Видео сам голове и за четри је крив голман а за један је крив човек који је стајао на голу и носио другачији дрес од осталих. А у курац, шта је бре оно било?
Ма јебаћемо их опуштено, пустиће их ова форма до тада.
Нервира ме што смо као у фазони, бод из дуела са ОФКом би био супер, бла бла бла. Курац супер! Иди на три па кад добијеш један, онда певај. А не идеш на један па примиш пет. Пу, како сам попиздео...
Možda preko Arene nešto ima.
@ Enemy- jeste on dobar trener, ali brate Terzić je Terzič.
Је л' се прича нешто о западној трибини?
Колико су карте за Партизан?
250 jug i sever, 500 istok i zapad.
Kada bude gotov istok treba da se krene sa zapadom, negde tamo od marta, aprila pretpostavljam, plus treba da pokrivaju ceo stadion tada.
Објективно, је л' лажу или ће стварно то да раде?
Pa nadam se da nije ono biće, nego da će stvarno da bude.
Ове наше текме треба играти само 3+ не можеш да омашиш...
Za divno čudo, kladža ima stereotip da Srbi u 90% igraju 0-2. Bilo bi dobro da iskoristimo tu grešku+automatski dižemo rejting fudbala.
http://www.youtube.com/watch?v=XCatrjG3vCY
НЕКА ПЕВА ЦЕО ГРАД, ВОЛИМ ОФКА БЕОГРАААААААААААААААД
Ајде бриши, није нам до спема.
Vrlo jadna provokacija od još jadnijeg ciganina...
JEDAN JE REAL I KADA GUBI I KADA POBEĐUJE!!!!!!
5 - 1 , nači još samo 5 golova i pobeđujemo!!!
NAPADAJ NE PROPADAJ BORI SE ZA SREĆAN KRAJ
NA NA NA NA NA NA NA NA NA NA NA NA NA NA
NAPADAJ NE PROPADAJ BORI SE ZA SREĆAN KRAJ
NA NA NA NA NA NA NA NA NA NA NA NA NA NA
Видео сам голове и за четри је крив голман а за један је крив човек који је стајао на голу и носио другачији дрес од осталих. А у курац, шта је бре оно било?
Video sam golove, slažem se sa tobom. Plus su mi neki golovi smešni.
Kurčina, protiv Partizana se igra u pola 2, mamu im jebem, mogli su da srede reflektore... CCCC
Ма јебаћемо их опуштено, пустиће их ова форма до тада.
Нервира ме што смо као у фазони, бод из дуела са ОФКом би био супер, бла бла бла. Курац супер! Иди на три па кад добијеш један, онда певај. А не идеш на један па примиш пет. Пу, како сам попиздео...
Pazi ako je 3 za 3 onda super, oba tima uzmu tri boda, a ako odigraju oba puta x to mu dođe 2 boda, bod manje nego u 3 za 3... svi su u plusu...
Raspuca se Štefan Šćepović... to je loš znak... možda i pogodi golmana protiv nas...
Mozda je i tri za tri igrano, sta znas. Sa Spartakom je provereno bilo 3 za 3
Ako pogledaš golove, videćeš da je bilo nečeg mutnog u toj tekmi.
Što jednostanvo nisu napisali kod konja, dok sam skontao o kom se trgu radi. :)
Ако одиграју онако кретенски као против ОФКе доћу у Ниш и избушићу им гуме на голфу!!!1123