FOTO - za sve ljubitelje fotografije

1. Skoro uvek je tako, bar leti. :)

2. Ekstra.

@Mesecka: Ova sa ekskurzije je stvarno dobra :) Imaš li je u nekoj boljoj rezoluciji?

3. Nemam, ovo je najbolje što je moglo. Tad nisam imala fotoaparat, to je sliknlo kamerom sa mobilnog. :)

4. Mesecka, genijalna si!!!

5. Hvala, Majo, nisu ni tvoje loše, svidjaju mi se. :)

6. Baš šteta :) Mislim super je i ovako, ali da je bio bolji aparat... :)

7. Šta ćeš. Sigurno bi bilo još lepše, ali dobro. :)
    Imam još slika, ubaciću neke sutra. Nisam ranije ni videla da ima ova tema, baš lepo.

8. Mesecka, bas kao i tvoj nik, nezno, romanticno i nostalgicno :)

9. Jao, hvala puno, Spavalice. Baš si lepo to rekla, hvala ti. :) :*

10. Lepe su sve fotografije na ovoj strani :) Inače, ja mešam vas dve, tebe Spavalice i tebe Mesecka, da l' što i jedna i druga asocirate na neku noć, mesečinu i spavanje, nemam pojma, ali mešam vas :))

11. Jeste, stvarno su lepe sve, ne samo moje. :)
    Ozbiljno, mene mešaš sa Spavalicom? Pa to je onda baš lepo, mada ona mnogo bolje piše od mene, jedino što su nam imena možda slična, pa zato. :))

12. Mesecka nema na cemu :*

Forget, hvala :) simpa je Mesecka :)

Pa to je onda baš lepo, mada ona mnogo bolje piše od mene, jedino što su nam imena možda slična, pa zato

nemoj tako, i ti dobro pises ;)

13. Ma, čak i postove slično pišete :)) No, neću više da spemujem temu kad već nemam šta da postavim...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.