Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Peki ja sam iskreno očekivao iz X u 1, da bude 0:0 pa onda u drugom, nego ko je promašio penal? Nisam ni to video?
Ali sam video da je bio čist k'o suza. Ispružio ruku k'o Vidić u JA.
Пенал је промашио Саша Стојановић, број 25, ћелавко онај. Али је ојебао целу утакмицу остатак, мање више што је дао последњи гол, али је много лепо повезивао пасове, баш добар играч.
Alee alee xD
Realno broj 15 izdominiro
Taj četvrti gol glavom sam jedino i video.
A odakle si ti gledao?
Југ, негде на четвртини од западне трибине.
Да да, петнестица ојебао, Милан Јовановић, много бољи од Бинића.
Kakav Binić, kakvi bakrači, Binića lopta dribla dok je vodi. :)
Ja sam bio na jugoistoku.
Protiv Partizana se najverovatnije igra pod reflektorima. Posle koliko godina...
E da moram da istaknem da je navijanje bilo odlično.
A onako otprilike cenim da je bilo između 5000 i 5500 ljudi.
https://lh6.googleusercontent.com/-bxEGYFOIc60/UGcozs5BHQI/AAAAAAAAADQ/01gX1vJs3Gs/s647/2012-09-29
Кажем вам да можемо да пукнемо од сваког али и сваког да напушимо. Знао сам да ћемо да напунимо БСК али нисам веровао да ће баш овако убедљиво да буде.
Saće karamo Donji Srem, ili će bude X.
У НС-у?
U Novom Sadu, ja čuo biće veliki organizovani odlazak Meraklija, mada se sve to završi sa dva autobusa. Bićemo domaćini u Novom Sadu. :)))
Има снимак с текме данас?
Aj saću pogledam.
EVO GA!!! :)
http://www.youtube.com/watch?v=njUX2T-97YU&feature=player_detailpage
До јаја.
Лепи голови, некако фудбалски, из акција. Само мало слабија посета, ал истрошили се људи од среде. Добро је да смо успели да се дигнемо после два пораза.
Pa kažu na mondu 4000 ljudi. Retko kome na Borču dođe preko 1000, plus je bilo 35 stepeni, ljudi koriste lepo vreme.
U Subotici se igralo tri za tri, ne racunaj to.
JEBAĆEMO DONJEG SREMOAAAA!!!
Crvena konjeva mas za koga ćeš navijati kada budu igrali Radnički - Partizan?
Biću neutralan...