Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Dominiraj!!!
Najbolja odbrana lige, nema primljenog gola već 270 minuta! lolo
Оће бити снимак текме на Арени некад? Нисам могао да гледам, хоћу да изедем дупе своје... Ал није било шансе. А много ми криво, јер баш ретко иде пренос Реала.
JOŠ TRI DANA!
PS: Enemy, mislim da će ići prenos na Areni, pa češ konačno moći da gledaš.
Гледао сам јуче Вошу, играла дооо јаја! Јавор и Јагодина крш, одвратнију текму нисам скоро видео, фала богу нисам је ни гледао целу.
Штета због времена, могао је да буде пун Чаир, а овако не верујем.
Ja smem da se kladim da će biti krcato, tj 12.000 + ljudova.
Је л' радови и даље стоје?
Stoje i ne mrdaju. Mada sam video da nešto raduckaju oko stepeništa za gornji deo istoka, možda samo to ubrzaju malo, pa puste ceo istok u nedelju, mada čisto sumnjam.
Зидаћете ви то ко Београд Прокоп, видим ја...
E ašto zajebavaju kažu stadion će biti gotov u maju, ali nisu precizirali o kom maju je reč, ovom ove godine, 2015 ili 2022...
A u međuvremenu sam čuo sledeće: biće neka sednica baš za taj gornji deo istoka, da li da se otvara u nedelju ili ne.
А шта се дешава са Западом, кровом, рефлекторима?
Eo, da ti odgovaram po redu.
Zapad - Čeka se završetak radova na ostatku stadiona, pa se onda ruši ovaj, i gradi novi od oko 8,500 mesta, ne znam za koji moj će tolika ali nema veze.
Krov - misterija. O njemu se još uvek ništa ne zna. Mada kontam da prvo moraju da završe trenutne radove pa tek onda da stavljaju krov, ili će to da rade kada budu završili i novi zapad, a to je nikad.
Reflektori - Skinute su sve sijalice, sada treba da se postave nove, a čeka se koliko sam čuo da se postigne sporazum sa železnicom Srbije, da se povežu reflektori na želznicu pa da odatle vuku struju, tako da dog god se oko toga ne dogovore nema ništa od reflektora.
Pardoniram, novi zapad će imati 9.500 mesta.
http://www.juznevesti.com/Sport/Rekonstruise-se-i-zapadna-tribina-Caira.sr.html
Ако буде то све готово до краја следеће сезоне, или бар почетка оне тамо, ја ћу бити и више него срећан. Него колики ће то бити капацитет? 25 000?
Tako nešto, preko 25000.
Би-јуууу-ти-фууул!
Зато мислим да ће га сигурно завршити, ФСС-у је у интересу.
Ja bih voleo samo da pokriju stadion, mnogo prži sunce preko leta, ovo ostalo ne moraju da rade. :)
Pa čim ga završe, Real igra sledeće godine ligu Evrope. Jer, budimo realni, bila je potrebna vrlo ozbiljna intervencija države i FSSa da bi Radnički uopšte ušao u superligu. Dugovi su bili preko guše, nismo imali jednog kasvetnog igrača a uprava je bila idiotska (kao i sada). Mada, počeo Niš da pušta muda, prvo sa ovim sranjem što je NTV digo oko monopola RTSa pa na dalje. Tako da, nadam se da neće i ovu utakmicu da prodaju Zvezdi, kao onu na Marakani prošle godine. Mnogo smo kvalitetniji od cigana i razočaraću se ako izgubimo.
Da smo mnogo kvalitetniji nismo, budimo realni, da smo egal nismo ni to, jer realno, osim ovog Škuletića mi nemamo nekog igrača koji se tu izdvaja iz mase, pa ni on je ništa, nije mogo da igra u Partizanu, a i u Vojvodini se nije naigrao. Al' radi posao za sada.
JOŠ DVA DANOA!!!
Nego enemy, divi nam ga novi trenerko...
http://www.sportske.net/text_images/201302/mrkic111311020130224121332.jpg
Kako zamišljena faca... lolo
EDIT: I još ti kažem ovde da će biti dubke puno a ti mi neverueš.
http://www.juznevesti.com/Sport/Veliko-interesovanje-za-mec-Radnicki-Zvezda-i17660.sr.html
Jadnici se guraju u redu, mene bole patka, ja imam godišnju.