хаха па било је пуцања хеланки и гологузих тачдауна. кад чупаш заставицу чупаш све живо :)
биће то још гласније све, чекај, тек смо се заукале! саћу нам средим да будемо у експлозиву да просимо за спонзоре хаха пошто нико неће да улаже у нас буквално смо цео клуб са нашим парама подигле, од града смо једва сад намолиле 500 евра за турнир...
Ако би искомпоновао химну Радничком из Ниша, мислите ли да би је прихватили а мене славили као свога музичкога бога и евентуално дали неки динар или сезонску карту? лололо
E, Perišić pre neki dan rek'o da će da raspišu konkurs za izgradnju novog zapada. Kenjao, kao "Sramota da ostane ovakav, nišlije zaslužile potpuno nov stadion, itd". Tako da, ruše ovaj stari :D
Није је однела јер је то флег фудбал, и нема контакта, само се скидају заставице са појаса. :)
Пф... То је за жене... х)
хахах енеми:)
http://vukajlija.com/igrate-k-o-zene/161304
богами било је крљања и обарања
http://www.youtube.com/watch?v=ErgAxP1gRL0
на почетку снимка оборе ову нашу и секунд после тога репортерка каже ''то је бесконтактна верзија, нема обарања'' ололо
Хахаха, ал реално овако изгледа ко да се јурите да скинете гаће једна другој. х) Што можда и није толико лоше, лоло.
Е ал иначе, много вам је готивна цела та прича и стварно вам свака част. Проблем је скупити се око тако нечега а не још га оволико популаризовати.
Alo bre dosta s'spemom. :)
Muluce 'el te ima na snimku već kad kačiš ođe đe mu nije mesto... :)
хаха па било је пуцања хеланки и гологузих тачдауна. кад чупаш заставицу чупаш све живо :)
биће то још гласније све, чекај, тек смо се заукале! саћу нам средим да будемо у експлозиву да просимо за спонзоре хаха пошто нико неће да улаже у нас буквално смо цео клуб са нашим парама подигле, од града смо једва сад намолиле 500 евра за турнир...
JEBAĆEMO DONJEG SREMOAAAAA!!!!!!1
Сањао сам да је Раднички опет разгузио неког са 4:1.
Tvrd je Donji Srem, voćka čudnovata, ako bude 0-1 puna kapa...
Добар је, ал ако смо их тукли прошле године... х)
Мада и икс би био задовољавајућ што се мене тиче.
Prošle godine, kući 1-0, tamo 0-0.
Čak jedan gol u 180 minuta... :)
ne bi :)
jel ima prenos negde na necem, da nadjem stream preko interneta?
ustvari kurac, nisam kuci u 3...
Celte možda preko arene ima neki stream, ne znam.
Prosipaćemo ove slepce.
Da l' zbog piva, il' zbog dobre kave, mi bodrimo Real sa Nišave! Icepi gi svi! Opaaaaaa
Ако би искомпоновао химну Радничком из Ниша, мислите ли да би је прихватили а мене славили као свога музичкога бога и евентуално дали неки динар или сезонску карту? лололо
Oće li i zapadnu tribinu da rade, je l' zapadna, beše, ostala stara? Pošto su karte?
E, Perišić pre neki dan rek'o da će da raspišu konkurs za izgradnju novog zapada. Kenjao, kao "Sramota da ostane ovakav, nišlije zaslužile potpuno nov stadion, itd". Tako da, ruše ovaj stari :D
Ako i za zapad bude isti investitor, izgradice ga za 15 godina, serem mu se u x6. Biće to najlepši stadion u jevropi! :)