АФК ВУКАЈЛИЈА

1. аги реци им тамо да огранизују реванш онај викенд тамо, не овај сад што иде. и то да организују у 1 сат поподне да може да се одигра све регуларно 45 + 45

И ДА КАРАМО ГУБЕРЕВЦЕ!!

2. Svaka čast momci! Ono što je sigurno je to da ste bolji od jedne reprezentacije.

EDIT: Učite himnu.

3. Pa koji ti je bre...2:1 za prvu utakmicu i to u gostima je strava!
    Ponosan sam na vas! Stvarno! :-)

4. e onda ti malo odabiraj defke, dosta sam ja bio Tole :)

5. Dodaberem ovima sa kojima igramo sledeću, pod uslovom da puste da damo dva gola? ;-)

6. Ništa, ako niko neće da odabira evo ja ću, samo da nađem de je ta štikla :)

7. Čestitam na prvoj odigranoj utakmici Arčitelji... :)

8. Bvdlga zbog gola i Neamnadimak zbog odbrana, ako već budete razmišljali o odabiranju. Dajte Džoniju štiklu, lolo.

9. Eno Džoniju oštiklan Obama već lololo

10. Ma mislim na tu opciju. Uostalom, u tvom slučaju se dobijaju dva moda jednim udarcOm :)

11. Meni slađe deluje kada se briše, neg' kada se odabira. X dugme je majka.

12. dva u jedan - kad jedno spava drugo radi :)

13. Ljudi bi mislili "Vidi ga ovaj Kurajber. Ni ne spava čovek"

Izašla bi defka k'o za Stefana Kostića onomad kada je posato mod. Ono "malopre" :)

14. Посветићемо обраду светског хита Губеревчанима:
    Љуби те Блајвага
    http://www.youtube.com/watch?v=FSATxQtqhm8

15. Ah, Fejze, kakav smo dar-mar pravili ovde po desnoj strani kad smo se opustili malo :D

16. Hehehe, ne, podneo sam ostavku na to mesto. Mislim da je Deki, a možda i Fejz. Ne sećam se, još nam malo fali para da se osnujemo :D

17. Осећам да је оставка била морални чин због неуспеха у мисији проналажења средстава за нормално функционисање клуба. Свака част, капа доле! :Д
    Агилни, стојнички Берлускони. лололо

18. Ma jok, samo mi više leži da budem PR, a i nisi prvi na udaru kad klupska kasa bude misteriozno ojađena :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.