Kurajberovo Nezavisno Istraživačko Novinarstvo (KNIN)

  1. Opaaaa! SUPER
    USKORO i radio KIN na YouTube

  2. Kastro angažuje Željka Mitrovića?

    Vlasnik i direktor medijske imperije RTV Pink, kontroverzni basista i nosilac nemirne frizure Željko Mitrović dobio je otvoren poziv od kubanskog revolucionara i državnika Fidela Kastra da postane njegov tekstopisac govora.

    http://www.lankastandard.com/wp-content/uploads/2012/01/fidel-castro.jpg
    Kastro - govori glasno i nosi Mitrovića sa sobom

    Poziv mu je uručio multimedijski ataše Republike Kube u Srbiji Huan Karlos de Sosijedad Roše Miguelito Pikofarad Lolo. Istovremeno je spikerskom timu Pinka uručena plaketa sa ojačanim kartonskim rubovima kao priznanje za najduže medijsko saopštenje.

    Ovaj laskavi gest iniciran je poslednjim izdanjem vesti "2 minuta", kada je upravo pročitano petosatno saopštenje grupacije Pink upućeno listu Blic. Saopštenje, u čijim pauzama su emitovana dva dela Zvezdanih ratova, oštrim, ali pravednim tonom kritikuje rad pomenutog lista i pokreće mnoge istorijske intrige počevši od slaninske afere Kulina Bana, do atentata na srpskog premijera 2003.

    Fidel Kastro poznat je po svojim višesatnim govorima, ali zbog slabijeg zdravstvenog stanja primoran je da nastupe skrati i koristi se beleškama, te je rešenje potraženo u neograničenoj mašti i revolucionarnom duhu gospodina Mitrovića.

    Očekuje se odgovor vlasnika ružičaste.

    http://www.pressonline.rs/upload/boxImageData/2009/07/01/43674/2420.jpg
    Navigacija između čaša. Željko Mitrović u još jednoj akciji pomaganja nedužnima. Photo: Kurajber

  3. Što si pravio novu grupu kad si na onu imao 368 članova?

  4. Pa nekako hoću svež početak. Napuniće to opet članove, laganezi.

  5. Sport

    U susret 145. Večitom Derbiju

    Kako se bliži dan 145. Večitog Derbija između Crvene Zvezde i Partizana, tako se sve više piše o utakmici, mogu se pročitati razna predviđanja ishoda, kao i mnoge informacije vezane i za najmanje sitnice koje se dešavaju u našim najpopularnijim klubovima. Kao i svi ostali, ni Kurajber nije mogao da ostane imun na to, pa će vam naša sportska redakcija ponuditi svoj pogled na ovu našu najveću svetkovinu fudbala.

    Crvena Zvezda ima prednost igranja na domaćem terenu, gde su igrači ipak malo više naviknuti na trčanje po pečurkama, dok Partizan može da ima problema u početnom privikavanju na takav teren, posebno ako su visoke pečurke u pitanju. Trener Rašović je naveo da to i nije neka olakšavajuća okolnost za rivala, jer zbog taktike slabog kretanja, Partizanovi igrači će imati vremena da uoče pečurke na vreme i zaobiđu ih.

    Na stranu Partizana može ići to što postoji mogućnost da će igrači Crvene Zvezda imati problema sa koncentracijom usled čestog češanja kose, koje je nastalo zbog nedostatka šampona u klubu, ali igrači Zvezde insistiraju na tome da su podelili onih nekoliko koje su im poklonili navijači, pa neće imati problem sa tim.

    Oba trenera navode da će ishod najverovatnije odlučiti odbrane, te da će ekipa koja primi manje od četiri gola otići uzdignute glave sa travnate podloge Marakane. U taboru Crvene Zvezde očekuju manje od četiri kardinalne greške Jovana Krnete, dok se kod Partizana nadaju da će Vojsilav Stanković uspeti da pogreši manje od četiri puta, tako da će taj duel ujedno biti i najzanimljiviji i doneće prevagu jednoj od ekipa.

    Kod Partizana kao svoj adut za pobedu navode neigranje Aksentijevića, dok u Crvenoj Zvezdi ne kriju zadovoljstvo što je Martinović povređen.

    Kako god bude, u subotu nas čeka zanimljiv meč, bez tempa, sa puno amaterskih grešaka na obe strane i grubih startova na sredini terena, a navijači mogu da očekuju ozbiljne traume kada god lopta bude u blizini njihovog kaznenog prostora.

    Sve u svemu, kapije Marakane se otvaraju u 16:00, a očekuje se poseta od oko 25 000 ljudi plus 5000 policajaca.

    http://www.sportske.net/text_images/201211/derbi600102784020121117000154.jpg

  6. jebešga Džoni, rekli smo da nema pravih vesti, samo izmišljene...

