Kurajberovo Nezavisno Istraživačko Novinarstvo (KNIN)

  1. Ekskluzivno

    Novo priznanje nezavisnosti Kosova

    Kosovo je objavilo novu diplomatsku pobedu nad Srbijom, koju su ostvarili tako što ih je priznala još jedna zemlja.
    U pitanju je Kraljevina Narnija, koja je juče, na sastanku između Premijera Narnije Aslana i Premijera Kosova Hašima Tačija koji se održao u ormaru na granici Kosova i Narnije, predala zvanični dokument priznanja Kosova kao suverene države.
    Novi sastanak između šefova ovih država održaće se narednog meseca u Prištini kako bi se dogovorilo otvaranje ambasada.
    Ovo je još jedno u nizu priznanja Kosova, nakon što je to pre neki dan uradila i Kraljevina Rohan, čiji je kralj Eomer priznao Kosovo i već otvorio ambasadu u Prištini.

    Povodom ovih priznanja oglasio se i Aleksandar Vulin direktor kancelarije za Kosovo u Vladi Republike Srbije:

    "Ova priznanja nemaju težinu jer sam nedavno u poseti Minas Tiritu dobio lična uveravanja Aragorna, sina Aratorna, da Kraljevina Gondor, koja je faktor stabilnosti Srednje Zemlje, kao i najjača sila u tom delu sveta, neće priznati Kosovo kao nezavisnu zemlju, time nam jasno stavivši do znanja da priznaje naše vekovno pravo na teritoriju Kosova i Metohije. Već sutra krećem u službenu posetu Endoru, gde ću Evokse pokušati da ubedim u isto." - odlučno je izjavio Vulin.

    http://www.narniaweb.com/wp-content/uploads/2009/08/NarniaMap.jpg

  2. Džoni, ti brate kidaš...

  3. Џони, попушиш ми кару :))))))))))))))))))))))))))))))))))

  4. Hoću Lepri ali samo ako opet obučeš onu košulju k'o na fudbalu :)

  5. http://www.tvbest.rs/16657-ukradeno-ordenje-jovanke-broz

    http://www.mondo.rs/a629180/Info/Drustvo/Ukradeno-ordenje-nije-Jovankino.html

    ПОМЕШАНО ОРДЕЊЕ СА САХРАНА ДВЕЈУ ЈОВАНКИ! Мање позната узела натраг своје ордење од више познате. Сад се зна зашто је неко ордење било из доба краљевине.

  6. Jovanka lapala ordenja, pa neko lapno njoj :)

  7. Inače slobodno pišite vesti, samo cepajte, mada trudite se da bude u onoj formi kao one moje dve poslednje....

  8. Johnny majstore, pa jel živa ona stranica na fejsu, da i tamo postavljaš?

  9. HALUCINOGENO!

    PROVALJEN PAKLENI PLAN NARKOMAFIJE

    Kako saznajemo od neimenovanih izvora (imena nepoznata redakciji, Šone ne brini) pakleni plan narkomafije za otvaranjem najvećeg balkanskog centra za proizvodnju narkotičkih derivata konačno je provaljen uspešnom akcijom domaćih tajnih službi i inostranih saradnika.

    Insajder Kurajbera: "Oni su nekoliko godina unazad započeli sa planiranjem i implementacijom ovog projekta. Sistemski je stvarana pozicija da se u centru našeg glavnog grada osposobi dovoljno velika lokacija koju niko ne posećuje, pa da se primenom najsavremenijih agrotehničkih mera uspostavi proizvodnja sirovinske baze za preradu u narkotike."

