Detinjstvo

1. Na detinjstvo me podsećaju oni laseri što smo kupovali na ekskurzijama, ne mogu pronaći na internetu, crveno sijaju i ti na njih nabiješ one poklopce i on prikaže neku figuru, mnogo dobra stvar bilo.

2. Kao deca smo se igrali.

3. Mi smo time zajebavali drugare na straži u Bujanovcu. Da vidiš kako zalegne kad se prošeta crvena tačkica okolo, pa mu stane na grudi. Jedan nas umalo nije sve poubijao, hehe.

4. kapiram da bih pustio u gaće da je meni neko nešto slično uradio

5. Ono, klasika. Imali smo "Poljanče" gde su se okupljala deca iz okolnih zgrada i kuća. I bilo nas je baš dosta, svi bliskih godina, svakakvih sranja je tu bilo :) Bilo je tu jedno, kako smo ga zvali, Belo dvorište, jer su i kuća i ograda bile bele, a niko tu nije živeo, pa smo tripovali da je ukleto (inače je to bila kuća roditelja Tomice Milosavljevića, bivšeg ministra zdravlja)... "Krali" smo i kukuruz iz nekih njiva i mislílh da smo veliki mangupi :). Bio je sa nama jedan Nemanja, zvali smo ga Baba Živana, jer je voleo da tračari sa babama, a pritom je heklao, štrikao i ostala sranja, ali je kul lik ovako, liči malo na Šurdu :) Glavna zanimacija nam je bila da izadjemo na glavnu ulicu, pa da drpamo devojke kad podju u grad, sve dok jedan drug nije izvatao neku ženu, pa ga tužila kod ćaleta i keve i popio neke tvrde batine, pa je to prestalo :( ehh, lepa vremena detinjstva mog :(

6. Oj lovačkih ovde

7. Najzesca uspomena iz djetinjstva mi je kad sam natjerala najbolju drugaricu da se trkamo preko otvorene septicke jame...da.. i ona bude brza i pocne da tone. Ja pobjegla a nju izvlacile moja i njena majka. Kaze nikad nece prezaliti roze sandale koje su potonule tada u svinjski izmet hehe
    i danas, posle 17 godina, me grize savjest sto sam pobjegla :D

8. Hahahaha pa kako i ne bi

9. Ti i orak jebali ortakovu sestru kojoj je on brat

10. koja laz da si punoletan sa 18

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.