ЈЕБАЊЕ ТРОИКА ПУТА 2

1. NEĆEMO DA JEBEMO S DOZVOLOM MODOVA

2. TAKO JE! JA JEBEM SISTEM!

3. Овако, говорим у име неколико истакнутих аутора. Да се зна да сам ја отворио тему а не Смарко, да не буде он крив пошто није, систем је крив, не човек. Систем треба пронаћи и запушити му уста вишеструким мушким полним органима. Пошто је ово била идеја за настављање традиције сајта и одржавања у животу јебачког духа вукајлије, такође и свеопштег терања курца свакоме није у реду да се то ради по дозволи модераторској. Ја лично и многи са мном одбијамо такву сарадњу, одбијамо да будемо јебена канадска распала тинејџ звезда Аврил Лавиђ, ми смо Џи Џи Алин, ми смо Сатан Панонски, ми смо задњи милиграм хорса у вени Џима Морисона и нећемо поклекнути пред медиокритетима и мики маус хумором. Сад нећемо да јебемо све и да може да се јебе. Ко није разумео да појасним:

МИ ЈЕБЕМО У ТОЛИКО НИВОА И ДИМЕНЗИЈА ДА НЕЋЕМО ДА СЕ ОГРАНИЧАВАМО НА ЈЕБЕНЕ КАШИЧИЦЕ ЈЕБАЊА ОДРЕЂЕНЕ ОД СТРАНЕ ТЛАЧИТЕЉА ЈЕБАЊА!!!211ЈЕДАНАЕС

4. ЈА НЕ ЈЕБЕМ ЈЕЛ МОДОВИ ОЋЕ ДА ЈЕБЕМ!

5. NE JEBEMO SMARKO DZABE TI SVE

6. ми смо Џи Џи Алин, ми смо Сатан Панонски

МИ СМО ЈАААААШААААААААААААААААААААААР!!!

7. МИ СМО ИПЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.