    Kurajber je, uz izuzetan lični rizik i znatne materijalne troškove došao do ekskluzivnog snimka lokacije i početnog zasada halucinogenih pečurki, omogučivši široj javnosti da konačno sazna pravu istinu u pozadini dugogodišnjeg pražnjenja navedene lokacije od svih posetilaca.

    http://images3.kurir-info.rs/slika-900x608/pecurke-na-marakani-foto-sedamdeseti-1382525495-385733.jpg

  10. Ima ih jo na stadionu pa za sada samo stidljivo sade. Par tamo, par 'vamo :)

  11. CRTICE

    KURAJBER SPORT

    Trener Crvene Zvezde, Slaviša Stojanović, iznenađeno odgovara na pitanje ''koju pesmu više volite da izvodite, ''Da li si me voljela il' nisi'' ili ''Ala, ala''?''.

    http://www.vesti-online.com/data/images/2013-06-23/333689_slavisa_f.jpg?ver=1372116498

    ''Ne znam da li imate predstavu ko sam ja, ali da sam Sejo Kalač, na šta jasno aludirate, izdvojio bih ''Kraljicu'' kao apsolutnog favorita'', nonšalntno je zaključio Stojanović.

  12. Demanti: tzv. "jagodinski gej" uopšte nije gej

    (Od stalnog dopisnika)

    Predsednik opštine Jagodina i istaknuti borac za porodične vrednosti i bračna krstarenja o trošku gradske kase Dragan Marković Palma danas je na vanrednoj konferenciji za štampu demantovao informaciju da je u Jagodini pronađen gej.

    Naime, posle višednevnih medijskih insinuacija da je izvesni R.Č, građanin Jagodine, fotografisan u rozikastoj košulji, u stanovnike središta Pomoravskog okruga uvukli su se strah i panika. Nekoliko osnovnih i srednjih škola je zatvoreno, a bilo je i više poziva službama Hitne pomoći i MUP-a i servisu tačnog vremena. Nakon sinhronizovane akcije lokalnog Sekretarijata unutrašnjih poslova i sektora za vanredne situacije, R.Č. je uhapšen, a zatim ispitan. Kako se navodi u saopštenju, za R.Č.-a je naposletku ustanovljeno da je sasvim zdrav, a da je košulju obukao greškom. Dotični rozikasti odevni predmet je oduzet, a protiv R.Č.-a će biti pokrenuta prekršajna prijava zbog ometanja građana u vršenju svakodnevnog života.

    "Govorio sam, govorih, govorim i govoriću - u Jagodini ih nema. Ženite se, udajte, kotite se, a opština će se pobrinuti za sve ostalo." - dodao je Marković i izveo jednu od svojih tai-či-go kata - "za zdravlje i potenciju".
    Na kraju konferencije Palma je najavio nepovratne kredite za organizaciju momačkih večeri za sve neženje koji na ludi kamen stanu u narednoj godini.
    http://images.kurir-info.rs/slika-900x608/dragan-markovic-palma-jagodina-vojvodina-kup-srbije-beograd-1367971165-307071.jpg

  13. Odlično Kaunte. To je ta vest. Prava Kurajberska :)

  14. LEPOTA I ZDRAVLJE

    U Srbiji je konačno osvojena tehnologija proizvodnje džema od afričke šljive. Sam proizvod je izuzetnog ukusa i mirisa, veoma blagotvornog uticaja na unutrašnje organe i potencijalno pomoćno dijetetsko sredstvo pri mršavljenju. Eksperimentalnom metodom je utvrđeno da izuzetno podmlađuje površinski sloj kože kod ženske populacije, a ne deluje štetno na sluzokožu i unutrašnje organe muškaraca.

    Neka iskustva zadovoljnih potrošača:

    "Otkako ližem ovaj džem preporodio sam se. Gotovo da ne unosim ni jednu drugu namirnicu u organizam, a uspešno sam skinuo preko 20 kilograma. S ponosom ističem da sam juče čak na trenutak uspeo da vidim gotovo trećinu svog bobana."

    "Moj muž je oduševljen odlukom da sve kreme za telo zamenim ovim džemom, da budem iskrena, primetila sam da mi je hidratacija kože povećana, a pojedini delovi tela imaju visok sjaj i deluju gotovo ispolirano."

