FOTO - za sve ljubitelje fotografije

1. nemoj tako, i ti dobro pises ;)

Ma.. To samo kad imam ideju, a u zadnje vreme me neće nešto. No dobro. :)

Ma, čak i postove slično pišete :))

Kao sestre da smo. lolo

No, neću više da spemujem temu kad već nemam šta da postavim...

Pa slikaj nešto što ti se dopadne, ne mora priroda da bude. Ima puno lepih stvari iz svakodnevnog života koje mogu da budu zanimljivo slikane. :)

2. Mesecka, ja bih, al' osim mobilnim, koji i nije nešto, nemam čime... Na prošlom sam imala finih fotografija, al' ukradoše ga... Nisam ni na komp prebacila, jbg...

3. Meni je stari telefon upao u reku pre jedno dve godine, isto ništa nisam prebacila na komp. Zato od tad, šta god slikam, odmah ide u kompjuter, za svaki slučaj. Kad sam smotana. :)

4. Pa da, pametno :) Žao mi je tog telefona najviše zbog nekih slika... Kad nabavim neki bolji, slikaću opet, ovaj sad nije nešto...

5. Hej, opet je živa tema, kul. :) Nemam sad ništa konkretno, evo ovo od pre par dana, malo ekperimentisanja, mislim da sam kačio isto jednu planeticu na nekoj od prethodnih. :)
    http://img201.imageshack.us/img201/505/panoramicamala.jpg

6. Videcu ovih na 11om aprilu mnogo dobar pogled,ima brutalnu fotografiju da napravim...

7. mislim da sam kačio isto jednu planeticu na nekoj od prethodnih. :)

Jesi, videla sam, mnogo je lepo. :)

8. bas onako LSD fotografija :)

9. Хујо Смрад
    eo jedna moja

Ti slikao? Jao kako je fora, lepo je baš.

10. Mesecka, "preoravaš krtičnjake" sa slikama :)

Dođem ti krem bananicu! :)

11. Stvarno ti se toliko svidjaju? :)
    Hvala ti puno. I ne dodješ mi ništa, samo neka su one tebi lepe, drago mi je. :)

12. Da, nekako me umiruju :) Mislim boje i to :)

13. Pa ja sam sva smirena, pa su i moje slike takve. lolo
    Hvala ti još jednom stvarno. :)

14. Znači zato ja nikad nemam dobre slike, nisam smiren :)
    Jbga, studenstki život, stresovi, alkohol, tresu se ruke. A nemam stativ :)

15. Ma imaš, ko kaže da nemaš. Ubaci koju da vidimo. :)
    A pa, nije ni meni lako, samo se ne uzbudjujem toliko oko svega, nego onako smireno sve prihvatam. Neću da se stresiram za džabe. :)

16. Koje reči motivacije, tako su mi pričali i kada sam krenuo da trenirem fudbal :)

Šalim se, biće, samo da mi drug vrati kabl da prebacim u komp. :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.