Биће јебено, јачи су од нас. Ми би требали да купимо бодове на бсковима и смедеревима и крагујевчанима. Они су нам конкуренти за опстанак, а ако неко улети кинту, следеће сезоне може фина екипа да се направи.
Ма знам за старије, него ови сад. Ма само боља организација и може до јаја да се ради. Да је бољи скаутинг, мало више спонзора, мало више бољих спонзора... Има потенцијала клуб, поготову са том посетом и новим стадионом.
Ова победа ме баш радује, начи неаш појма колко. Сигуран сам да остајемо у лиги, мсм ништа више не можемо да урадимо, ал добро је за почетак с обзиром на финансије и слабу организацију.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Биће јебено, јачи су од нас. Ми би требали да купимо бодове на бсковима и смедеревима и крагујевчанима. Они су нам конкуренти за опстанак, а ако неко улети кинту, следеће сезоне може фина екипа да се направи.
Ja čuo da dolazi splitski ajduk. :)
Sada je i bod premija, kako smo odigrali protiv pazara, jerbo, sada još manje znamo da damo gol, a odbrana nam je slaba kao i u prvom delu.
А јесмо ми са Хајдуком или са Спартаком на прс' у буљу?
Spartak.
Daju se pare, ali se ne troše na prave igrače... nažalost. Nego na neke kvazi splavare. Ovo kvazi je zbog toga što više nemamo splavove. \o/
А је л' ради омладинска школа? Могу одатле да наиђу неки таленти?
Šaznam, kažu da je u toj školi uvek bilo talenata, ali uglavnom odlaze sa 17, 18 godina u druge klubove.
Kako ne. Pola "zvezdinih" igrača je odakle poteklo. Mislim na starije legende, tipa Piksi.
Ма знам за старије, него ови сад. Ма само боља организација и може до јаја да се ради. Да је бољи скаутинг, мало више спонзора, мало више бољих спонзора... Има потенцијала клуб, поготову са том посетом и новим стадионом.
Saćemo jebat Džombu u bulju onako gospocki po zasluzi.
Јебали смо Џомбоа у буљу онако госпоцки по заслуги! хњо хњо хњо
Је л' био неко на текми?
JA JESAM! Ne znam kako su ovi pobedili Palmine Tigrove sa 3:0. Onako čudna utakmica, ali sve u svemu, tri boda su tri boda.
KI
DI
ŠI
Štaviše, imam sezonsku kartu, i bijo sam na svim utakmicama Radničkoga ove sezone, a u poslednjih 5 godina na 85% utakmica. JA GLEDAM!
Bravo meraklije, cestitam. Kolko kosta sezonska za Radnicki?
Ова победа ме баш радује, начи неаш појма колко. Сигуран сам да остајемо у лиги, мсм ништа више не можемо да урадимо, ал добро је за почетак с обзиром на финансије и слабу организацију.
ЈЕБАЋЕ ВАС НИШКИ РЕАЛ!
Još je Javor jebao u dupe onu govečad iz Beograda. Savršen dan!
Jug - 1.500 RSD
Istok, zapad - 3.000 RSD.
Ako ne izgube protiv Radničkog iz KGa, ostaju 99%.
Mast, u kom si delu? Sa Meraklijama, ili?
JEBALI SMO PUNTOA U BULJOAAAAAA!!!!!
Kako kad, posledni put sam bio protiv Voše, (sa navijačima) i razočarala me popaljena klinčadija...