    "Dostojno jest u vrijeme posta zamijeniti sve namirnice životinjskog porijekla biljnim prerađevinama. Ova marmelada u kombinaciji sa margarinom ili biljnim mrsom je doista prava stvar za laganu večeru ili osnažujući doručak."

    U toku su eksperimenti u Nuklearnom institutu Vinča da se potvrdi svedočenje nekolicine potrošača u kom se tvrdi kako parče hleba namazano ovim džemom ne samo da ne pada na namazanu stranu nego čak prkosi sili gravitacije.

    POVEZANE VESTI:

    - Srbi izmislili prevoz na antigravitacijski pogon! Vozilo pod tajnim imenom "Osam".
    - Higsov bozon konačno "uhvaćen"!
    - Mlađan Dinkić ponovo ministar finansija. Jedino on ne jebe.

  15. Bruse jebote. Ortak i ja krećemo u proizvodnju rakije od toga. Može interviju

  16. "Prošli mjesec mi stig'o račun za grejanje, pa da vam jebem sunce žarko, POBIĆU VAS!!!", dodaje još beskućnik P.R.

    Prošlo je godinu dana, a ja se još uvek smejem ko lud kad pročitam ovo ponovo
    ahahhahahhaha a joooooj ahhahahhahahhahahhah

  17. Uredbom do probnih vozačkih dozvola

    (od specijalnog izveštača)

    Ministarstvo unutrašnjih poslova i Uprava za bezbednost saobraćaja došli su konačno do prelaznog rešenja za Gordijev čvor nastao blokadom auto-škola. Naime, otprilike 99,713% škola za obuku vozača u Srbiji nije ispunilo uslove posedovanja odgovarajuće infastrukture, te je proces obuke bio odložen do daljnjeg, što je dovelo do masovnog nezadovoljstva građana, a naročito malinara. Stoga je Vlada rešila da izađe u susret onim najnestrpljivijim izdavanjem probnih dozvola na period od pet godina, koliko se očekuje da će školama biti potrebno da ispune uslove. Kurajberova redakcija fragmente ovog dokumenta daje na uvid svojim vernim čitaocima.

    Kako uredba predviđa, pravo na probnu dozvolu imaće automatski lica sa navršenih 14 godina i tri meseca uz odgovarajuću ispravu (ličnu kartu, pasoš, zdravstvenu ili đačku knjižicu), ukoliko su ispunila posebne rigorozne uslove propisane članom 2 tačka tri stav 11 uredbe. Ovaj član kaže da dozvolu za upravljanje motornim vozilom B kategorije može steći:
    • lice koje ima iskustvo u trajanju od najmanje tri meseca u upravljanju motornim vozilom veće ili jednake kategorije bez odgovarajuće dozvole
    • lice koje je u detinjstvu upravljalo moskvičem na pedale ili sličnim četvorotočkašem
    • lice koje je kao dete voženo iza volana motornog vozila iste ili veće kategorije od strane oca, strica ili bliskog rođaka na relaciji od najmanje 5 km
    • lice koje je prešlo najmanje tri staze u video-simulaciji Colin McRay ili sl.
    • lice koje je ispratilo najmanje dva dela filmskog ostvarenja "Fast and furious"

    http://wannadrive.com/wp-content/uploads/2013/01/What-to-do-in-the-Car-before-You-Drive.jpg
    Zašto ulaziti u kola nepoznatih čika, kada možete voziti svoj auto?

    Cena izdavanja vozačke dozvole je 1000 eura u protivdinarskoj vrednosti i može se platiti u dve rate.
    Ministar Dačić je pozitivno ocenio ovaj napor službi na čijem je čelu i naglasio da će se na ovaj način pokrenuti automobilska industrija, popuniti rupe u budžetu i otvoriti nova radna mesta.

  18. Ova ti je dobra.