Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
http://trojka.rs/vesti/zeleznica-srbije-ostavila-putnike-da-se-smrzavaju-12-sati
http://vukajlija.com/forum/teme/45975-trula-srbija?strana=17#post_2181845
Nije teško biti fin. Samo treba malo isključiti primitivizam na radnom mestu i ostati pribran, profesionalan, ljubazan i saosećajan.
A što se tiče ovih u železnici, zaista ne znam kojim rečima bih to opisala.
pre par dana bilo u novinama slicna prica.putovalo se,bilo ladno,kondukter trazio pare da ih prebaci u zagrejani kupe.standard.ja mislim da je ovo standarda prica i da je redovna i da su sada kao nesto poceli da ih objavljuju.klasicna prica od koje se nece nista izroditi.nista bitno.
Aj oladite sa tim "ko o čemu, kurva o poštenju" temama. Glupe su i retardirane. NJA NJA NJA kao da se naslađujete time što nam je sranje na sve strane. PA SRANJE JE SVIMA ali nije toliko sranje koliko smo mi razmaženi i lenji pa sve želimo da nam bude lepo ali pod uslovom da proces poboljšanja gledamo sa bezbedne daljinem, udobno smešteni i usput da dobacujemo kako bi trebali a kako ne jerbo smo mi izabrana masa pa nećemo da prljamo ruke. Taj neki BS BS BS DIVLJINA BS BS fazon.
Trulo burazeri, t r u l o !
tako je!nije sloba kriv,mi smo govna!
Pa kad bi ćutali, onda bi ćutanjem to odobravali!!!
A ovako kao pomažeš?
Daj ne kenjaj i ne lupetaj. Što ne počistiš sad smeće ispred svoje kuće? ŠTO?
Zato što tvoje trulo, lenjo i smrdljivo dupe sedi i kmeči po internetu "JAOOO SRANJE VAMO! JAOOO SRANJE TAMOO! DRŽAVA DURADI NEŠTO". Murš bre licemeri!
Jadni ste... Koliko si videla beskućnika u proteklih mesec dana? ŠTO NISI POMOGLA LJUDIMA? ŠTO? Imaš hrane i toplog doma (bar koliko se vidi po onim tvojim "šta sam jeo" temama). Nema selektivnog poštenja!
Ili si pošten ili nisi.
jel ti pomazes beskucnicima?
NE i to zato što sam nepošten, nekulturan, nehuman i ne kenjam o poštenju.
onda svi koji ne pomazu beskucnicima su neposteni?
gde vidiš taj spoj?
mislim da si to upravo napisao u 2 posta.kako bi ti nama pomogao u promenama?da ne kukamo preko neta,nego da se pridruzimo vetrovima promena?
Daj ne kenjaj i ne lupetaj. Što ne počistiš sad smeće ispred svoje kuće? ŠTO?
Zato što tvoje trulo, lenjo i smrdljivo dupe sedi i kmeči po internetu "JAOOO SRANJE VAMO! JAOOO SRANJE TAMOO! DRŽAVA DURADI NEŠTO". Murš bre licemeri!
Jadni ste... Koliko si videla beskućnika u proteklih mesec dana? ŠTO NISI POMOGLA LJUDIMA? ŠTO? Imaš hrane i toplog doma (bar koliko se vidi po onim tvojim "šta sam jeo" temama). Nema selektivnog poštenja!
Ili si pošten ili nisi.
Heh, da si ti meni živ i zdrav. :)
Mislim da to što si rekao trebao da kažeš ovima u vrhu vlade
što pričaju jedno a drugo rade.
Meni su možda ruke vezane jer ne bih dobila podršku od svoje okoline jer ne znaju koliko još mogu da se sagnu, da oprostiš. Ali jezik može da mi bude dugačak koliko hoću ako procenim da je pravi trenutak i način na koji ću da kažem ono što mislim a imam prava da govorim šta treba da se radi jer ja ne radim ono što loši rade.
@kenjara
Ko je to rekao? Nisam spominjao metode nego sam se kenjao po vašem zgražavanju temama iz crne hronike. Zajebi me te priče. Neću da se uvlačim sa vama u diskusiju. Već me boli želudac
@vuckitz
Rekoh ja da si u "država duradi nešto" fazonu.
Ti si još gora.
Ti gledaš i ne reaguješ.
Vezane su jer si pička pa se bojiš da će ti se neko smejazi zbog toga što činiš dobro. Kako nisi svojoj okolini kenjala o problemima kada već koristiš jezik? Šta je, bojiš se osuda pa ideš tamo gde gologuza možeš slobodno da uletiš u drušvo nadignutih tukson?
ti si rekao,tacnije srao si.da,mozemo da se zgrazavomo na teme crne hronike,da kazemo da je lose,da nesto osudimo ili sta vec.posto sam razumno bice,svestan sam da bi bilo glupo da zapalim dole tamo i da trazim odgovornog zbog propusta.eto,mogu samo da se zgrazavam i da serem iz svog doma.ti ocigledno znas kako se stvari menjaju,a neces da nam kazes :(
Boli te želudac jer si sam sebi nametnuo činjenicu da ne možeš ništa da uradiš pa ajd da nama, koji laprdamo o tome, nametneš svoje razmišljanje pa pljuješ po nama kao da smo nešto loše govorili, kao da je loše to što skrećemo pažnju na loše stvari, ni sam sebi nisi jasan.
Jeste, ne možemo ništa da uradimo, pojedinačno, ali ako se skupe ljudi koji žele nešto da se promeni, onda se vidi veličina svega toga po čemu si pljuvao i ti i tebi slični. Ne volim osobe koje dižu ruke od svega i govore ko ih ja ne znaju da su oni ti koji su j*.
Zajebao si se u koracima. Nisam nikada rekao da se zgražavam.
Ja, naprotiv, uživam u sadašnjoj (za vas lošoj) situaciji koja je vlada u državi.
A šta kažeš da ja tebi prerežem grkljan i posle toga obrišem ruke peškirom i odšetam se negde u daljinu, zviždući od Džin Kelija - Singing in d rejn pesmu verziju iz istoimenog filma i ne usledi nikakva akcija to od strane onih kojima taj potez najviše smeta već samo osuda?
Mogu zamisliti - "NEŠE BRIDŽISU UBICO! MANIJAČE! PSIHOPATI".
A mene zabole kurac za sve to jer znam da ništa više od toga neće biti.
Znaš onu - "Psi laju, karavani prolaze"
znas sta bi bilo najbolje.da se ukinu vesti.da ljudi slucajno ne bi mogli da pricaju o bilo cemu jer jebi ga,ne mogu da promene nesto.rat u siriji...boze sacuvaj da nam to prenesu,mi to ne mozemo da promenimo-znaci da ne treba ni da znamo za to.da se ne bi zgrozili slucajno,jer je to neposteno i licemerno.najbolje da kazemo da je to lose,a necemo da menjamo to.ladno nece ljudi u rat,picke.seru iz svog doma,a beskucnika na svakom koraku.ccc...susa sjeala kukuruz,ne treba se to pominjati jer smo picke sto ne mozemo da promenimo vreme!
http://upload.slike.com/slike/jE3dr.jpg
Nesh, cenim da si na tacki 8.