Prijava

Бауљао цик цак Скадарлијом, запишавао бандере и бануо на неко славље у 'Два Јелена' са ортаком...Остало је историја.

Deki, mozda si joj pocepao farmerke pa je ljuta na tebe.

Dosao sam kuci u 5 ujutru i uspavao se ispred ulaznih vrata. Probudio me cale kad je krenuo na posao. Povracka mi se ljigavila na bradi. Vise je blam nego glupost.

Deki, mozda si joj pocepao farmerke pa je ljuta na tebe.

Ja sam u moje vreme armirani beton kurcem lomio, fazon :)
e imam još blamova, recimo:
Cirkali u parku votku i vops i krenemo na has i uđem u pekarac a tamo stoji ona korpa sa ukrasnim pecivima (u to vreme slavili 3 rođendan koliko su bajati, mislim peciva) i navučem jaknu (neku kožnu, bajkersku xD) na galvu i ukradem PERECU i istrčim napolje... i svi pišnu firnajz na moj poduhvat i podelimo perecu kao braća govno... Utem se pojavljuje beli kombi, izlazi Vule pekar, ko od stene odvaljen, prilazi i počinje da me šamara (svi (a bili smo klinci, nas oko 7) samo gledaju), počinje lik da me vuče u taj kombi, ja premro, rekoh sad će da me odveze u šumu i sit se najebe moje lešine. Nekako se oslibodim i počenem da bežim, on za mnom, ja levo, on bio kombijem, pa ne može tuda, naiđem na ogradu od pijace i k'o jebeni Vil Smit kurcoglavi se zaletim da je preskočim a imala je bar 3 m visine, zakačim se tim istim (stričevim) kožnjakom na žicu i ostanem tako da visim, tu posle nekih 76 sekundi padnem u nesvest... Ujutro me Aca Mrak (ciga koji radi za JKP GZ) skinuo sa žice i ja se probudim, utripujem da me i dalje juri i počnem da bežim kući, u tom (a bilo je oko pola 7 ujutro, već) naiđe patrola i ja skrenem u neko oranje i legnem pored puta, oni prošli, ustanem, sav kaljav i mirno nastavim kući, kad sam došao gajbi poslužim kao bokserski džak kompletnoj užoj rodbini sa nadležnostima za upotrebu fizičke sile i nikada više ne okusim votku... A da i dobijem nadimak pereca, ali nije se održao baš dugo, nekih 5-6 godina...

Hahhahahhahaha, do jaja. Ocad te zovemo Pereca i ovde.

Mislim da ima tema.

Provalio u osnovnu skolu, posrao se na katedru (nastavnikov sto), pokupio sve ukrase s novogodisnje jelke u kesu i bacio ih u smece pored puta i ukrao stolicu koju sam poklonio drugu.

Ima jos, al nisu to ludorije i gluposti bile neke sad, jer sam (bar ja smatram) mirniji pjan no trijezan.

katedru (nastavnikov sto)

лололол

Ја нешто нисам правио глупости, било их је, али се не сећам баш добро.
А сећам се једном кад смо ишли са неког рођендана да прошетамо нас петорица - шесторица, и другар бацио пеглу, и враћа се, сви отишли, а ја га причекао, био мртав он к'о коњ, па рекох да не падне негде. И враћамо се малом неком улицом, и паркиран ауто, и залети се он ногом на стакло на задњим вратима с леве стране, и ја рекох сад ће ногу исећи, завршиће у болници, кад оно, стакло већ било сломљено, и другар пролетео ногом кроз врата, и упао унутра, легао и заспао. И оставим га ја, и сећам се неко је дошао по њега после сат - два, и вратио га на журку.
И да, сетих се, за Нову годину сам пијан изашао напоље, скинуо мајицу и легао на бетон, после ме пекла леђа само тако.