ЈЕБАЊЕ ТРОИКА ПУТА 2

1. NEĆEMO DA JEBEMO S DOZVOLOM MODOVA

2. TAKO JE! JA JEBEM SISTEM!

3. Овако, говорим у име неколико истакнутих аутора. Да се зна да сам ја отворио тему а не Смарко, да не буде он крив пошто није, систем је крив, не човек. Систем треба пронаћи и запушити му уста вишеструким мушким полним органима. Пошто је ово била идеја за настављање традиције сајта и одржавања у животу јебачког духа вукајлије, такође и свеопштег терања курца свакоме није у реду да се то ради по дозволи модераторској. Ја лично и многи са мном одбијамо такву сарадњу, одбијамо да будемо јебена канадска распала тинејџ звезда Аврил Лавиђ, ми смо Џи Џи Алин, ми смо Сатан Панонски, ми смо задњи милиграм хорса у вени Џима Морисона и нећемо поклекнути пред медиокритетима и мики маус хумором. Сад нећемо да јебемо све и да може да се јебе. Ко није разумео да појасним:

МИ ЈЕБЕМО У ТОЛИКО НИВОА И ДИМЕНЗИЈА ДА НЕЋЕМО ДА СЕ ОГРАНИЧАВАМО НА ЈЕБЕНЕ КАШИЧИЦЕ ЈЕБАЊА ОДРЕЂЕНЕ ОД СТРАНЕ ТЛАЧИТЕЉА ЈЕБАЊА!!!211ЈЕДАНАЕС

4. ЈА НЕ ЈЕБЕМ ЈЕЛ МОДОВИ ОЋЕ ДА ЈЕБЕМ!

5. NE JEBEMO SMARKO DZABE TI SVE

6. ми смо Џи Џи Алин, ми смо Сатан Панонски

МИ СМО ЈАААААШААААААААААААААААААААААР!!!

7. МИ СМО ИПЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.