ФК Раднички Ниш

1. БСК баца нишки Реал у очај, 2:0 за БСК!

2. БСК баца нишки Реал у очај, 2:0 за БСК!

:*

3. Koliko je meni žao tog čoveka i njegove porodice... :(

4. Ajd' uputite me malo, o čemu se tačno radi?

5. Beli Krstić je bio igrač radničkog u koga je 2000. godine udario grom na treningu, on je umro ubrzo nakon, a još par igrača je bilo povređeno.

Zato Meraklije nikad ne navijaju prvih deset minuta, jer je on nosio broj 10.

http://arhiva.glas-javnosti.rs/arhiva/2000/05/31/srpski/H00053001.shtm

6. To za navijače znam, ali nisam imao pojma da je u pitanju udar groma. Stvarno velika šteta...

7. Velika šteta, ne možeš posle toga ništa pamotno reći...

8. Evo jednog lepog i pametnog komentara sa B92:

Radujeme cinjenica da je 70% publike navijalo za Radnicki,ali mi nikada nece biti jasno kako mogu Nislije da navijaju protiv svog Radnickog.
    Razumem ljude sa strane,njima su Zvezda i Partizan sve,ali Nislijama?
    Nislije,drzite do sebe,do svog dostojanstva i ponosite se svojim prelepim gradom!

9. Zašto su oni ćutali skoro celo prvo poluvreme?

edit: Video sam zbog čega, žalosno..

10. Zašto su oni ćutali skoro celo prvo poluvreme?

Uvek se ćuti prvih deset minuta... ne celo poluvreme...

Pročitao sam edit, samo kažem.

11. OPAAAA 4:1 razbismo ih k'o zvečke!

12. Ау, видим ја да нећу смети да приђем форуму неко време. Свака част! Ал' богами изабрасте најпедерскији тајминг за голове.

13. Moglo je biti i ubedljivije da su dali penal u 5 minutu.

A šta fali 44. 85. i 88. ili tako nešto.

14. Не фали ништа, то је најбољи тајминг да се сломи противник, али фазон било би 1:1 да полувреме траје пет минута мање лоло

15. I da baba ima muda. :)

Od pet golova ja sam čak jedan video. :)

16. Crvena konjeva mas'
    Biće teško biće 2:0.

Што си ти скроооман. :Р

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.