Trula Srbija

1. Ko zna šta je duv'o.

2. Da su samo političari truli pa ajde, ali je narod gori. Kolko bi vas uzeli mito, ili prošvercovali nešto, da imate priliku za tim (samim tim i dobrom zaradom)? A komunalci, zbog kojih je i otvorena ova tema, to su samo ljudi koji rade svoj posao, da, prekoračili su ovlašćenja, ali pitam ja vas šta biste vi uradili da ste bili na njihovom mjestu?

3. Kolko bi vas uzeli mito, ili prošvercovali nešto, da imate priliku za tim (samim tim i dobrom zaradom)?

Ovo nije pitanje za temu Trula Srbija, već Truli Čovek.

4. Pravo pitanje za Džonija Rotena. :0

5. e, vala, kacam ovo vidio, da neću ljeba jes, glasaću za dps.

6. Ahhaha samo cekam petak booksovci kako ce da isprate taj stop

7. Kreteni, sa posebnim akcentom na crnogorskog majmuna...mož misliti, reko mu da je magare....''znoooš li sokim razgovaraš jado''...

8. Dođe Mrča sa još dvojicom da tuče čovjeka. Koja pizda od čovjeka jebote.

9. JESI TI KRŠTEN AJVANU JEDAN?

OLI DA TI DAM MOJ BROJ TELEFONA?

JEBAĆU TE JA USTA MAGARČINO!

JEBĆAU TE USTA JA! JA ĆU TE JEBATI!

SRBIJA!
    SRBIJA!
    SRBIJA!

Ovo nek neko napravi neku muziku i da nam bude himna.

10. Uzas, raspad sistema. Meni nije jasno kako dozvoljavamo da se ovo desava, imamo li mi ikakvu kontrolu nad Presevom i okolinom, ako vec nemamo nad Kosovom?

11. ovo je videomontaža...kao albanske zastave i sve to, a na ovom stubu nalepljeno 4 S

12. Uzas, raspad sistema. Meni nije jasno kako dozvoljavamo da se ovo desava, imamo li mi ikakvu kontrolu nad Presevom i okolinom, ako vec nemamo nad Kosovom?

Ово се и ја питам, понашају се као да су у Исламабаду.

ovo je videomontaža...kao albanske zastave i sve to, a na ovom stubu nalepljeno 4 S

Можда је само нека прозивка србима, а можда и не.

13. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=12&dd=03&nav_category=11&nav_id=665476

Elem, pomoćnik ministra pravde osuđivan, podseća na situaciju sa Jočićem od pre par godina.

Obija trafike, ministar policije!

14. posib'o se u me'ani.nista posebno.

15. Petar Pan Pezo$
    ovo je videomontaža...kao albanske zastave i sve to, a na ovom stubu nalepljeno 4 S

To 4 C je od plazme. To je plakat sa kosova: Bojkotoni proizvodi e Srbi. Odnosno bojkotujte proizvode iz Srbije. Poslao je tu fotku Kurd pre koju godinu. Zato znam.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.