ФК Раднички Ниш

1. E jebiga. Sad sam se vrati sa stadiona. Katastrofalno je ne to sto su pukli 4-0 kod kuce vec sto su igrali kao da su fk svrljig. I naravno da je vise od pola stadiona navijalo za glodare sa svih mogucih tribina.

2. Више од пола стадиона навијало за Глодаре? На којој си ти утакмици био?

Јеси ли чуо ти оно њихово "Јави се запад" како је извиждано и исмејано. Уз Раднички је био цео југ, запад и бар три четвртине истока! Што ће рећи да је било бар 9000 навијача Радничког! Остали мрш у Београд!

Игра како-тако, очекивано је било овако нешто кад тад, поготову после храбрих пораза од Звезде. Навијање ојебало, најбоље до сад! Кореографија супер!

3. Mozda sam preterao kada sam rekao vise od pola, ali s obizirom da nije bilo organizovanog dolaska navijaca iz bg-a tj da su skoro svi navijaci partizana bili iz Nisa bilo ih je previse. Da je koreografija i navijanje bilo super, bilo je.

4. Навијање ојебало, најбоље до сад! Кореографија супер!

Slažem se Peki, moglo je malo više baklji da bude ali nema veze, a za navijanje, ako treba da gubimo 4:0 da bi navijali kako treba, onda ne znam...

Mada smo bili itekako glasniji od trećeg gola, Grobari se maltene nisu čuli...

EDIT:

http://www.srpskifudbal.rs/wp-content/uploads/2012/11/Meraklije.jpg

DA DOEDITUJEM:

http://www.dodaj.rs/f/c/5c/3KKOnACL/dsc01141.jpg

5. Е баш нешто добро из ове утакмице да се десило. Одлична кореографија, шампионска. Још само шампионски тим, управу и све остало да набавимо...

6. Ja nista nisam vido, bio na istoku i sunce mi sprzilo oci :(

7. Dobro je, nismo izgubili od Slobode... da se malo povadimo posle poslednje dve tekme... nula nula.

8. Оће ли бити неких појачања на зиму, ово све горе од горег... НЕ МОЖЕ ДВОЈКА У НИШУ!!!

9. Nema sponzora, to nas jebe...

10. Много лоши резултати, пали смо једно 6-7 позиција... Још смо и добро прошли какви су нам били резултати.

11. Pa navikli smo mi u Nišu da nas po nečijoj komandi vrate rang ili dva niže ništa novo za nas...

EDIT: Mada je evidentno da sada prodajemo tekme...

12. Шта је нишлејци, пичке? Изгубисте?

13. Zlatoguz, mrš u Mađarsku.

Оће ли бити неких појачања на зиму

Slabije, nema sponzora, od grada su dobili para da mogu da izdrze nekih mesec dana dva maksimalno.

14. Шта је нишлејци, пичке? Изгубисте?

U što volim vas internet h00ligane...

15. Radnički ima drugu posetu u ligi sa 5.500 ljudi po utakmici.

16. ALO SUPELIGO DECXKO ŠTO MI JEBEŠ RADNIČKI?!

17. E jebiga, a imali su i igrača više. Nema veze, jebaćemo Rada.

18. Kako ne, kao i Vošu što smo karali. :)

EDIT: Ovo što sam napisao se ne računa, moramo biti optimistični!

19. SUTRA ĆEMO JEBATI RADOA!!!!!!!1

20. Је л' играмо код куће?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.