Сабор трубача у Гучи

1. Nikada bio ni na Egyitu ni u Guci...Razlog jednostavan, lakse mi je da sam slusam neku pesmu koju ja hocu nego da idem u masu...A nisam ljubitelj ni jedne ni druge vrste muzike...
    Moje misljenje, Egzit su zapoceli DOS/ovci i to je prvo imalo politicku konotaciju a sad je to raj za Holandske narkomane kojima treba dobar provod po niskoj ceni...Za Gucu sam cuo da tamo kad odes nista i ne cujes od kakofonije a i ne volim SrBsku ili Romsku trubu...Vise volim da slusam Boru Dugica prvu srpsku frulu nego neke Cigane i narkose...To je za mene umetnost...
    Obe manifestacije su fazon da se zgrnu pare od maldih pomodara koji hoce da se duvaju kako su bili tamo...

2. а јел волиш кожну фрулу

3. nikad ne bih išao na guču, pozz

4. http://vukajlija.com/forum/teme/44510-sabor-trubaca-u-guci?strana=1#post_2037058
    хахахахах сунце ти јебем ладно на званичном сајту

5. O trubačima sve najbolje a što se tiče ljudi koji idu na guču mislim da su seljačine s dna kace, u nekih 90% slučajeva.

6. mene fascinira kada vidim pijanog australijanca kako govori da je sve najs i da je serbia kul.go gucha!

7. Jes vidio bače...lololo

8. зелене цвике су ту

9. STANDARD SET OF EKVIPMENT

10. Arju bi najpre jebao iz GOT-a

11. Miroslav jebe (Pink)

12. Na stranu što sam se komir'o od alkohola AL PIŠ'O SAM SA MILORADOM DODIKOM! Prvo smo pitali ĐE JE SIROTINJA i onda se grohotom nasmejali.

13. na koju stranu je nanosio vjetar?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.