FOTO - za sve ljubitelje fotografije

1. Нису проблем клинци који имају опрему и знају да је користе. Свака част, наравно. Иначе на фотографију гледам као на хоби, тако да не упоређујем свој рад са било чијим, нити имам високо мишљење о истом, тако да ми није проблем да кажем да је неко много, много бољи од мене.

Проблем је та клинчадија која има апарате од минимум 500 еврића, купљене да се испуни њихов хир. Мислим, толико људи који имају таленат скупе паре за такву опрему након пар година (или никад), а ови мајкини и татини синови то добију у тренутку, и онда се још фурају да знају нешто.

А најгори од свих су људи у неким зрелим годинама, који су узели опрему вриједну неколико хиљада еура, а и даље им је највећи домет фотографисање капљица воде, које су опет невјешто фокусиране. Ту ме тек душа боли. :)

2. Hvala Stiven. :)) Dobrodosao.

Пратио сам и раније тему, него сам је изгубио из вида. Па сам прегледао пропуштено. Сад гледам ове линкове што си оставила (твоје и твог омиљеног аутора са девиантарта).

3. Nemaju tu veze ni qodine ni oprema, dzaba bez talenta i vestine sve.

4. Stiven, imam ih vise, ali njeqa bas onako qotivim, ima druqacije shvatanje i qledanje na fotoqrafiju, sto bi se reklo izlazi iz redovne forme i okvira. :)

5. Њега ћу тек сад да видим. Прешао сам твоје, и мом лаичком оку се највише допала ова фотка:
    http://fc02.deviantart.net/fs70/f/2010/337/8/1/8157f12171446ab874c2c5ec81dbb716-d344965.jpg

Мало ме и чуди, пошто ја мрзим стопала :) Сва су нелепа, а многа су и ружна.

6. Lamice

Хахахахахахаха

Nemaju tu veze ni qodine ni oprema, dzaba bez talenta i vestine sve.

Наравно да нема, али зато ме и нервирају. :)

А галерија је одлична, само су ове луткице намртво језиве, макар мени. :)

7. Nemam dobar foto aparat, ali se trudim. xD

To je najbitnije, i rekoh ti da mi se svidjau fotke. :) Samo nastavi.

Мало ме и чуди, пошто ја мрзим стопала :) Сва су нелепа, а многа су и ружна.

I moja su ti ruzna? :( Moja su kao kod maloq deteta i proporcionalna su, dakle nemam banqave prste, srecom. :D

Наравно да нема, али зато ме и нервирају. :)

А галерија је одлична, само су ове луткице намртво језиве, макар мени. :)

Ma sta ima da te nerviraju, njih qotive obicno ljudi kojima je zakrzljao osecaj za lepo. A lutkice su kul, uzmi u obzir da ona ima 10 qodina. :)

8. Мало ме и чуди, пошто ја мрзим стопала :) Сва су нелепа, а многа су и ружна.

Ni meni se nešto stopala ne sviđaju al' je ovo odlično!

A ove lutkicu su mi baš fine. :)

Edit
    Ne tvoja nego mi se inače nešto ne sviđaju, ništa posebno, tvoja su fina. :D

9. 10 година? Аукурац... Онда је галерија савршена!

Стопала мојне да ми дирате, има нас који поносно носимо надимак Футиша. :Д

10. I moja su ti ruzna? :(

Твоја ми нису ружна, а нису ми ни лепа. Мени стопало не може да буде лепо. Иначе, моја су одвартна, али мени су подношљива (морају бити, исто као што никоме не смрди његово говно :Д).

Елем, да се вратимо на тему. Овај лик је одличан, мада сам тек мањи део видео, има доста фотки.

ЕДИТ: Стварно је одличан. Ајде ми остави линкове још неких који су по твом мишљењу добри, кад будеш видела ово.

11. Ух, одлично! :)
    Почећу сутра и гледаћу наредних дана, па ти јављам утиске.
    Хвала :)

12. Ej, ovu morate da vidite:
    http://static.guim.co.uk/sys-images/Guardian/Pix/pictures/2010/3/23/1269346625369/Camels-cross-the-desert-k-003.jpg

"Guardian"-ova fotka, "Camels cross the desert"
    Senke su nestvarno dobro ispale :D

Ja ceo dan danas malo malo pa zvirnem u kamilice :D
    Otvorite u "njutebu". :p

13. Zanimljiva slidža Črčo.
    Ovaj lik ima lepe fotografije ljudi http://www.jansochor.com/

14. Доста посла си ми задала :) Погледао сам првих 5, остају ми још она три линка. Занимљиво је, има супер фотки.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.