  7. Mišljenja sam da je besmisleno praviti novu stranicu...

  8. Koji su Agijevi inicijali i koliko ima godina?

  9. Kako beše na staroj strani, je li samo Kuretovi tekstovi ili ima i ovih drugih, honoraraca?

    Ukratko: da li da pišem profesionalno ili da otaljavam? :D

  10. ZANIMLJIVOSTI IZ SVETA
    BENITO BRUSOLINI JE- KAPITALISTA?!
    http://4.bp.blogspot.com/-ODDTPlThTu0/Tjc6u2LdUYI/AAAAAAAAAF8/UwUS6PouiYk/s1600/capitalism.jpg
    Kajzenštat- Kako novinarska ekipa DLK (dnevni list Kurajber) saznaje iz nezavisnog izvora bliskog gradskoj vlasti Kajzenštata, Benito Brusolini je kapitalista! Kako nezvanično saznajemo, Benito Brusolini je ušao u trku za plusevima sa čuvenim ruskim naftnim magnatom Kurajberom Džonimirovičem, kako bi ga po bogatstvu pretekao na Forbsovoj listi najbogatijih. U svoj toj jurnjavi za profitom, kako se navodi, Benito Brusolini je prekršio sva, pa čak i najosnovnija prava radnika zapošljenih u njegovoj industriji, iako im je ranije obezbedio veliki broj privilegija koje su radnici imali za doba socijalizma. Podsetićemo, Benito Brusolini je sebe pre par godina javno deklarisao kao komunistu.

  11. Dobra Bobe, samo moraš znati da smo Džonimirovič i ja kao Rudolf i Adolf Dasler - samo što ne pravimo obuću :)

  12. BEODRAD DOBIO SVOG SUPER-HEROJA?!

    Beograd -- Već nekoliko dana, Beograd bruji o neverovatnom fenomenu. Kako svedoci pričaju, srpska prestonica je dobila svog heroja. P.E. (31) iz Beograda je dospeo u žižu javnosti svojim herojskim podvigom - pomaganjem svim ljudima. Bilo da vas treba ugrejati, zaštititi, najesti i napiti, on će to učiti - besplatno.

    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f7/Monument_au_soldat_inconnu_mont_Avala.jpg
    Da li će i posle ovoga Spomenik biti neznanom junaku?

    Da, svesni smo te činjenice i u konsultaciji sa Ustavnim sudom ćemo videti da li su njegove akcije u skladu sa Ustavom. Ukoliko Ustavni sud proceni da Ustav nije narušen, policija će omogućiti njegovo dalje delovanje, čak ćemo se potruditi da radimo zajedno - izjavio je za Kurajber direktor Policije Milorad Veljović.

    Ceo Beograd je upao u trans pojavom urbanog heroja, a već sada po ulicama možemo videti omladinu sa već standardnim delom odevanja - Divi Gavajo majicama.

  13. opaaaa, D&G se fura, Diva će biti oduševljena :)

  14. Bruce, Rudolf mi nekako nije u potpunosti privržen ideji Partije :) Za Adolfa sam siguran, dokazao si se :)

  15. Kako beše na staroj strani, je li samo Kuretovi tekstovi ili ima i ovih drugih, honoraraca?

    Idu tekstovi od raznih autora, jedino što ću ih manje ubacivati nego prošli put, da ne zatrpavamo. Ono, jedna dnevno. Nekad ajde dve.

    Prošli put smo po pet tekstova dnevno kačili, peti totalno zatrpa prvi.

    Ubaciću i još admina na stranu. Dogovorićemo to. U principu, pišemo, zajebavamo se i to je to. Pa makar samo i mi čitali :)

  16. Sten Li želi da otkupi prava na DG-a i ubaci ga u strip?!

    Springfild, Masačusets - Legenda američke i svetske strip umetnosti, Sten Li, izrazio je oduševljenje pojavom heroja u delovima sveta gde je mislio da ni televizija još uvek ne postoji.

    http://www.stanleefoundation.org/The%20Foundation/Stan%20Lee-Vegas2.jpg
    Agi ili Divi, šta bolje zvuči: Sten Li, preispitivanje

    Legendarni Amerikanac je izrazio želju da pred smrt svet zaduži još jednim strip junakom za sva vremena. Rekao je da bi on imao mnoge karakteristike njegovih ranijih junaka, ali da bi on bio nešto posebno - socijalistički Robin Hud.

    Marketinški eksperti DC Univerzuma izjavili su da sam junak ima velikog potencijala, posebno u vreme socijalnih razlika, ali da naziv (Divi Gavajo) zvuči pretenciozno i neskromno, što nikako nije u skladu sa njegovom misijom. Preporučili su ime upravi kompanije, a pouzan izvor Kurajbera kaže da je reč o imenu - Agi.

    Bilo kako bilo, ukoliko poživi još koju godinu, možda Sten pokaže da i pored velikog razvoja multimedije, strip i dalje ostaje bastion andergraud umetnosti. Povrh svega toga, taj heroj će biti Srbin.

    M.S.

  17. NAŠE GORE LIST
    ČEMPI OTIŠAO U SIRIJU?!
    http://frontpagemag.com/wp-content/uploads/2013/05/Islamic-Correctness.jpg
    Kajzenštat- Kako ekipa DLK nezvanično saznaje, Mehmed Ismail Ljubibuljušević, zvani Čempi, je otišao u Siriju da se bori na strani pobunjenika protivu diktatorskog režima (a la Gadafi) Bašara el Asada. Čempi je u rodnom Kajzenštatu bio poznat kao veliki fanatik i islamski fundamentalista. Pitali smo njegove komšije šta imaju reći o njemu:
    - Nikad nije okusio slaninu!
    - Nikad nije onanisao!
    - Ne pije i ne puši!
    - Živi u celibatu čitav život, zna napamet Kur'an!
    Same reči hvale. Nama ovde ostaje da se svako veče molimo ALLAAAAAAHU PRESVIJETLOME JEDINOME da nam se Čempi vrati živ iz Sirije.

"Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju."

Kurir | 20. Februar 2011.