Ne radi pretraga

1. Dobijaju, al' kurčinu jednu omašćenu.

2. nemojte oftopik molim vas. pobiću vas sve.

3. Bre Surovi, pa makar ti znaš kolika je specifična težina pisanja zamerki na ovoj temi. :-)

4. samo sam hteo da prestanu tu da pišu o nekakvim parama, platama i glupostima, pobiću ih :)
    nek stoji ovo lepo ovako još vekovima, nije frka, strpljiv sam.

5. Сурова реалнос' је да Казан узима паре, а да га боли курац што нама не ради претрага.

6. НЕ РАДИ ГОРЊА ПРЕТРАГА! Тачније, ради, али у једном од 2 000 000 покушаја...

7. Прецизније, укуцам појам, сачекам да се појави листа, изаберем појам са листе, кликнем ентер и изађе ми Страница не постоји или никада није ни постојала...

8. Čekaj...misliš da pretraga ne radi? Stvarno?

9. http://www.dodaj.rs/f/3y/QC/1Atwy7iK/dsadsads.jpg

Пробајте овде. Куцајте шта хоћете тражити (латичним словима без квачица) само умјесто наводника, апострофа и размака стављајте сртице. Мислим, пробајте, код мене ради тако...

10. Ради гугл сигурно :)

11. Čekaj...misliš da pretraga ne radi? Stvarno?

Кеве ми! Јутрос је било приче око тога, али видех да је каизен рекао да је средио, сад опет не ради :(

12. EEEEEEEEEE znate šta ima novo...
    ne radi pretraga

13. meni baguje sve. čak i čet moram rifrešovati stalno što do jutros nisam morao.

14. Lole...kako se osećaš kad na temi koja se zove "NE RADI PRETRAGA", napišeš da ne radi pretraga? :-))

15. Kad će Kazan da završi sa ovim. popravkama? Oću bre da nolajferišem k'o čovek!

16. А, не, отворићу нову тему. Онако, реда ради, да затрпавам форум.

До сада нисам имао проблем, и сада када се појавио хоћу да га пријавим. Тема се налази у подфоруму "Пријава багова" и сматрам да је сасвим логично да ћу је искористити.

17. Koji si ti spemer i hejter...

18. Trebalo bi popraviti obe pretrage.

19. Е, јебига, први пут од кад сам дошао на сајт ми паде на памет да прочешљам форум пре него што отворим тему, и испаде да сам спемер.
    https://si0.twimg.com/profile_images/2236661645/cab.png

Иначе, од скора (недељу, недељу и по) се појавио и овај баг са временом, постови који су постављени малопре означени су са "пре 2 минута". Газда, швајцариши!

20. stvarno ne radi, ne zajebavam sad. pre radila on gornja, odnosno nju sam isključivo i koristio, al sad malo mac.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.