Prijava

Pitanje: Koja vam se zajebancija više dopada, ona "Stole vole" ili "Stojane jel sapunjaš mačora"? Šta vam je smešnije, koji Stojan vam je simpatičniji, koje trolovanje vam je zabavnije, ko je veći kralj od dva glavna zajebanta koji ih zovu?
Možda neko meša ove dve zajebancije, ali radi se o različitim ljudima. Prva zajebancija koja je nastala jeste "Stole vole", tek kasnije tipa 2004. ova druga. Prvi Stole je iz sela Šiljegovac (ili Svigovac), ima ženu, sina Igora i ćerku Cacu, dok drugi Stojan ima ženu Dragicu i jednu ćerku i živi u selu Jezero kod akumulacionog jezera Rasina. Jedan je valjda blizu Kruševca, drugi blizu Aleksandrovca. Ovaj drugi Stojan (što sapunja mačora), saznaje da postoji zajebancija "Stole vole" i da njega ovaj maltretira na taj način, ali svejedno nastavlja da se prima.
E sad, meni je simpatičniji drugi Stojan i njegov zajebant, ima tu raznih priča, drugačijih psovki, dok je onaj prvi uglavnom zvao Stoleta i groktao dok mu ovaj psuje sve po spisku ali baš one gadne psovke, odvratne. Uz to, prvi Stole se mnogo više nervirao od ovog drugog Stojana, koji se čak nekad zeza sa likom koji ga uznemirava svaki dan.
E sad, ne znam koji Stojan je u pitanju ali priča kaže kako su likovi koji su ga drkali bili ljuti na njega jer je svedočio protiv njih zbog nekog udesa, onda su od ortaka iz Kruševca saznali Stoletov broj i tako je sve počelo. Urbana legenda kaže da su ti likovi otišli na stadion u Kruševcu jer su čuli da će i Stole gledati tekmu, pa da su raširili transparent STOLE VOLE, ali su ih pohapsili. U zatvoru je zadržan samo taj glavni tip koji je imao pravo na jedan poziv, naravno zvao Stoleta i ovoga strefila srčka, a lik dobio 2-3 godine zatvora.
E sad da li je sve ovo tačno, o kom Stojanu je reč, da li vi imate neke informacije ili neproverene priče, šta vam se više sviđa, koja zajebancija, koji Stole je bolji, koji zajebant je bolji trol?
http://www.youtube.com/watch?v=cRZnicvKrCI
http://www.youtube.com/watch?v=GR1bWR-CYL8&feature=related

sace katanac lolol

Dal si stvarno slušao sat ipo vremena telefonskog razgovora stoleta iz sela blizu aleksandrovca?

Dal si stvarno slušao sat ipo vremena telefonskog razgovora stoleta iz sela blizu aleksandrovca?

Да л' ти стварно НИСИ слушао ова ремек дела? Јеботе, може да се слуша 100 пута и опет да се кида од смеха.

Sine Kenjo, vidi se da si dete fejsa i jutjuba i da ne poznaješ izvorne zajebancije.

Sine Mile, vidi se da si klasičan nemač pojma i da slušaš kojekakva sranja.

Stojan je kvlt. Inace i ja sam cuo da je tacno ovo za jedan poziv u zatvoru.

Ја сам преслушао целог Столета у седмом основне кад сам купио дискмен.

СТОЛЕ ВОЛЕЕЕЕЕЕЕ :КЛАП КЛАП:

Ona pička kad je zvala Stojana, krv ti jebem. :D

Ne znam za ovog Stojana; saću ga preslušam.
Ali jbt, kad je bilo to "Stole vole", kad sam ga ja dobila na kaseti?
Tada smo se kidali .... sad ne znam kako bi bilo.

Крајем прошлог века. :Д
Ликови су снимали те зајебанције и продавали овим нашим гастозима из Швабије, силне паре намлатили.
Балканбој је карао Стојана 4-5 година и једва су га провалили, човек био војно лице и звао из њихове централе, нису могли да му уђу у траг.