Ne radi pretraga
  • Surovi

Izvinjavam se ako je ovo poznat problem, nisam naišao da se neko žali u skorijim temama.
    Moguće je da nije do sajta nego do mene, ali opet, izbacuje mi da se nešto uzjebalo kada koristim bilo koju pretragu na sajtu.

• msmojne

Ne radi, kaže da se razjebala :o

• dusan1001

Meni radi ona gornja al ne radi ona kad uđeš na definicije

• Џорди

Сурови брате кад си се ти вратио?

• M70

Već više od dve nedelje je ista situacija... HOĆEMO I DONJU PRETRAGU!
    Ovako je mnogo teško izbeći plagiranje.

• Шљиворад Тртовић™

Јашта! А и горња не ради увек, тј. углавном не ради. Каизен дуради нешто!

• Peri d platapus

i pretragu foruma, a ne da na guglu moram da trazim teme sa vuakjlije!

• Букснетина™

Јашта! А и горња не ради увек, тј. углавном не ради. Каизен дуради нешто!

Мени горња увек ради.

i pretragu foruma, a ne da na guglu moram da trazim teme sa vuakjlije!

Лакше преко гугла, само укуцаш оно што те занима и додаш ''теме вукајлија''.

• Surovi

Nedeljama ne radi...

• riffraff

Стварно људи више.

• Johnny Kurajber

Nekako zvuči čudno kada neko zehteva "donju pretragu" ako me razumete.

• T

Јеботе, преко годину дана сам на сајту а не знам чему служи доња претрага. Значи 300 године. Која је разлика између горње и доње?

• enemyofthefreeworld

То је сублиминална порука да је ок плагирати... А ко плагира тај и лаже... А ко лаже тај и краде... Не, чек, плагирање је крађа.
    Ко краде иде у затвор. Ко иде у затвор јебу га у дупе. Кога јебу у дупе он је педер... Значи ми смо сви овде педери?
    Ок, то је то, реакције сам могао да преживим али ово је превише! ЗбогоМ окрутни сајте!!!12123

• Johnny Kurajber

Која је разлика између горње и доње?

Donja je gotivnija. Za gornju moraš defku tačno da znaš kako se zove ili neće izaći, a dole samo deo naslova ili tako nešto upišeš i on ti izbaci defke sa tom rečju.

• Bruce

gornja pretraga ti otvara definicije sa ponudom slovo po slovo, u donjij ukucaš npr. "smor" i dobiješ sve defke u kojima se spominje ta reč...

nemam informacije o rešenju problema, nažalost...

• T

Аааааааааааа, ја користио само горњу, то као да ти риба пружа само орал. Саћу и доњу да пуним. Хвала Џони. едит; Хвала и Брус, не видех комнетар одмах.

• Johnny Kurajber

Аааааааааааа, ја користио само горњу, то као да ти риба пружа само орал. Саћу и доњу да пуним. Хвала Џони.

Ja sam više donju koristio nego gornju (kako ovo zvuči majko mila, mora li sve na ovom sajtu da ima neko duplo značenje) i fali mi mnogo.