдске мајке." Са сетом у очима, узбуђен за наш лист говори Мартин. "То је у мени пробудило национални понос и ја сам му повалио ћеркану на задњем седишту мог тада новог Санбима. То јасно индицира да је Меси мој син, а самим тим и чистокрвни Србин који би требало да носи презиме Мартин!"

    У наставку Лео наставља да се сећа... "На тадашњој турнеји, сећам се, кецао сам и лепу обућареву кћи. Сутрадан она је отишла у радњу свог оца и молила га да новом моделу дубоких чизми да име по мени. Клинци то и данас носе!"
    http://userserve-ak.last.fm/serve/252/13080327.jpg
    Хоће ли остати девица на овом свету, ох Лео, лаве?

  6. ><=><=><=KURAJBER RAZABIRE ><=><=><=

    ========= PROVIĐENJE!!! =========

    SANDRA AFRIKA RAZMIŠLJA O SMISLU ŽIVOTA!!!

    http://img824.imageshack.us/img824/5986/19220112.jpg

    Kako Kurajber zvanično razabire, Sandra Afrika razmišlja o "smislu života, svemiru i duhovnom i intelektualnom preporodu čovečanstva na temu mehanike". Povodom toga rešila je da otvori "nacionalno savetovalište za atomsku fiziku" i da održi dve-tri tribine o "važnosti društvenog angažmana u okolnostima elementarne nepogode, tipa lavina i pad meteorita na planetu Zemlju".

  7. Znam da ovo nije svrha teme, ali kad se vec spominje Kurir...

  8. EXKLUZIVNO!!!

    KURAJBER INSAJDER

    Šta se zapravo desilo na Vukajliji i kako su moderatori smenjeni?

    Naime, naš list je iz poverljivih izvora došao do saznanja da su se u noći između subote i nedelje, dakle nekih 24 časa pred seču moderatora, okupljali članovi kragujevačkog ogranka ove oranizacije.
    Pošto su Šumadinci svoje pipke raširili od Beograda, preko Kraljeva, pa sve do samog juga Srbije, njihove pozicije su ojačale, a njihov uticaj je postao veoma snažan.

    Za vreme gorepomenutog sastanka (na kojem su svi članovi do jednog bili pijani i 'vatali pevaljku za sise) dogovoreno je da se od glavnog štaba (Kaizena i moderatora koji podržavaju ovu struju) i preko svih postojećih kanala za lobiranje (a oni ih imaju poprilično) zatraži reforma upravljanja sajtom. Pao je dogovor da traže smenu 5 moderatora, a kada su taj svoj zahtev saopštili vlasniku sajta, on je bez ikakvog razmišljanja, a u strahu od moguće pobune i preuzimanja kontrole nad čitavim sajtom, učinio ono što su kragujevčani od njega tražili.

    Šumadijski lobi, kako sami sebe vole da nazivaju je za sada zadovoljan raspletom i celom novonastalom situacijom.
    Ali...
    Pitanje je do kada će to trajati. Sada imaju veću moć, što znači da su im i apetiti porasli, tako da je samo pitanje trenutka kada će ponovo izraziti nezadovoljstvo stanjem na sajtu, a nakon toga, ukoliko učvrste svoje pozicije, moglo bi doći i do žestokih okršaja, pa čak i oružanih sukoba između vukajlijaških klanova.

  9. Шумадијски кантон доминира Вукајлијом !

  10. BORBA KLANOVA

    Šumadijski klan krenuo u veliku borbu sa niškim, beogradski još ne odgovara! Više o klanovima na Vukajliji pročitajte u sutrašnjem broju!

  11. Boktemazo kolko lobija ali Beogracki kada uleti u tuču najebali ste. Jaki smo k'o crna zemlja. Jači čak i nego Novosadski kada je bio u naponu snage .)

  12. Moraće se ubaciti intervencija Ujedinjenih Nacija da razreši ovu nepravednu klanovsku borbu... :)

  13. Boktemazo kolko lobija ali Beogracki kada uleti u tuču najebali ste. Jaki smo k'o crna zemlja. Jači čak i nego Novosadski kada je bio u naponu snage .)

    Tako je!!!1 U prilog tome:
    http://www.youtube.com/watch?v=M5OazMsDZhQ

  14. Inače tema promenila ime, jer smo prešišali Kurir i po kvalitetu i po tiražu.
    Fala Bruce.

  15. Moraće se ubaciti intervencija Ujedinjenih Nacija da razreši ovu nepravednu klanovsku borbu... :)

    Pa pazi moraće, jer ima ovde i internacionalnih lobija kao što su bosanski i crnogorski. Video si kako su se oko bureka do'vatili. Biće čupavo.

  16. Boktemazo kolko lobija ali Beogracki kada uleti u tuču najebali ste. Jaki smo k'o crna zemlja. Jači čak i nego Novosadski kada je bio u naponu snage .)

    Ma mi smo promenili šta nam nije odgovaralo i naš posao smo završili do sledećeg zasedanja. I mi ne napadamo druge klanove, već smatramo da treba svi da sarađujemo, samo sklanjamo nepodobne. lololo

  17. Pa pazi moraće, jer ima ovde i internacionalnih lobija kao što su bosanski i crnogorski. Video si kako su se oko bureka do'vatili. Biće čupavo.

    Taman da se uključim kao pripadnik obeju etničkih grupacija po pedigreu :)

  18. Bosanski ima dva moda ( ne znam za remca) crnogorci jednog ali tu ima modova pečalbara. Kakva podela!

  19. KURAJBER OTKRIVA

    NEVEN SUBOTIČ NIJE VIŠE NEVEN

    Kako Kurajber ekskluzivno otkriva u noći između petka i subote, srpski reprezentativac Neven Subotić, najazad je spavao žensku osobu, turskog porekla u jednom malom motelu u Dortmundu.
    Povodom toga presrećni Neven je izjavio: "Osećaj je fantastičan. Skoro kao osvajanje Bundes-lige. Sada najzad menjam ime u Yemen i ne moram da nosim ovu frizuru koja je žig svih nevinih. Ošišaću se na ćelavo i nastaviću sa seksualnim odnosima kada god mi se ukaže prilika."

    http://www.sportklub.info/vesti/22119/neven.jpg
    Umočio hrenovku - Yemen Subotić

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.