ФК Раднички Ниш

1. Biće mi svejedno pobedio Partizan ili Radnički...

2. Sad ja tek skonto što si bio onoliko odbojan kada su igrali Radnički - Zvezda...

3. Црвени, не буди изрод, само Раднички! Снаћи ће се Партизан и без наших бодова!

4. Па ваљда се само за Раднички навија мајку му. Разочарао си ме масни и као човек, и као комуниста.

Иначе, стадион ових дана добија нову траву, првокласну, а заказан и пријатељски меч са ЦСКА из Софије, вицешампионом Бугарске.

5. пеки играм квотера само да ти кажем

6. Ахахаха. Јел видиш преко линијаша пре снепа? Оно, док чуче?

Едит: То јест преко линијашица. И не спемуј ми тему мори!

7. Пеки, врбуј је да навија за Раднички.

а заказан и пријатељски меч са ЦСКА из Софије, вицешампионом Бугарске.

За кад?

8. 14. октобар највероватније, то је за време паузе кад су квалификације за СП.

9. Јеби Бугаре ко девесто тринесте!!!

10. Jebote, ako Radnicki iz Nisa ima temu moram i ja da otvorim za Slobodu Uzice.

11. Čair dobija 2 nova semafora koji su prema mom mišljenju katastrofa, bolje jedan tv da su postavili, bar bi bilo preglednije...

http://www.juznevesti.com/Sport/2-semafora-za-stadion-Chair.sr.html

12. Jebote, ako Radnicki iz Nisa ima temu moram i ja da otvorim za Slobodu Uzice.

Раднички има тему јер има доста навијача, тако да прво провери има ли ко да дискутује са тобом на тему Слободе Ужице. :Р

13. пеки па нема линијаша ми играмо флег, имамо само центра која чучи док снепује после отрчи тамо тако да кул прегледно ми је поље лолол

14. Ово на слици са линка нису цели семафори. Цели су слични као они у хали Чаир. Има места за саставе тимова и тако то, нису лоши. С обзиром на то да до скора нисмо ни стадион имали, све ово је за мене савршено. :)

15. Al' osuste drvlje i kamenje po meni ovde. :))

U Nišu nek pobedi Radnički... :)

Trećega novembra biće KEC U NIŠU!!!!

16. Дакле биће ко на Маракани, пола тфт монитор пола дигитрон? Мсм то је ок, то је кул.

17. пола тфт монитор пола дигитрон?

Taj rad...

Evo rek'o sam... mada teška srca... samo za Radnički 3.11. :)

18. ево ти фотка кад сам секована лолол
    http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/229446_469726483061059_916939818_n.jpg

спем спем спем ај ћао

19. Милице, је л' те однела ова дебела? хњо хњо

20. Koliko smešna slika.. :)))

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.