ФК Раднички Ниш

1. Биће јебено, јачи су од нас. Ми би требали да купимо бодове на бсковима и смедеревима и крагујевчанима. Они су нам конкуренти за опстанак, а ако неко улети кинту, следеће сезоне може фина екипа да се направи.

2. Ja čuo da dolazi splitski ajduk. :)

Sada je i bod premija, kako smo odigrali protiv pazara, jerbo, sada još manje znamo da damo gol, a odbrana nam je slaba kao i u prvom delu.

3. А јесмо ми са Хајдуком или са Спартаком на прс' у буљу?

4. Они су нам конкуренти за опстанак, а ако неко улети кинту, следеће сезоне може фина екипа да се направи.

Daju se pare, ali se ne troše na prave igrače... nažalost. Nego na neke kvazi splavare. Ovo kvazi je zbog toga što više nemamo splavove. \o/

5. А је л' ради омладинска школа? Могу одатле да наиђу неки таленти?

6. Šaznam, kažu da je u toj školi uvek bilo talenata, ali uglavnom odlaze sa 17, 18 godina u druge klubove.

7. А је л' ради омладинска школа? Могу одатле да наиђу неки таленти?

Kako ne. Pola "zvezdinih" igrača je odakle poteklo. Mislim na starije legende, tipa Piksi.

8. Ма знам за старије, него ови сад. Ма само боља организација и може до јаја да се ради. Да је бољи скаутинг, мало више спонзора, мало више бољих спонзора... Има потенцијала клуб, поготову са том посетом и новим стадионом.

9. Saćemo jebat Džombu u bulju onako gospocki po zasluzi.

10. Јебали смо Џомбоа у буљу онако госпоцки по заслуги! хњо хњо хњо
    Је л' био неко на текми?

11. JA JESAM! Ne znam kako su ovi pobedili Palmine Tigrove sa 3:0. Onako čudna utakmica, ali sve u svemu, tri boda su tri boda.

KI
    DI
    ŠI

12. Štaviše, imam sezonsku kartu, i bijo sam na svim utakmicama Radničkoga ove sezone, a u poslednjih 5 godina na 85% utakmica. JA GLEDAM!

13. Bravo meraklije, cestitam. Kolko kosta sezonska za Radnicki?

14. Ова победа ме баш радује, начи неаш појма колко. Сигуран сам да остајемо у лиги, мсм ништа више не можемо да урадимо, ал добро је за почетак с обзиром на финансије и слабу организацију.

15. ЈЕБАЋЕ ВАС НИШКИ РЕАЛ!

Još je Javor jebao u dupe onu govečad iz Beograda. Savršen dan!

16. Kolko kosta sezonska za Radnicki?

Jug - 1.500 RSD

Istok, zapad - 3.000 RSD.

Сигуран сам да остајемо у лиги

Ako ne izgube protiv Radničkog iz KGa, ostaju 99%.

17. Mast, u kom si delu? Sa Meraklijama, ili?

18. JEBALI SMO PUNTOA U BULJOAAAAAA!!!!!

19. Mast, u kom si delu? Sa Meraklijama, ili?

Kako kad, posledni put sam bio protiv Voše, (sa navijačima) i razočarala me popaljena klinčadija...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.